FIV in Ungaria 147
Raspunsuri - Pagina 20
Haydee spune:
Craciun fericit tuturor!
Tuturor aspirantelor, va urez sa dea Domnul ca anul viitor pe vremea asta sa va gaseasca cu un bebelus fie in brate, fie in burtica!
Burticilor, sarcina usoara si un bebe sanatos!
Mamicilor si puiutilor lor, multa sanatate si un an frumos si linistit!
Ruxandrica spune:
Buna ziua fetelor,
Profit de ocazie sa le felicit pe prospetele gravidute si la se urez sarcina usoara si bebeii sanatosi, precum si SARBATORI FERICITE TUTUROR !!! Un an nou mai bogat si sa ne implinim dorintele la dublu
violeta70 spune:
Sarbatori Fericite! cu vesti pozitive! cu multa sanatate si multe bucurii!
Samira La Multi Ani! si pentru mama ta! Zilele aceastea sa-ti aduca multa fericire si vestea pe care o astepti de atata timp si pe care o meriti!
Tuturor sarbatoritilor ce poarta numele Sfantului Stefan!
Pupici
cybele spune:
fete dragi, am intrat sa va anunt ca astazi s-a nascut prematur fetita lui tonirro, la 31 de saptamani .acum cateva minute am primit un sms de la mamica, in care imi spune " s-a nascut pisicuta noastra, 790gr. deocamdata respira singura si este langa incubator"
eu cred tare mult in puterea rugaciunii, stiu ca ati fost alaturi de tonirro pe tot parcursul sarcinii, si stiu ca si de acum inainte o veti face. sa ne rugam impreuna pentru sanatatea micutei, sa fie o luptatoare ca si pana acum, sa creasca mare si sa isi bucure parintii!
va doresc tuturor sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi sufletului vostru!
lyly_mar spune:
offf...draga de ea...sunt sigura ca este o luptatoare ca si mamica ei.. Sf Stefan o sa ajute..
Citat: |
citat din mesajul lui cybele fete dragi, am intrat sa va anunt ca astazi s-a nascut prematur fetita lui tonirro, la 31 de saptamani .acum cateva minute am primit un sms de la mamica, in care imi spune " s-a nascut pisicuta noastra, 790gr. deocamdata respira singura si este langa incubator" eu cred tare mult in puterea rugaciunii, stiu ca ati fost alaturi de tonirro pe tot parcursul sarcinii, si stiu ca si de acum inainte o veti face. sa ne rugam impreuna pentru sanatatea micutei, sa fie o luptatoare ca si pana acum, sa creasca mare si sa isi bucure parintii! va doresc tuturor sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi sufletului vostru! MTHFR C667T Heterozigot FIV 1aprilie 2011 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter FIV 2 nov 2011,Budapesta, nereusit Keep walking --life is such an incredible journey!!!! To get through the hardest journey we need take only one step at a time, but we must keep on stepping |
ioana3110 spune:
Offff Doamne!!!!!!!!!!!! Tonirro, suntem alaturi de tine si sa ai incredere ca Doamne Doamne poate sa va ajute!
cybele spune:
multumesc din suflet pt gandurile bune, ii transmit lui toni!
samira, adriana va astept cu vesti bune!
bombi- inca sper intr-o minune!
va doresc tuturor un an nou mult mai bun decat cel care se incheie!