FIV in Ungaria 147
Raspunsuri - Pagina 7
corinuka_g spune:
ioana tinem pumnii!!!
pentru maine, pentru joi, pentru cand te hotarasti tu...
Doamne-ajuta!
ioana3110 spune:
Dar eu sunt ingrijorata de Samira....ea care ne dadea trezirea pe forum, acum e asa tacuta...? Samirutza, sper din suflet ca esti bine!
adc spune:
Oh my God, ce valoare, Lorena! Felicitari! S-a deschis sezonul de reusite la Budapesta, yupiii!
Samira, cum spune tonirro am avut si eu dureri, doar ca au fost dupa testul pozitiv, parca. Si daca n-ar fi scris cybele ca e normal sa se produca chisturi de corp galben din foliculii punctionati, as fi murit de spaima cand medicul meu, nu foarte incantat, mi-a aratat ovarele prin saptamana 6 de sarcina. Aveam 6 chisturi pe stanga si 6 pe dreapta, fiecare intre 1-2 cm, calare unele peste altele ca boabele de struguri. Minune ar fi fost sa nu ma deranjeze. Doar ca parca nu ma dureau chiar asa intepator cum descrii tu, era mai mult o durere-jena continua. Cum scazusem usor in greutate macar nu mi-a fost teama ca e hiperstimulare. Pk mi-a raspuns ca daca durerea nu e insuportabila sa stau linistita, chisturile vor disparea prin saptamana 13.
Joannaalx, ce face fetita? Sa stii ca si eu m-am gandit la llor, la laura40, la unacri (care nu a mai scris nimic de la inceputul sarcinii). M-as bucura sa le stiu fericite si cu bebelusi sanatosi.
Astept in continuare vestile pozitive, stiu ca asteptarea e grea, dar hai, mai e putin!
Mami de Andra (18.02.2006) si 33+ cu
lorenaflore spune:
Ioana, PK se bucura, ma felicita pentru sarcina si ca pot face testul si pe 22 dec ca reevaluare si ca peste 2 sapt sa ma duc la eco. Si sa continui cu utrogestanul si cu vitaminele.
LORI
ioana3110 spune:
Lori, dar numai inca o data trebuie sa il faci testul din sange? ca auzisem p'aici fete care il faceau in fiecare zi.... nu stiu exact de ce....
Si vitamine, de care iei?
Fetelor, acum rasu-i ras si gluma-i gluma, dar Samira e bine? stie cineva ceva de ea? eu am sunat-o si la telefon si nu raspunde. Sper ca e in regula.
ank30 spune:
floryma, ce mai faci? Ce ai mai hotarat?
--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot
samira33 spune:
fete!!!n-am dat coltu'!!!
sa ma iertati ca nu v-am raspuns la telefoane azi-parca m-ati simtit ca o gramada de telefoane am primit azi.
dar...sa va zic:azi n-am fost bine cu creierii personali.
sunt de 4 zile in casa-ceea ce pentru mine e aproape ireal...de 3 zile ma lupt cu durerea de ovare.
sunt singura,plictisita...imi mai trec si ganduri negre prin bibilica...se apropie si ziua testului...asa ca azi mi-am tinut telefonul pe silent si l-am aruncat cat colo sa nu-l vad,sa nu-l aud.
ca azi am fost intr-o zi d-aia in care sunt acra si oamenii de pe langa mine nu au nicio vina-bine macar ca mai sunt in stare sa realizez asta si ma inchid in carapacea mea pana imi trec bazdacii.
si mama a mers in varfu picioarelor prin casa toata ziua si nu cred ca am scos 50 de cuvinte azi.
daaaaaaaaaarrrrr....acum mi-am revenit...am mancat niste carnati proaspeti facuti in casa si gata!!!e incredibil ce poa' sa faca o bucatica buna de mancare in creieri.
ma insufleteste si gandul ca plec maine la cumparaturi.
sper sa rezist 2-3 ore in picioare cu durerea asta a mea...daca nu...sunt canapele si paturi expuse la Cora la vanzare si ma duc si ma intind pe ele cat ai zice peste.
amm la mesaje si apeluri in telefon ca mi-e si rusine de voi acum
ma iertati si ma intelegeti,da???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna