FIV in Ungaria 147

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Tonirro, Ank, merci mult
Bombi- Bafta mare, tinem pumnii stransi si asteptam vestea buna.
Lori, eu am ceva simptome dar nu altfel decat in toata ultima saptamana. Adica dupa ce manac mi-e greata un pic, Pe la 2-3 la birou incepe sa imi pice ochii in gura si la 5-6 cand ajung acasa bag un pui de somn de o ora ca altfel nu pot. Si m-a durut burta ca la ciclu pana ieri. Azi vad ca nu mai simt aprope nimic. Sper ca e de bine.
Samira, tu esti liderul nostru. Nu ai voie sa lipsesti de la sedinte asa mult! Sau a venit soatza si o exploatezi?????

Mergi la inceput

Brunadria
Ma bucur ca te gandesti....
Nu stiu daca PK vorbeste franceza dar are asistenta care vorbeste perfect romaneste. O cheama Noemi. Si sunt sigura ca PK va gasi o solutie sa se inteleaga cu tine.
In plus asa cum spune Samira, el iti va spune destul de franc daca merita sa mergi mai departe sau daca sa te opresti. Cred ca o discutie cu el ti-ar prinde bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

plutesc de fericire cand vaz asa vesti.
mai stiu eu pe cineva care sta acush la robert, daca ne citeste, o salut si sa imi dea sms, ca sunt cu okii cat cepele cand pe telef, cand p forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

bombi tritest tot nu raspunde
ramane synevo care a spus ca dau rez in aceeasi zi si ca maine nu ar fi vreo problema in sensul asta
multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Hello fetele!

Felicitari din tot sufletul proaspetelor gravidute!

Sunt calare pe forum si astept si alte vesti minunate...sa se umple topicul de gravidute!!! Mosule, vino cu desaga plina de ||

Va pup pe toate fara exceptii :)

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

ioana felicitari draga mea!!! iti urez o sarcina usoara si sa te bucuri din plin de aceasta perioada frumoasa din viata!!!

bombi eu iti spun numai ca iti tin pumnii stransi in continuare!

samira io te iert da' cu o singura conditie: sa imi raspunzi azi la telefon!

adi cand plecati la moeciu?

maria bafta maine la test!

Laura

20+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Multumesc mult Laura! Sper sa dea Dumnezeu sa fie asa si sa mearga totul bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, voi stiti cumva vreun caz de fiv intrerupt, dupa tratamentul de inhibare si stimulare din cauza unui chist sau din lipsa foliculilor ?

Mergi la inceput

buna fetelor
Am repetat analizele azi
BHCG 295.41
progesteron 26.1

dar eu nu mai inteleg ce e cu beta asta...nu trebuie sa se dubleze de la o zi la alta?
sau cum e? stiti careva?
LORI - tu cum esti? ai rezultatele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, betaHCG trebuie sa se dubleze la 48 de ore, nu la 24. La tine s-a dublat f frumos de Marti pana azi.

Mergi la inceput