FIV in Ungaria 147
Raspunsuri - Pagina 9
ioana3110 spune:
Samira, noi sigur nu ne suparam dar ma bagashi in sperieti nitel. Ca tu esti sefa forumului si nu merge mama fara tine...
In alta ordine de idei, daca iti vine soata, poate totusi ne vedem sa ii iau si eu cizmele lui al meu ca ramane descultz de craciun :-)).
Si inca ceva- daca sunai azi ca vrei sa iesi din casa, Parol ca te scoteam!
Si nu uita ce ai promis dupa ce ai venit de la Budapesta. Ca te bucuri, da? si cum m-ai echilibrat pe mine la creieri, ca trebuie sa avem un plan B...? Pai cum facem? Tu esti eroina noastra, clar?
Lori, femibion 1+acid folic? ca femibionul1 are acid folic 4 mg. Mai bagi inca 5 pe langa?
Si la sfarsit las vestile bune si ii demontez lui L:ori superstitiile
Am facut testul:
BHCG e 116,34 si progesteron 18.
Sunt fericita foc!
dar si retinuta...sper ca valoarea aia la progesteron e buna...
Deci eu zic ca tura de decembrie a lui Pk e cu noroc!!!
le asteptam si pe celelalte fete ca dupa aia facem forum pentru bebeii conceputi in decembrie 2011 cred eu
adipapazi spune:
ioana, numai io si cu tine in toata istoria forumului am anuntat intr-o doara ca suntem gravide, fara scris mare si cu rosu!
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai, ce bucurie pe capul meu!scrie-i lui PK despre progesteron. esti tareeeeeee!
ninge cu gravide, i-a i-a o!
lorena, ai pm!
adipapazi spune:
samiretoleta mea, pai de te plictisesti, de ce nu ma calluiesti?tu stateai in varfu lu pat si io desfaceam bagaje, puneam kilotii lu samiroi la locu lor, scuturam valizele, mancam si io un carnat drept premiu, raspundeam la telefoane si ma dadeam secretara...
adipapazi spune:
i-am luat lui I chitara,A i-am luat car tras de cal inaripat, iar acum eu mananc bomboanele primite de ei la mosh aseara. de maine revin la post, ca de 2 zile am simtit nevoia de ou si branzeturi, moartea mea.
samira33 spune:
ioanaaaaaaaaaaaaa...wwwwoooowwww.
felicitari,ce veste buna!!!!
diseara vine al meu si maine sau poimaine promit sa ne vedem.
adinuta mea,care kiloti???aia pe care m-ai pus sa-i cumpar mici???
o zi buna va doresc
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Haydee spune:
WOW!Lori, Ioana, ce vesti minunate chiar inainte de Craciun!
Felicitari si sarcina usoara, sa va bucurati din plin de urmatoarele 9 luni!
Lori, parca tu intrebai de daca mai iei progesteron. Citez din recomandarile lui PK pt mine: "The Utrogestan should be taken till week 9 and then you can half the dose every two days before stopping it completely." Dar zic ca cel mai bine il intrebi pe el
Bombi, Samira, Adriana, chiar si cu intarziere, va felicit pentru embrioni. Va tin pumnii si va astept cu vesti bune
lorenaflore spune:
Ioana, felicitari! Sunt asa de fericita! O sa iesim cu bebei la plimbare!
Pana acum avem: LoriIoana
Urmeaza: SamiraAdrianaBombiMaria
Vine Craciunul!
LORI
lorenaflore spune:
Ioana, in legatura cu acidul folic:
Eu am inceput cu acidul folic cu o luna inainte de a incepe stimularea, de fapt cand mi-a zis PK ca ma primeste pt FIV. Iar cand am ajuns la Budapesta, Lylysor m-a intrebat daca eu iau vitamine? Nu, nu luam nimic inafara de acid folic. I-am scris lui Pk, l-am intrebat daca sa iau si mi-a raspuns:The folic acid you can continue and you can start prenatal vitamnins as well (1 tablet Femibion 800/day).
Dupa ce ramaneti insarcinata, doza trebuie sa creasca la cel putin 600 micrograme, totusi medicul poate recomanda 1000 micrograme, iar cele mai multe vitamine prenatale contin aceasta cantitate.
Sursa: http://www.desprecopii.com/info-id-1844.htm
LORI
corinuka_g spune:
ioana felicitariiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
super kovacs asta, va gravideste pe banda rulanta :)..doua deja, mai sunt 4 luna asta? Doamne-ajuta!
wow ce vesti faine de Craciun!
sper sa-si mentina "mana buna" si in ianuarie!
va pup