Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
matusa77 spune:
Neata!
Felicitari Baby si Michelle pentru bebe 2.
Ducu are iritatie la poponet, l-am tot dat cu sudocrem si nu trece, nu stiu ce sa mai folosesc.
Legat de colargol si noi il folosim, atentie expira repede dar nu mai stiu exact in cate zile, putine oricum, eu dupa 5 il arunc.
crissy77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui michelle1981
Am fost aseara la medic si totul e foarte bine. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Inca o data felicitari si Doamne-ajuta!
paula, mi s-a rupt sufletul de Raul si de biata copila...
michelle1981 spune:
Am vazut si eu pozicile cu ingerasii, foarte frumoase!!
Of bumblebee, paula, insanatosire grabnica, sa aveti un Craciun cat mai linistit!
Of biata fetita din spital, mi se rupe inima :(
Beluistef! Sa fii fericita si implinita alaturi de minunata ta familie!
Iuliana sarcina usoara. Sa dea Domnul sa fie totul bine cu varicela. Ce a zis dr?
Meniu de Craciun - nimic, ca in fiecare an plecam la Botosani si gasim acolo de toate
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici!
Iuliana, Michelle felicitaaari!!! Sarcina usoara va doresc!
Iuliana, mi-ai inseninat ziua cu link-ul. Si recuperare usoara sotului!
Paula, sa dea Domnul sa va reveniti cat mai repede. Cat despre fetita din spital sa-i dea D-zeu sanatate si mila din partea asistentelor.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
histamina spune:
1. am picat examenul,dar imi pastrez bursa.
pana in martie trebuie sa recuperez vreo 800 de pagini de germana si sa ma incadrez la un nivel superior.
o voi face.stiu ca pot si ca imi va ajuta Dumnezeu.
niciodata nu am fost mai puternica.
2.acum 2 ani am facut actele pt succesiune la toplita la o notorita ff faina.avea aproape 40 de ani,depresie si interdictie de la psihiatru sa faca bebe.
am tot insistat,am trimis-o la tg mures la ginecolog,apoi a inlocuit ttreptat psihiatrul cu preotul si...........azi m-a sunat.are o fetita de 4 zile,o superbitate,o cheama.....Nicoleta. si mi-a cerut sa o botez.
sunt in culmea fericirii.e superba toata povestea.
bumblebee spune:
Neata!
Michelle, ma bucur din suflet ca a venit vestea in preajma sarbatorilor! Tu cum te simti? Care-i DPN-ul tau?
Cate gravidute este p-acilea?
Paula, imi pare rau ca ati cochetat cu spitalul . Insanatosire grabnica!
Cand am fost internata cu V erau 5 copii abandonati pe etaj. 4 dintre ei erau nou-nascuti.. Asistentele de acolo se mai duceau sa ii mangaie, ii schimbau, le aduceau pampersi, hainute.
Problema e ca bbii astia cresc fara dragoste, asta lasa sechele ingrozitoare si au sanse monstruos de mari sa ajunga cu grave handicapuri sentimentale, dar si multe probleme neurologice din cauza lipsei de stimuli.. Mi se rupe sufletul in bucatele cand vad astfel de copii..
V e nasol cu gatul, tuseste si plange. Eu sunt varzeanu, imi curg ochii, nasul, imi vine sa tusesc, sa stranut, dar abia reusesc sa-mi suflu nasul, ca si asa imi forteaza muschii abdominali.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
crissy77 spune:
matusa, noua farmacista ne-a zis ca nu are termen de garantie dupa deschidere, doar termenul scris pe sticluta. Oricum, la cat costa (5 lei)...
Cum se administreaza? Ca am uitat sa intrebam. Am luat si 2 pipete, una pt B. si alta pt E.
Pt poponet noi mai folosim nivea varianta cu zinc, crema de galbenele, ulei de floarea soarelui fiert la bain-marie, Bepanthen.
histamina, bine ca pastrezi bursa, pana in martie te pui la punct cu materia.
Cris2010 spune:
Eladea, ti-am admirat si eu ingerasii.
Bumblebee, sanatate multa lui Vichisor! Imi place de tine ca ii spui pe sleau soacrei ce ai pe suflet.
Mai vreau sa-i si sa le urez multa sanatate si celorlalti delfinasi bolnaviori.
Noi n-am mai facut febra, doar putin infundata. Ieri seara a fost vesela si vioaie ca de obicei. Continuam tratamentul de raceala pana la cinci zile.
Matusa, ziceau fetele de crema Pimafucin, parca, pt iritatii la fundulet. sa treaca repede!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
crispro spune:
Micheeeeeeelle, felicitari! sa ai sarcina usoara!!! Ce fain tu fete ca vine bb2!!! Uneori mi-ar place si mie 2 bebei, dar acum nu am putere. Astept sa dorm un pic :)
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Neata
Mihaela, felicitari!!! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara, un bb sanatos si nastere usoara!!
Ce frumos ca avem atatea gravidute. Eu cu toate pb din ultimul timp am cam uitat cum e sa . Nu am prea stiut sa gestionam perioadele de criza si am trecut din cearta in cearta cu Cosmin. Sper sa ne revenim si noi la normal cat de repede.
Raul a baut laptic azi dimineata,si acum a mancat 5 soldatei de paine prajita.Nu vreau sa-i dau mai mult, ca stomacelul lui e cam facut praf. Si bineintels ca am ajuns la antibiotic.In spital i-au dat in perfuzie si au zis sa continuam si acasa.
Cat despre fetita aia,nu stiu ce as putea sa fac mai mult. Era atat de frumusica si cumintica. Stateam si ma uitam la Raul si plangeam,gandindu-maca unii copii sunt atat de norocosi si altii , la fel de nevinovati, nu au absolut nimic,nu au parte de o mangaiere, de un zambet, de nimic. Cat de nedreapta e viata asta!! Daca as putea le-as lega trompele la toate femeile alea inconstiente, le-as interzice sa mai faca copii...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012