FIV in Ungaria 147
Raspunsuri - Pagina 10
cybele spune:
ioana, ma bucur extrem de tare , mai ales ca stiu ca si tu esti posesoarea unui amh de-ala cu 0 virgula ceva.
sa ai o sarcina fara probleme si un bebe sanatos!!!
ioana3110 spune:
Merci de urari fetelor! Sunt fericita
dar Adina, nu am scris mare ca inca vreau sa trecem si peste celelalte hopuri :-)
Eu sunt sigura ca mai vin si altele dupa noi. Ai auzit Samirutzo?
Apropos Samira, tu ce crezi de progesteronul meu, ca PK nu a zis sa il cresc. A zis sa continui la fel ca pana acum
Lori, nu stiam de asta
Vad ca Femibionul contine doza dubla
are si acid folic si Metalfolati
oare sa iau in plus?
anaasta spune:
Ioana
Da' ce nonsalant ai anuntat, mai... Cine nu e atent/atenta, poate sa rateze vestea, noroc cu noi care batem tobele pe aci...
Jur ca m-am emotionat, iar la Samira cred ca voi plange de-a dreptul...
cybele spune:
ioana, daca iei femibion asta contine deja metafolin- acid folic intr-o forma deja metabolizata doza e suficienta pt persoanele care au pb cu mutatiile MTFHR; in postarea data de lori e vorba de acid folic simplu, care ar trebui suplimentat
oricum , si daca iei in surplus rau nu face
cu utrogestanul : tu cand ai fost sa recoltezi sangele de cand nu iti mai pusesesi utrogestan ? (am io o teorie cu asta, sa nu te sperii)
brunadria spune:
lore, ioana felicitari fetelor!!!
sa aveti sarcina usoara si copilasi sanatosi!
va doresc tuturor sa reusiti !!
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
ioana3110 spune:
cybele - eu imi pusesem in dimineata respectiva ovule si cu o seara inainte. Cu o ora inainte de recoltare. Sa nu se fi metabolizat inca la acel moment? nu stiu ... am sunat-o si pe doctora mea ginecoloaga si am intrebat-o daca nu e prea mic si a zis sa raman pe doza de 6 ovule pe zi deocamdata. Daca stii tu ceva, spune-mi te rog. Bine...nu ma speria dar spune-mi :-)
Brunadria, multumesc. Te-am citit foarte multa vreme si imi pare tare rau ca inca nu ai reusit. Dar am vazut ca tu faci tot in Franta. Nu te-ai gandit sa incerci o schimbare?
Poate ajuta, chiar si la psihic :-).
cybele spune:
da, ovulele pe care le-ai pus sigur nu se metabolizasera inca, deci 18 e doza remananta in organism
cand mi-am facut beta pusesem ovulele de vreo 3 ore, mi-a iesit progesteronul sky high - 290, iesit cu totul din schema laboratorului, depasea si valoarea pt trim 3; vezi ca nici prea mare nu e bun, ca hormonii astia coaguleaza sangele, si uite asa
eu cred ca si PK, ca si gineco a ta ca e bine
daca mai repeti beta la 48 de ore ( nu este obligatoriu sa o faci, dar daca) repeta si progesteronul si pune ovulul cu vreo 3 ore inainte , sunt convinsa ca iti iese o valoare care bate cam intr-o suta si ceva de unitati cel putin
lyly_mar spune:
Ioana,sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebe cuminte si sanatos
si mie mi se pare progesteronul cam mic...dar PK are o teorie ca dc il foloseseti vaginal ..nu iti apare in analiza de sange...
samira
ioana3110 spune:
Lyly, draga mea, multumesc mult! Ma gandeam la tine ca nu mi-ai raspuns la ultimul post. Tu ce faci? Esti bine?
Cybele, merci de sfat. Repet maine analiza si o sa fac cum zici tu atunci sa vedem cum da
Merci mult de sfat.
Samira, cheer up rapid. Cu durerile alea eu zic ca e cu +++