FIV in Ungaria 147

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Bombi, din cate stiu eu la Synevo iti da rezultatul in aceeasi zi, dupa ora 18.00 (am facut eu beta in iulie la ei, si am primit rezultatul la ora 18). Doar sa nu fie program scurt din cauza Sarbatorilor.Si eu vreau sa merg vineri la Synevo Iasi pt. a face progesteronul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

ank30, nu iti face griji, o sa ia decizia cea mai buna pentru tine!
Te-a pus sa faci si analize?
In legatura cu Rubella, este foarte periculos sa o contactezi in timpul sarcinii asa ca mai bine mai astepti un pic daca te pune sa faci vaccinul.

brunadria, nu stiu daca vorbeste franceza, dar ii poti scrie un mail si sa-l intrebi.
Clinica, din cate stiu, dupa 22 decembrie pana dupa anul nou, o sa fie inchisa.
Nu dureaza mult pana te programeaza la consultatie, dar e si in functie de cat de aglomerat e intr-o anumita perioada...

Olimpia, bine ai venit! Succes in continuare!

Ioana, te-ai obisnuit cu statutul de graviduta? Mie inca nu-mi vine sa cred ce mi se intampla, insa sunt asa de fericita. Singurele sintome sunt: sanii mai grei si ca din cand in cand imi cade capul

Samira, ce faci? Nici azi nu ne-ai bagat in seama! Ne este dor de tine! Ne lasi sa batem campii asa de capul nostru? Ai fost la cumparaturi?

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Olimpia sau alte fete care au facut cariotipul la Buda... cat costa? Dar trombofilii ati facut careva acolo? M-ar interesa preturi ... Multu'

Ioana ... era cat pe ce sa ratez vestile bune ... asa mici si neinsemnate le-ai facut sa para Felicitari si pupici la viitoarea mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Cariotipul genetic costa 24000ft pentru ambii parteneri.
Fetele care ati mai facut cariotipul genetic cum ati obtinut rezultatele?vi le-a trimis medicul cand au fost gata sau l-ati intrebat voi de rezultat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

bombi, adica 13 e deja o valoare de beta?
samironeta, fa si tu beta mai devreme ca vaz ca e de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Da, e beta, dar nu prea e buna. E cu 2.5-3 zile mai mica decit ar tb.
Las-o in pace pe samira, ca e mult prea devreme pt ea si a mai facut si ovitrelle...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorenaflore

ank30, nu iti face griji, o sa ia decizia cea mai buna pentru tine!
Te-a pus sa faci si analize?
In legatura cu Rubella, este foarte periculos sa o contactezi in timpul sarcinii asa ca mai bine mai astepti un pic daca te pune sa faci vaccinul.
LORI

Nu mi-a cerut analize. Avand in vedere ca mai am 3 fiv-uri facute, mi-a spus doar sa duc analizele si toate copiile pe care le am referitor la cazul nostru. Dosarul nu o sa-l ceara decat dupa prima intalnire/programare cel putin asa s-a exprimat.
Hmmm...oare nu puteam sa fac si eu bolile astea cand era cazul?
Ms pentru informatii .

--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

bag de seama ca vine mosul cu sacul plin anul asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

bombi am sunat la synevo si au zis ca dau rezultatul in aceeasi zi.
inclusiv maine. a spus ca nu a primit nici o indicatie cum ca nu ar lucra.
la tritest nu raspund la telefon. mai sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

WOW felicitari Ioana!!!! Ce saptamana frumoasa inainte de Craciun!!! Sarcina usoara si bebe sanatos! Bombi, la mine Beta a fost 16 la 10-11 zile de la ovulatie, mi se pare ca prea mare diferenta nu este. Doamne ajuta sa se fi dublat!!!Tin pumnii fetelor care urmeaza sa se testeze si sper ca anul asta cadoul lor de Craciun sa nu fie sub brad, ci in burtica (ma rog, si sub brad una, alta dar asta e mai putin important) MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput