Licurici de ianuarie-februarie 2009 (158)
Raspunsuri - Pagina 7
iuliacris spune:
N-am avut internet toata ziua
Cris, la multi ani Dariei! Va pupam!
Anna, tin pumnii sa fie cat mai usor!
Bebelusi, imi pare rau ca atiumblat prin spital, bine c-a trecut!
bpaula spune:
Neata!!
Se pare ca bebelina Annei e matinala si nu se incurca cand vrea sa vina pe lume:
Am nascut-o pe minunea Eva azi noapte la 4:10 (in 5 minute de cand am ajuns la spital), are 3320g, 51 cm. Va pup. Ana
Sa fiti sanatoase si sa veniti repede acasa sa primiti cadourile de la mos Craciun! Eva sa nu aiba colici si sa pape bine.
bpaula spune:
Ada, pompa am mai folosit-o si inainte de patanie in spital cand am avut probleme cu sanul, dar dupa ce am desfacut-o sa o spal nu o mai puteam face la loc.
La multi ani Daria pentru ieri!!!
ada_coman spune:
Bun venit pe lume micuta Eva!!!! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Anna sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!!!
Paula am inteles! Am patit si eu, nu reuseam s-o ansamblez corect. Multumim frumos pt vesti!
roxanaz spune:
ce veste buna de dimineata!!
bine ai venit Eva!! sa fii sanatoasa, iubita, fericita, plina de noroc!! Anna, felicitari, refacere rapida si un copil cumiiiinteeee iti dorim
jasmi spune:
La multi ani Porumbita!
La multi ani Eva! Bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa si fericita! Ana, multe felicitari pt nasterea super rapida
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
Porumbita spune:
ANNA MAMA esti extraodrinara!!!! multe multe felicitari si sa fiti fericiti sa va bucurati de copii!
Porumbita spune:
va multumesc mult de urari!!!
si pt ca azi e ziua mea si pe voi simt ca va cunosc deja de vreo 4 ani vreau sa va impartasesc un secret:
: asteptam un bb; sunt in 8 saptamani jumate
stiu de vreo 3-4 sapt insa datorita evenimentelor din vara nu am vrut sa spun nimanui pana nu trecem de 12 sapt
insa sotul suferea foarte tare ca nu poate spune/vorbi de asta si am zis ca la prieteni o sa spun maine cand imi fac ziua si familiei duminica de craciun; am fost ieri la o eco si arata totul ok
in plus trebuia sa spun ca imi e fff rau si deja cei apropiati incepusera sa se ingrijoreze; spre deosebire de sarcina cu robert unde doar imi era somn dar fara greata si stari de rau acum efectiv sunt praf; si sunt destul de rezistenta de fel ...
sper doar sa se termina starea asta odata cu primul trimestru
va rog mult pe facebook sa nu scrieti nimic pana maine seara cand fac anuntul oficial