FIV in Ungaria 147
Raspunsuri - Pagina 6
lorenaflore spune:
Multumest tuturor fetelor, multumesc Tannoo pentru gandurile bune si urarile facute.
Aseara a fost prima noapte de insomnie, gandurile in zboara in atarea locuri, incat nu stii ce sa crezi.
Adina, la mine sunt valori de a 10-a zi de la transfer de blasto, aoleu sper ca nu sunt trei! Calica, a?
Samira, cum te simti? Azi e un pic mai bine? Te pup
Fetelor, in afara de Ioana, Bombi, Samira, Adriana o asteptam si pe Maria cu beta mare
LORI
anaasta spune:
Lorena, felicitari!!!!!!!!!!!!!!! Sarcina usoara si frumoasa, frumoasa, linistita si fericita si bebei care sa stea cumintei acolo pana la capat!
Ioana, Bombi, Samira, Adriana, Maria – va asteptam la cotitura pentru felicitari!!!! Doamne ajuta, fetelor!
tonirro spune:
Lorena felicitari!!!!! Sarcina usoara si bebei sanatosi la termen!! Samira si eu am avut asa dureri, prin perioada aceea scrisese si adc despre niste dureri similare si m-am mai linistit. Exact asa, abia puteam merge dreapta si cand ma mutam de pe o parte pe alta traiam cu senzatia ca imi plesneste ovarul. La un moment dat chiar m-am dus la Sanador sa-mi fac o eco sa vad daca nu mi-a trosnit ceva pe acolo. Totul era ok, ovarele erau imbracate intr-un strat uniform de chistulete. Medicul si-a dat cu parerea ca probabil voi face un tratament cu AC. N-a mai fost nevoie, la o saptamana mi-a iesit testul de sarcina pozitiv. Ceea ce iti doresc din suflet si tie! Va citesc in continuare regulat, si ma rog ca aceste Sarbatori sa aduca fetelor care asteapta rezultatul numai teste pozitive iar celor care se pregatesc penru 2012, un An Nou plin de reusite si bucurii!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,
QiaoBing spune:
lorena YUPIIIII !!!!! mii de felicitari ! sarcina fara peripetii si plina de momente placute iti doresc.
hadeti fetelor, care e la rand ?!?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
_carmen spune:
Loriiii, yupiiiiiiiii! Te felicit si aici, iti urez din suflet sa ai o sarcina fara probleme, sa va bucurati din plin de perioada asta! O sa aveti intr-adevar niste Sarbatori de neuitat!
Haideti fetelor cu vesti bune!
corinuka_g spune:
'neata!
cum se simte proaspata burtica? deja insomnii?
pentru celelalte fete cand urmeaza testarile? prevad un chef continuu p-acilea
eu toata noaptea am visat beta hcg..ba imi iesea, ba nu-mi iesea..m-am trezit nauca de cap..daca tin fazele astea mult, in ianuarie sunt carunta complet
pupici
aristica spune:
lore felicitari si nu te mai gandi aiurea, ca nu-s 3, is doi, da-s implantati strong
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
ioana3110 spune:
Lori, te mai urez si pe calea asta ca parca nu te-am urat suficient aseara :-). Doamne ajuta si o sa fie bine, crede-ma. Ai vazut ca am gura aurita. Si tot Gura asta aurita zice ca si Samira se plange de durere cu mare folos.
Va pup fetelor.
Mai am si eu un picutz picutz pana aflu.
ioana3110 spune:
merci
joi ar trebui dar sa vad daca mai am rabdare
Samirutzo, esti acasa azi, Doamna? Sa trec si eu prin zona?