FIV in Ungaria 147
Raspunsuri - Pagina 8
samira33 spune:
adino,esti eroina mea!!!!
n-as fi in stare sa stau in casa si in pat atat cat ai stat tu.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
joannaalx spune:
adc...helloTeodora e f bine..creste pe zi ce trece si in sfarsit are un fel de program k pana acum a fost dezastru...am scapat si de colici...ce mai am fetitza mare...azi maine o marit
samira33 spune:
si ca sa nu se plictiseasca ovaru drept...a inceput si stangu sa ma doara.
stangu n-are dreptu sa fie dureros ca a fost un puturos si n-a produs niciun folicul amarat la Fivu asta.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
maria81 spune:
lorena pup si inca odata felicitari. spune-mi si mie te rog la cate zile dupa ET cu blasto ai facut testul? beta mare celor care fac testul zilele urmatoare
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
floryma spune:
hello,
lore felicitari , tinem pumnii stransi si pentru urmatoarele fete.
Ank....din ce in ce mai mult ma gandesc sa incerc la Buda....dar acum sunt altele si am zis ca ma gandesc mai bine de la anul, fac si analizele de hematologie la dr. Avram sa vedem ce iese (sper ca celelalte sa ramana neschimbate sa nu imi ofere vre-o surpriza dupa anul asta) si nu stiu totusi cum sa procedez ca sa nu ranesc sentimentele nimanui....am nevoie de ajutor din partea voastra sa ma sfatuiti cum sa procedez cu mutarea asta.
Sarbatori minunate tuturor
FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, nereusit
corinuka_g spune:
buna seara!
maria tu cand faci testarea? asta asa, ca sa nu caut iar in urma, caci frunzaresc ultimele capitole sa gasesc ceva si numa' nu gasesc
ca sa stiu sa-ti tin pumnii!
lorenaflore spune:
Samira, te iertam cu o singura conditie, sa promiti ca nu mai faci!
Nu-ti fac bine nici tie si nici bebeilor. Te cred ca suferi din cauza ovarelor, dar .....trebuie sa faci fata. Poate ar trebui o eco daca persista asa tare durerea.
Maine sa faci cumparaturi, sa te simti bine si o sa te remontezi. Auzi maine dupa ce vii de la cumparaturi, te odihnesti un pic 1-2 ore, si pe urma faci o mancarica de aia care iti place tie cel mai mult.
Ioana, in legatura cu testul, eu i-am zis lui PK ca am facut testul mai repede la 10 zile de la transfer si ca o sa ma duc si pe 22 decembrie, cand de fapt trebuia. Mi-a confirmat ca ma pot duce si pe 22 ca reevaluare.
Nu stiu de a face testul in fiecare zi. Din punctul meu de vedere e o prostie sa dau sange in fiecare zi si sa ma intep in fiecare zi. O poti face daca vrei, intradevar vezi daca se dezvolta bine sarcina.
Vitaminele pe care le iau eu: Femibion I (800mg), acid folic 5 mg si cam atat. Bineinteles, ca in continuare iau utrogestan si mai bag si cate un no-spa. Tu?
Azi am facut si un test de pipi expirat, se vad cele doua liniute la care tot vizez de atatia ani.
Maria, eu am facut ET cu blasto pe 10 dec si testul pe 19 dec. Tu in ce faza esti acum?
LORI
adrianaady spune:
Samirutza multumim carnatilor de casa ca ne-au adus-o pe Samira inapoi Eu sunt la dieta si tare as manca si eu
anaasta spune:
Samira, draga, ovarul tau stang o fi intrat si el in depresie, poate de rusine ca nu a produs nimic si il mustra constiinta... Asa ca lasa-l sa isi faca si el de cap un pic... Bine ca esti ok in rest, ma gandesc ca ar trebui sa treaca si durerea asta de ovare acusica.
Care e urmatoarea pe care o asteptam cu beta pozitiv?!
samira33 spune:
lore ...ma duc doar sa cheltui bani
nu fac nicio mancare.
de fapt ii fac o surpiza culinara sotziorului ca maine seara vine acasa:am capatat de la cineva care stie ca anu' asta n-avem purcel si stie ca-s gravida , o bucata de vreo 2 kile de carne de porc abia taiat si carnati facuti alaltaieri, nitel afumati
asa ca maine seara o pun pe mama sa faca pomana porcului,sa prajeasca si carnati,sa faca mamaliga,scot muraturi,fac mujdei si sa vedeti ce baloteza al meu.
anaasta,ai dreptate...o fi deprimat saracutzu
ady,io nu-s la dieta ca-s gravida
m-am spalat la creierasi...mi-am intins paru si acu ma duc repede la culcare...sa vse faca mai repede dimineata sa plec la cumparaturi
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite