FIV in Ungaria 147

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

buna fetele
balanta, ioana,lore sarcina usoara va doresc!
samira,hai scumpa ca tu urmezi,macar cu un
maria
CRACIUN FERICIT!!!alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Am revenit si eu un picut, sunt cu temele facute am recuperat tot.
Am gasit si surprizee, Balanta inca o data felicitari!
Samirutza o sa stau ca pe ace in 28, ca ajung tarziu aks, dar tot intru sa citesc, promit
Abea astept vestea cu beta dublu! hai samira! hai samira
si Adriana parca mai e,, hai Adrianaa

Lore, Ioana sarcini usoare!

Corinuk , tu urmezi scumpo

Eu va doresc un Craciun Superb alaturi de familie si cei dragi!
sa va bucurati de bradut, cadouri si magia sarbatorilor de iarna!
Sa vina mosul cu daruri multe si mai ales cu

Va poopicc pe toate. somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

danylini felicitari pentru transfer! iti tin pumnii! esti o luptatoare si sper sa reusesti... sunt atatea care se lupta cu faptul ca nu creste endometrul iar reusita ta le-ar remonta, cu siguranta! Doamne ajuta!

samirutzo ma bucur ca nu mai esti consemnata la domiciliu! si te felicit pentru decizia de a astepta pana dupa craciun cu testarea! ce sens avea sa te stresezi inutil???

offf bombi ce aiurea e ca nu stii nici daca e alba nici daca e neagra! eu iti tin pumnii in continuare si iti ureaz sa asteptare cat mai usoara pana in momentul in care poti repeta testul! nu-i rau sa faci pp-test insa acum e valoarea micuta ca sa se pozitiveze... da' fa si tu cate unu' pe zi ca sa vezi evolutia si daca apar modificari!

maria imi pare rau! offff... asi fi vrut sa aveti toate teste pozitive!

corinuka mai ai foarte putin! petrece linistita sarbatorile ca in ianuarie va fi momentul tau de glorie!
eu sunt ok, ma ocup cu pregatirile de craciun iar bebe misca de zor... saptamana viitoare, joi, mi se termina medicalul deci o voi lua de coada si mi-e destul de greu ca m-am cam obisnuit acasa... in decembrie nu am mers deloc la job...
in rest asteptam luna ianuarie sa facem morfofetala de trimestru 2 si speram sa fie ok...

Pentru ca nu cred ca voi mai avea timp sa intru zilele astea, va urez de acum
Craciun fericit!!!Urez mamicilor sa le traiasca bebelusii, gravidutelor sa aiba o sarcina usoara si aspirantelor sa fie ultimul Craciun fara bebe sau burtica!!!

Va pup

Laura

20+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata!
am intrat sa va pup pe toate!
voi lipsi cateva zile, asa ca vreau sa va urez Craciun fericit alaturi de cei dragi, sa va bucurati de Sarbatori, iar visele voastre sa devina realitate!
maria imi pare tare rau de rezultat..
bombi sper sa fie bine pana la urma
samira si adriana tinem pumnii in continuare
pupici la burtici si viitoare burtici..
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Neata fetelor!
Am lipsit si nu am apucat sa citesc....vad ca ati scris, nu gluma...voi incerca sa citesc din urma.
Oricum am intrat sa va doresc CRACIUN FERICIT, sa dea bunul Dumnezeu sa fie ultimul Craciun fara copii in casa noastra!!!!
Si fiindca in data de 29 voi fi in spital, sunt programata pt laparoscopie, va urez de pe acum un sincer LA MULTI ANI CU SPERANTA CA IN ANUL CE VINE SA DECIDEM IN ASA FEL INCAT SA NI SE IMPLINEASCA CEA MAI MARE DORINTA A NOASTRA ACEEA DE A AVEA UN COPIL SANATOS IN FAMILIA NOASTRA!!!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

maria,oooffff...imi pare rau.

bombi,tie inca nu-ti spun...sper doar sa te pot felicita peste o saptamana.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dragele mele,

va doresc Sarbatori magice,cu sanatate,liniste si armonie in suflete,cu masa imbelsugata si daruri minunate in casa si sa petreceti frumos alaturi de cei dragi.
Craciun fericit.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna fetelor
Scuze ca nu am intrat ieri dar am fost pe drum spre mama la Cluj :-)
Am ajuns cu bine si am vazut ca ati fost foarte active si cu bucurie constat ca Samirutza IS BACK IN BUSSINES!!
Balanta si celelalte fete - merci de sfaturi. PK zice sa stau cuminte ca e ok progesteronul. Nu stiu ce naiba sa fac ca ma framanta subiectul. Poate o sa iau si niste duphaston totusi, cum zice Balanta.
Ideea e ca am dureri si crampe prin burta ca la balamuc, dar am avut si o zi linistita alaltaieri... nu stiu daca e ok. Am luat No-spa si imi trec dar destul de greu. Mamicile mai trecute prin asta, ati patit si voi asa?
PK e multumit de rezultat panma acum. Doamne ajuta sa fie bine...
Maria81 - imi pare tare rau.... dar trebuie sa te remontezi...tinem pumnii
Bombi- bafta multa si ma rog pentru tine
Samira - multumesc mult de transport :-) si iti tin pumnii stransi pana ma dor! Poate zilele astea ai timp sa mergi si pe la Biserica Sfantul Anton. Stii ca eu am trecut pe-acolo acum o saptamana si m-am simtit tare bine dupa. Iar a doua zi a venit moshu :-). Iti doresc din suflet sa fie bine ca eu zic ca meriti!
Restul fetelor - multumesc mult de urarile voastre.
Si din partea mea o colinda frumoasa pentru fiecare si un Craciun frumos, cu mosh bogat in teste pozitive
Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, durerile si crampele le ai aproape zilnic sau? Cam cate Nospa iei pe zi? Cate saptamani de sarcina ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

naty multumesc.

Mergi la inceput