FIV in Ungaria 147

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Ioana,am facut analizele si valorile sunt: BHCG 1649 si progesteron 57.3. I-am scris lui PK si mi-a raspuns instant, e ok pana acum, urmeaza ecografiile. Mi-a zis sa iau utrogestanul pana cand se aude inima copilului.

Maria, tinem pumnii pentru maine! Sa vii cu beta mare

Samira, suntem alaturi de tine si ne rugam la Doamne Doamne sa vina Mosu cu un bebe si la tine!

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Balanta, merci de raspuns dar tocmai asta era ca e mai mult decat x2,5....
Lori, la tine ti-e clar ca sunt gemeni! Nu cred ca mai e vreun dubiu!
Maria, Bombi Va tinem pumnii sa o descoperiti.
Sami, abia astept si betaul tau de gemeni :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Ioana, este ok daca e in jur de 2.5; chiar nu ai de ce sa iti faci griji pt asta. La mine a fost 2.5 la 48 de ore, iar la 7 sapt, sarcina arata f ok dpdv ecografic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Merci mult Balanto :-)
acu pot sa merg sa ma culc linistita.
Si de progesteron ce zici? e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Ioana, cred ca la Progesteronul tau ar fi loc de mai bine. Am vazut ca a crescut un picut la 48 de ore, dar, eu sunt un pic paranoica in anumite privinte si daca as fi in situatia ta, probabil ca as suplimenta cele 600 mg Utrogestan fie cu 20 mg Duphaston, fie cu niste Progesteron injectabil (macar pana i-as vedea inimioara la eco lui bebe as suplimenta Progesteronul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

fetelor, nu am mai scris, dar va urmaresc "din umbra"
Lori si Ioana felicitari si sa aveti sarcina usoara. Ioana daca beta e asa de strong eu zic sa nu-ti faci probleme si la mine era la fel de mic progesteronul. E adevarat ca la mine era pe sarcina naturala, dar nu cred ca tebuie sa-ti faci probleme.
Samira, Adriana si Maria - bafta multa va doresc.
Bombi - repeta neparat beta, nu se stie niciodata. E un pic cam mica vaoarea, dar D-zeu face minuni.
Sper ca nu am uitat pe nimeni. Ma refer aici la fetele care sunt in focuri cu beta.
La toate fetele si un Craciun Fericit!!!
HMMMM! Am si eu o nelmurire. Cum ma semnez cu +18 ?????

Mergi la inceput

asb77, Multumesc frumos, sa de-a Dumnezeu sa fie sanatos sau sanatosi! Mamica lor ii iubeste deja
Ioana, nu te panica. Poti sa-l mai pisezi pe PK de valoarea progesteronului ca sa vazi ce mai zice.

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata gagici!
n-am mai scris in ultima vreme, dar v-am citit constant..
ioana si lory felicitari again! sper ca v-ati mai linistit
bombi sper sa poti reface azi beta sa te linistesti si tu, ca e totul ok!
balanta felicitari si tie, am vazut ca si tu esti cu bebe la purtator..
maria bafta mare la beta!
de samira stiti ceva?
olimpia faina excursi la buda, tu faci foarte mult cu trenul..
laura cum esti?

eu mai am 3 pastilute si-am terminat marvelon-ul..
ma bucura tare mult sa vad atatea reusite la PK, imi da curaj..
va pupic, o zi faina, cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

buna fetele

lori, ioana felicitari!!!!! sa aveti parte de osarcina usoara si la terrmen

Ma scuzatica nu am mai intrat de mult dar prin atatea am trecut... Daca va mai aduceti aminte de mine sunt cea caruia nu i s-a facut transferul ptr ca era subtire endometru si astfel mi-a inghetat embrioni si la un nou ciclu am luat mult extrimax (estrofem) si tot degeaba ptr ca endometrul meu tot nu crestea, dr. a zis ca ar trebui sa ma indrept spre mama purtatoare dar eu binenteles ca am spus ca asta iese din calcul avand in vedere ca am avut 2 sarcini tot cu un endometru subtire si i-am zis ca vreau sa imi puna embrioni asa pe endometrul asta dar... el a zis sa mai continui inca o saptamana cu tratamentul si vedem atunci. In timpul asta sotul meu a cautat disperat pe net o solutie, o clinica, un tratament si ce credeti a dat de asta http://www.posters2view.com/eshre2011/data/259.pdf , a cautat clinica ne-am facut chiar si o programare dar am anulat-o intr-un final ptr ca am scos la imprimanta si am aratat-o dr. care ne-a mai amanat 4 zile , dar cand ne-am dus la el s-a interesat de acest tratament si a zis ca mi-l poate face doar ca costa foarte mult injectiile, noi am zis ca nu conteaza ca vrem sa incercam . Astfel marti am facut perfuzia intrauterina cu neupogen , a masurat endometru unde era cel mai subtire adica 4 mm si miercuri dimineata la eco endometru era de 6 mm (o minune) iar joi dimineata endometrul meu era de8 si ceva aproape 9, asa ca mi-au desghetat embrioni 2 la nr. de ziua 5 si mi-a transferat ( nu credeam ca poate fi asa de bun acest tratament si ca dr. e asa deschis sa mi-l faca). Dr. a zis ca daca raman insarcinata vrea sa faca publica acest experiment, ca de fapt asta e ne mai fiind utilizat in Ungaria si , si in America abea in 2013 se termina experimentul cu el. Chit ca este folosit si de o clinica in Israel si chiar in Anglia. Acuma stau cuminte la orizontala si sper sa se prinda macar unul.

Va multumescca existati!!!! si pot impartasi cu voibucuria mea

Mergi la inceput

Doamne, ce poveste, danylini,
Cu cine ai facut tratamentul in Ungaria?
Ma bucur pentru tine si iti tin pumnii sa ramai graviduta!
Multumesc pentru urari!Te asteptam in randul gravidutelor!

LORI

Mergi la inceput