Licurici de ianuarie-februarie 2009 (158)
Raspunsuri - Pagina 6
crisspy spune:
'Neata,
Andra nu a mai facut febra azi-noapte. M-am speriat initial pentru ca nu stiam cum reactioneaza la temperatura (Razvi la 39.5 - 40 danseaza prin casa). Insa ea era croita pe vorbit, ne-a tinut o ora sa ne povesteasca de toate. I-am bagat jumatate de supozitor cu paracetamol si i-a trecut. Sper sa fie numai de la supraincalzire, aseara a exagerat mama mea si a imbracat-o cam gros.
Paula e super ca vrea Bogdan biberonul. Ca si mine si tu ai 2 modele diferite, la mine Razvi nu a avut nici o obiectie la biberon, pe cand mandra...ohoho...suntem la al3lea model.
Ledi
O zi usoara tuturor, pentru mine azi e ultima zi de munca pe anul asta, intru in concediu
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Da suntem bine, nu mai vreau sa trec prin asa ceva. Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010 http://cutiutacubijuuri.blogspot.com "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Imi inchipui Patri prin ce ai trecut. Razvi a facut anul asta enterocolita si am fost in spital o saptamana si a mai luat si de acolo rotavirus . Si el avea 2 ani si 4 luni si tot slabit a fost, daramite Irina.
Anyway nu vreau sa-mi amintesc perioada aceea , dupa ce am iesit cu Razvi din spital a murit tati
crisspy spune:
Anna nu a intrat azi. Stie cineva ceva de ea?
anna-mama spune:
Sunt tot 2 in 1, doar ca ma doare f tare capul si sunt f obosita. Am incercat sa dorm si nu am reusit, ba din contra am reusit sa vomit mancarea de la pranz
Maine oricum merg de dimineata sa ma internez si o sa vina bebelusa, va dau de stire prin Paula
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 40+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Anna tinem pumnii pentru maine sa vina Eva sanatoasa
crisspy spune:
Bey ce uituca sunt
DARIA JULIA
Cris sa creasca mare fata si sa fie sanatoasa. Multi si pentru fetele frumoase!
anna-mama spune:
La multi ani, Daria!!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa fii mereu fericita!
Cris, sa se indeplineasca toti ce-ti doresti tu pt ea! Va pup
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 40+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
ada_coman spune:
Buna seara fete dragi!
Urez si eu "La multi ani!" sarbatoritilor de zilele astea, pe care i-am ratat Ana-Maria, David, Daria, Narcisa, Eva Maria Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Daria Sa cresti mare si sa fii sanatoasa! Cris sa va traiasca fata si sa va aduca numai bucurii!
Noi am terminat cu serbarile, a fost tare frumos! Incerc sa pun si niste poze.
Hai Anna!
Tin pumnii sa ai o nastere usoara si rapida!
ada_coman spune:
Patri prin cate ati trecut...bine ca a trecut. Multa sanatate va doresc!
Criss sanatate si voua!
Paula sa-ti fie de bine iesirea! De acu poti folosi si pompa!
Multa sanatate tuturor!