FIV in Ungaria 147

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Multumesc Lori, eu am facut cu dr. Forgacs si ma bucur ca a fost deschis, oricum el e foarte incantat si deja se gandeste ca e o descoperire mare si va ajuta multe femei

m-a mai intrebat cineva de clinica asta si am intrebat si eu pe acolo, asistenta zice ca au reusita de 50 la sura si fac si cu ovule donate dar trebuie sunat la clinica si cerut cu dr, care vb perfect engleza ca sa dea mai multe amanunte. Aaaa si am vazut ca e a 3-a clinica listata ca cea mai buna prima e o clinica cu ceva denumire de cris, a2-a e Kallisi a 3-a asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Buna fetelor,

Am nevoie disperata de sfatul vostru!
In ianuarie voi face FIV la Szeged. Am primit schema de tratament , din 6 ianuarie incep injectiile sper sa ma descurc cu ele. dar problema vine acum! Eu in 10 dec trebuia sa incep CETEBE, SEEFISCHOL si FEMIBION iar eu am uitat sa le iau. De fapt eu retinusem ca tot tratamentul il incep in ianuarie doar acum m-am uitata pe foaie din nou si am vazut Azi suntem in 23 dec asta inseamna ca am pierdut 13 zile de vitamine. Inyrebarea mea e ma sfatuiti sa fac? Eu le incep de pe acum, dar nu stiu sa-l sun pe doctor? sa-i spun cand merg la control in 10 ian, dar nu va fii tarziu? Ce sa fac? Va rog ajutati-ma.
PS:Mentionez ca fac FIV ptr prima data, sunt un pic speriata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

gretta eu nu stiu ce sa-ti spun
daca as fi in locul tau si cu caracteristicile mele m-as teme sa incep fara 3 luni de vitamine inainte.
in acelasi timp iti spun ca eu am facut primul fiv fara sa fi luat vreo vitamina. a fost un esec. dar nu stiu daca cu vitamine ar fi fost mai bine.
cine le mai stie...zic si eu...daca esti tanara cred ca te ajuta tineretea fara sa mai iei vitamine. daca ai probleme grave cred ca nici mama vitaminelor nu te ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor,va pup
sunt bine...de 2 zile colind magazinele dupa cadouri...aseara am avut si musafiri.
s-a terminat consemnarea la pat.
maine avem iar musafiri...pe 25 si 26 suntem plecati si avem de ajuns in vreo 5-6 locuri in 2 zile ca ne invita toata lumea si insista toti si nu putem sa refuzam.
pe 27-cand ar trebui sa fac testul e si ziua mea onomastica si a mamei mele de nastere asa ca iar petrecem...deci daca nu-mi vine CM pana atunci-ca mie imi vine si peste Progesteron...pe 28 dimineata fac testul
mai devreme nu am de ce sa-l fac pentru ca am facut Ovitrelle in ziua transferului si ar fi influentat rezultatul-stiu ca exista o formula prin care se calculeaza valoarea reala a BetaHcg dintr-o analiza facuta sub Ovitrelle...dar ce rost ar avea s-o fac mai devreme???
nu mor daca mai astept inca 2-3 zile.
ziua 11 de la transfer ar fi exact de Craciun si nu m-a tampit Dumnezeu chiar in halu asta incat sa caut spitale deschise unde sa-mi fac analiza in loc sa ma bucur de sarbatori,de bradut,de cadouri,de sotz,de mancarica etc.

va pup si o sa mai intru sa va doresc alea-alea.

ank,cu siguranta te va pune sa faci vaccinul si vei avea de asteptat...e mai bine asa oricum.

bombi,pana la urma cum e???

va pup

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Gretta nu ai zis daca vitamile au fost recomandate in urma unor probleme ale tale (gen de trombofilie) sau strict de pregatire. eu zic sa incepi sa le iei linistita de acum si sa nu te mai stresezi.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Nu e in nici un fel...
Pina la urma am repetat ieri testul in Germania. A fost 17. Nici n-a crescut suficient cit sa fie pe drumul cel bun, nici n-a scazut ca macar sa stiu o treaba. Dr. a zis ca diferenta poate sa fie si in eroarea de masura a laboratorului.
Azi nu am mai fost, scuze sabina si aadina ca v-ati deranjat aiurea...
Nu stiu cind voi face urmatorul beta, nu stiu nici macar daca exista posibilitatea sa-l fac in Botosani... Probabil voi strica cite un test de urina pe zi, desi nu ajuta la nimic. Fara beta clar in scadere nu am curajul sa opresc prg. Cit timp iau prg si e2, ciclul n-o sa vina.
Asa ca am in fata o saptamina de incertitudine, ca sa nu zic mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

Va multumesc din suflet pt sustinere si ca v-ati gandit la mine.
Din pacate rezultatul meu este negativ.
Sarbatori fericite! si Doamne ajuta

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

MAria ne pare rau e f. greu dar speram ca o sa revii si data viitoare vei reusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

hello fetele
Am o saptamana fff aglomerata si nu am reusit sa va citesc deloccc...
Corinuk mercic de mesaj
Lore si Ioana felicitari ptr beta frumooosss si bebei
Sa aveti sarcini usoare si duse cu bine pana la termen!!!
Samirutzaa sunt cu gandul la tine, abea astept sa vii cu vesti suuper buneee!!! sa vina mosul cu sacul plin de
Bombi, sper sa fie bine si la tine
Maria, imi pare tare rauuu,,,curaj si putere sa te ridici si sa mergi mai departe
Fetele, va poopic si mai intru sa citesc din urma,,acum fug la o trebusoara urgenta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna fetelor,
Greta eu cred ca poti incepe sa iei vitaminele de acum si nu e nici o problema. In cazul vitaminelor cu 13 zile in plus sau in minus nu are asa mare importanta. Oricum nu faceai 3 luni de tratament cum scrie la carte.E bine totusi sa intrebi si medicul.
Maria imi pare rau!
Samira cand deschid calculatorul pe 28 sper sa aflu vestea cea mare!
Craciun fericit cu liniste in suflet!

Mergi la inceput