FIV in Ungaria 147

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Sarbatori frumoase, bucurii in case si fetele burtoase!

Sami, Adriana, Dany va astept cu vestea cea mare!

Bombi, inca sper sa ne dai o veste buna

Mami, Adina, Adriana, Aristica, Lore, Corina, Mirela, Maria...tuturor va doresc cele mai frumoase sarbatori, cu veselie si Mos Craciun mereu "tanar" (asta ca tocmai canta la radio melodia cu mosu' tanar...cand vine el prima oara...bla, bla...)

Va pup si va imbratisez cu drag!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Maria, imi pare tare rau....

Danilyni, iti tin pumnii.

Balanta te felicit si iti doresc sarcina linistita si sa fie totul bine pana la capat.

Fetelor, va doresc Craciun fericit, sa petreceti frumos si senin alaturi de cei dragi, inconjurate numai de veselie, bucurii, cadouri frumoase si tot ce va doriti voi. Va pup pe toate si sper sa citesc numai vesti bune cand mai reusesc sa intru pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Balanta
eu am facut embriotransferul pe 10 decembrie. Deci am 2 saptamani de la embriotransfer. Durerile au inceput cu cateva zile inainte de data la care trebuia sa imi vina ciclul (20 dec) si au continuat. Dimineata sunt mai bine dar de pe la ora pranzului ma iau cu heirupul. Mai ales daca ma plimb un pic. La un moment dat am zis sa iau calciu ca ma stiu cu lipsa de calciu si am luat 2 zile dar dupa asta am auzit ca declanseaza contractii si nu am mai luat..
No-spa am luat doar 1 pe zi pana acum.
Azi la pranz eram cu sotu in mall bine merci si m-a luat la un mom dat cu niste cutite prin burta de nu mai puteam sa respir.... Sa stii ca mi-am cumparat duphaston dar nu stiu daca sa iau ca scrie pe prospect ca coaguleaza sangele iar eu iau clexane - anticoagulant ca am mutatie genetica - gena PAI1 4G/4G homozigota...deci nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, uite aici introduci data la care ai facut punctia http://www.ivf.ca/duedate.php si aflii exact cate saptamani de sarcina ai.
Fii linistita cu Duphastonul. Toate formele de progesteron (vaginal, oral, injectabil) coaguleaza sangele. Si eu am trombofilie si fac si eu Clexane. Iau zilnic 600 mg de Utrogestan, 20 mg de Duphaston si nu am avut nici o problema cu coagularea.
Nu stiu daca ai mers la serviciu in perioada asta, dar cata vreme ai dureri, fa tot posibilul si ia-ti medicale si stai acasa in pat. Eu nu am dureri de burta de cat f f rar, in schimb am greturi f puternice si ameteli si totusi stau foarte mult in pat si ma protejez.

ana, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Fetelor, de la ora 00.30 pana azi la ora 19.00 am stat in BEZNA, ca pevremea lui Ceasca, parca si atunci aveau bunul simt sa nu dureze prea mult.....
Maria, imi pare rau....., dar trebuie sa fi tare si sa mergi mai departe
Ioana, nu stiu ce sa zic si eu mai am crampe usoare, insa aseara am avut o durere acuta de burta, incep sa ma speri un pic, insa am luat un no-spa de 80 mg si mi-a luat cu mana durerea. In schimb, as dormi intruna...
Azi nu stiu ce am mancat de m-am stricat la stomac...
Mi-am facut programare la eco pe 3 ianuarie 2012

Fetelor,
Sarbatori Fericite! Craciun fericit alaturi de cei dragi!

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

o colinda cu urari de frumosi si sanatosi !
Sarbatori fericite si daruri minunate !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

CRACIUN LINISTIT FETELOR!!!!

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Balanta merci mult. Da, eu am fost toata perioada la serviciu dar nu m-a durut asa de tare decat in ultimele 3 zile de cand ar fi trebuit sa am ciclu si nu a venit. acuma ar putea ca la mine sa se mai combine si cu dureri de matze ca mai aveam si de-astea din cand in cand, dar nu pot sa fac diferentiere prea clara. Aseara am avut un puseu de durere de 5 secunde, scurt dar de-abia mai respiram... Dupa no -spa cedeaza de tot.
Acum sunt in vacanta si stau cumintica zilele astea.
Sper sa fie totul bine. Astept ecografia si eu.
Lori, tu esti o rasfatata cu beta si progeteronul ala :-)
Faza cu somnul e si la mine. As dormi una intr-una. Dar dimineata ma scol devreme de tot ceea ce inainte nu imi era caracteristic. Si ma dor sanii ca s-au umflat. Altfel, totul bine.
Aseara i-am anuntat si pe parintii mei care nu stiau nici macar ca am facut FIV si nu pot sa va spun ce reactie au avut... au plans, au ras... cred ca nu am mai vazut-o pe mama asa fericita niciodata pana acum.
Va pup si zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Balanta, sunt in 4 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Dragele mele, va urez un Craciun minunat, plin de dragoste inconjurate de cei dragi!:)

Mami vreau iti multumesc ptr cuvintele frumoase! daca voi reusi voi zice mai mult despre tratament ca sa reuseasca cat mai multe fete

Maria imi pare tare rau...

Balanta felicitari!!!! Ma bucur enorm ptr tine!!!! In cate saptamani esti?

elenus, anasta multumesc frumos de sustinere

bombi, samra va tin pumnii!!

Mergi la inceput