FIV in Ungaria 147

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

of a naibii treaba. imi dau seama ca iti folosea raspunsul asta acum, nu maine dimineata. dar e inchis acum.
eu sun maine dimineata. gasesc eu unul. sper numai sa-ti si foloseasca informatia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

e ok sabina daca afli miine dimineata. eventual pina la ce ora tb sa fiu prezenta ca sa am rezultatul in aceeasi zi (tinind cont ca vineri e si ultima zi inainte de Craciun, s-ar putea sa termine programul mai repede)
eu miine sint pe drum, pt vineri imi tb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floryma

Ank....din ce in ce mai mult ma gandesc sa incerc la Buda....dar acum sunt altele si am zis ca ma gandesc mai bine de la anul, fac si analizele de hematologie la dr. Avram sa vedem ce iese (sper ca celelalte sa ramana neschimbate sa nu imi ofere vre-o surpriza dupa anul asta) si nu stiu totusi cum sa procedez ca sa nu ranesc sentimentele nimanui....am nevoie de ajutor din partea voastra sa ma sfatuiti cum sa procedez cu mutarea asta.

floryma Nu pot sa zic ca nu m-am gandit si eu de multe ori daca procedez bine sau nu, daaaar in cazul meu deja erau prea multe indoieli legat de laborator, proceduri, la cat de buna e embrioloaga etc, chiar daca medicul e ok din punctul nostru de vedere. Nu cred ca s-a suparat nimeni ca eu am luat o hotarare si la fel ar trebui sa faci si tu ca sa fii impacata cu gandul asta. Deci, trimite e-mail-ul
naty76,si eu te pupik si daca nu mai vb Sarbatori fericite!
ioana3110 felicitari din toata inima. Ma bucur pentru reusitele voastre si le tin pumnii la cele care asteapta beta.

--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot

Mergi la inceput

Fetele am o intrebare pentru voi.
Cum decurge prima programare la PK ? Se discuta despre istoricul medical si se face ecografie? Sau numai discutia si restul pe parcurs? Va intreb toate astea pentru ca in mail mi-a cerut sa fac programarea pe la jumatatea cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

ank30, prima intalnire este atat pentru ati vedea istoricul medical, dar cu siguranta o sa-ti faca si ecografie, care are rolul de evaluare a sistemului genital (mai ales inaintea unui FIV, sa nu ai chisturi etc.)
Intalnirea incepe in biroul lui unde o sa discutati ce probleme ai, apoi te trimite in camera alaturata sa te dezbraci pentru eco, iar cand esti gata, asistenta ii bate timid in usa si HOP apare Ochii Albastri!. La sfarsitul ecografiei iti va arata pe monitor care e situatia, te pune sa te imbraci si te asteapta in birou pentru discutii. Atunci iti va spune cum vede el treaba mai departe si veti discuta ce aveti de facut mai departe.
Nu stiu de ce te cheama la jumatatea CM, poate ca sa vada daca ovulezi natural, cat ai endometru ... De obicei nu tine cont de perioada in care te afli pentru ca de obicei vrea sa vada ca nu ai chisturi pe ovare.
Cand ai vrea sa te duci?

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Am si eu o intrebare: PK vorbeste franceza?
Cat dureaza o programare , pana te primeste?
Se poate face programarea si intre Craciun si Anul Nou? e cineva la clinica?
Merci!
la final sunt mai multe intrebari

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

lorena, eu am prima programare in 13 Ianuarie cand dupa calculele mele ar fi ziua 11 de cm. Ovulatie exista testul pozitiv se lasa asteptat de vreo 3 anisori. Unde sa fie cauza speram sa aflam ca deocamdata e inexplicabil.
Ms pentru lamuriri. Mai am o fixatie ca s-ar putea sa-mi ceara sa ma vaccinez ( nu sunt imuna la rubella) si zau ca nu prea i-mi surade varianta asta mai ales ca am citit undeva ca trebuie sa treaca alte 3 luni dupa vaccinare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna fetelor,
M-ati lasat cu gura cascata. Nici nu stiu cu ce sa incep.
Felicitari lorena si ioana! E o mare bucurie pentru toata lumea.
Multumesc tuturor celor care mi-au urat drum bun!
Aveam nevoie.
Sa va povestesc programul meu din ultimele 3 zile:luni dimineata seviciu,seara am plecat la Budapesta cu trenul de 19.00,am ajunS la 8.50 ora locala si am dat o fuga pana la clinica unde am facut cariotipul genetic apoi am plecat la plimbare ca nu puteam astepta in clinica consultatia de la ora 14.La ora 13.30 ne-am intors si am reusit sa intram la domn doctor, care s-a descurcat cu noi( mai mult cu sotu' ca eu doar balmajeam ceva si ii aratam scris raspunsul la intrebare..saracu'),am intrat la ecografie( imi venea sa strig Halatul, halatul...unde e halatu?),am scapat si de asta. Domn Doctor a spus ca daca iese bine cariotipul ne apucam in ianuarie de tratament.Am plecat de la clinica si am cumparat Meriobalele de rigoare ca Gonal gasesc si in Romania, ne-am dus la gara , am intrat in mall,la 19.00 ne-am urcat in tren si dimineata la 11.00 am ajuns in Bucuresti si m-am dus direct la serviciu. Acum am ajuns acasa si ..surpriza nu am apa calda. Tocmai cand ma intrebam daca sunt sanatoasa la cap am citit vestile voastre si mi-am spus ca se merita totusi efortul ca poate cine stie.

Mergi la inceput

Felicitari gravidutelor inca o data!

Mergi la inceput

A se intelege Merionale in loc de Meriobale(erata)

Mergi la inceput