Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
histamina spune:
michelle,felicitari!fetita ta e nascuta pe 4 aug,in aceeasi zi cu strumful meu!
la multi ani Iuliana!azi,la ortodocsi,e sarbatorita sf mc Iuliana!
am facut o noua noapte alba.de la 1.25 la 4.10.
aseara a mancat cus-cus si i-a placut la nebunie.
adrianaBuc spune:
hmmm, mai michelle, mergi asa pe burta si nu spui nimic Felicitari mami! O sarcina usoara ca un fulg!
DECI TOATE BURTICILE MICI SA ISI TREACA SARCINA LA SEMNATURA! Sa stim si noi unde se afla...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu
michelle1981 spune:
Multumesc pentru urari. Recunosc ca am aflat acum ceva vreme dar am asteptat sa merg intai la dr. ca sa pot da vestea si cum abia aseara am ajuns...
DPN e 5 august
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
crispro spune:
Foarte tare Dpn-ul tau, Michelle :)
Crissy, pe bune te astept cu adresa ta :)
Sa-l ajutam pe Alex
histamina spune:
stres ,conita!atatea burtici!
vreau si io!
of,cand eram la liceul sanitar,am facut practica la maternitate.acolo am ales salaonul de copii abandonati.timp de 3 sapt i-am ingrijit,dar in special pe unul.copil de romani,parinti in jur de 30 de ani,cu casa.
dupa 2 zile,zambea cand ma vedea.
acum stiu ca am gresit,dar atunci stateam si cate 12 ore cu el.
laurika1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui michelle1981
Am fost aseara la medic si totul e foarte bine. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
BRAVOOOOOOO!!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
lauri_ca spune:
Michelle, felicitari! Ce tare e dpn-ul, poate se naste in aceeasi zi cu Bianca. Sotul meu si sora lui sunt nascuti in aceeasi zi, la dif. de 1 an.
Paula pe Raul, prin ce treceti cu enteroviroza! Cat despre copii abandonati, poate le da Dumnezeu o sansa sa fie adoptati, acum ca se schimba si legea adoptiei.
Bumble, reteta de cozonac a bunicii mele, probata si la masina de paine:250 ml. lapte; 4 oua; 1 iaurt mic, 4-5 linguri de unt, 1 praf de sare, o cana jumate de zahar, 1,100 kg. faina, 2 pliculete drojdie, arome. Eu in ordinea asta le pun la masina. Ies 2 cozonaci, ii fac impletiti cu nuci, crema de cioco si rahat.
senty_mary spune:
buna dimineata pe la pranz asa
noi suntem in criza de timp cu sarbatorile si curatenia etc etc, plus ca ziua nu prea pot sa deschid laptopu' ca incepe Andrei crizele ca vrea si el la "coca"(vede pozele cu delfinasi de la profilul fiecareia dintre voi).
noi suntem bine, neastamparati, facem numai prostii,ne crizam cand auzim cuvintele "magice" "nu-i voie", sau "ia manuta ca faci buba".
uram si noi tuturor mamicilor care au mai adaugat un trandafir in buchetul vietii, si fratiorilor de delfinasi, sa fie sanatosi si cuminti,sa-si bucure parintii
marg sa schimb piticu ca de cand am inceput sa scriu tot tipa la
mine "caca"
revin
senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 Neata! Felicitari Baby si Michelle pentru bebe 2. Ducu are iritatie la poponet, l-am tot dat cu sudocrem si nu trece, nu stiu ce sa mai folosesc. Legat de colargol si noi il folosim, atentie expira repede dar nu mai stiu exact in cate zile, putine oricum, eu dupa 5 il arunc. mama lui Ducu -nazdravucul 15 iulie 2010 |
incearca TRIDERM crema. noi folosimdaca nu trece cu sudocrem si are succes. poate merge si la voi