Licurici de ianuarie-februarie 2009 (158)
Raspunsuri - Pagina 5

Carmen_Marieta spune:
Anna si eu am cumparat aseara forme.. special pentru asta. Se pare ca voi o sa aveti cadou special de Craciun.
O sa pun si cateva poze mai pe seara.
Ioana felicitari, si Doamne ajuta sa fie 100% fetita.
Fetelor nu v-am zis dar mandra mea nu vrea sa ajunga la 9 kg nici pace.. la un an de abia are 8.700 kg, si mananca..de fapt a inceput sa mai manance, ieri am tinut-o de maini de i-am dat un bol de ciorbita.. vrea ea sa bage mana in castron..
Crisspy eu si acum lupt cu greva foamei.. cel putin slava Domnului ca e sanatoasa..

roxanaz spune:
Carmen dar daca o lasi tu sa bage manuta si sa manance Si ea, odata ce ii dai de mancare? ca asa era Eva... frate.. daca nu manca singura nu manca deloc!
am uitat sa zic ca mi-a placut mult faza cu oglinjoara de dentist de proba, sa exerseze

Alina1976 spune:
Buna fetele,
Multumim pentru aprecieri :-)
Legat de BB3 nici eu nu mai vreau insa ma apuca cateodata o nostalgie...mai ales cand vad reclame la TV cu bebelusi...sau pe strada. Insa imi revin repede cand ma gandesc ce am acasa si ce inseamna sa o iei iar de la capat...cu inca doi pe cap :-)
Vorba lui Naty....asteptam nepotii
Se pare ca se amana legea cu Clasa 0 la scoala....asa ca sunt FFFFFF HAPPY!!!! DOAMNE de ar fi asa!!!!
Ma rog in fiecare zi! Ana e inca mica...mai are nevoie de inca un an la gradi, asa zice si educatoarea de ei...nu au la scoala materialul necesar pt copii de 5 ani si ceva. Numai cand ma gandesc ca se duce singura la toalete impreuna cu copiii de 10 ani...pai acum la gradi au toalete din alea mici, speciale...inca mai merge cineva cu ei sa se asigure ca totul e OK. Deci e clar, nu e cazul de scoala inca :-(
Anna, sa dea Domnu sa fie bine si sa iasa cand vrea ea . Vorba Roxanei, o veni de Craciun
Citisem undeva ca ceaiul de zmeura ar provoca contractii...parca
Asparagus, FELICITARI!!! Minunat! Ma bucur pentru tine!!
Carmen, faceam si eu biscuiti acum ceva timp insa jur ca am uitat cum...trebuie sa caut reteta pe undeva pe acasa...
Crisspy, un MARE pentru tine si frumusetile tale de copii
Maine trebuie sa iau brad, de doua zile ma chinui si nu am avut timp. Pe 22 facem o mica petrecere pt copii (vreo 10 - ai mei, cativa fini si finute...
) si chemam si Mosul acasa. Cred ca o sa fie un delir maxim
....
Naty, succes la serbare!! Asteptam sa ne spui cum a fost...si poze SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Alina1976 spune:
Crisspy, am vazut ca ai probleme cu cea mica ca nu prea papa...cat de "rau" este? Ce inseamna ca nu papa? Ana nu manca cand era mica pt ca era anemica. I-am descoperit asta pe la 4 luni...si de atunci am tot bagat fier in ea pana pe la 1 an. Oricum a fost si cred ca va fi mereu o slabanoaga ....dar m-am obisnuit cu asta. Faza tare e ca acum mananca destul de bine si de toate..nu mai face mofturi la nimic insa nu se depune pe ea nimic, e piele si os.
Asta e....si asa se uita zinic a Fashion TV si ii place sa se prefaca ca e model, merge pe podium si ne arata cum se face ...are toate atuurile
La 5 ani are 16 kg (aproape..). Dr a zis ca ar fi trebuit sa aiba min. 18 insa....nu are si gata! Ce sa fac?? De mancat mananca, sanatoasa e...deci...SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)

crisspy spune:
Alina pai mananca foarte putin, adica 60-90ml la 3-4 ore. Fier ii dau si eu de aproape o luna cate 2 pic pe zi. Asa mi-a zis pediatra, insa in ianuarie merg sa-i fac analize de sange.
Faza e ca nici nu prea ia in greutate, ca daca crestea cu cantitatile astea mici o lasam in pace.
Am incercat acum o luna si ceva sa-i iau sange la Matei Basarab si nu au putut fetele de acolo. Mi-au zis sa merg la un spital unde asistentele sunt obisnuite sa ia sange de la bebelusi mici, insa mi-a fost frica sa nu plecam de acolo cu te miri ce.
Mai incerc in ianuarie, a mai crescut, poate reusim.
Fetelor pentru incurajari. Desi improprii incurajarile
ca vad ca si la voi e tot aiurea cu mancarea
Crisspy, fericita de
Razvi si
Andra - Maria

bebelusi spune:
fetelor in primul rand La multi ani tuturor sarbatoritulor pe care i-am ratat.
Nu am intrat pentru ca am fost in spital cu irina cu enterocolita cu adenovirus, acum suntem bine, slabanoaga cu 7.600 dar asta e, ce naiba sa ii fac
nu am apucat sa citesc nimic din ce ati scris

crisspy spune:
Vai Patri ce rau imi pare! Sanatate multa Irinei
Andra are temperatura, 38.4 . E vesela, vb cu noi, sper sa nu fie nimic
Crisspy, fericita de
Razvi si
Andra - Maria

bpaula spune:
Patricia imi pare rau. Sper ca acum sunteti bine.
Crisspy ce face Andra? Avea febra si de dimineata?
Ieri dupa cum v-am zis am mers pana la servici. I-am dat la Bogdan sa suga si apoi am fugit. Si cam la 2 ore jumatate, inainte sa ajung eu a mai baut si 80 ml din biberon. Frate-su nu accepta deloc biberonul, asta vad ca e mai maleabil. Si cam la o ora dupa biberon iar a mancat de la mine.
Fetele vad ca sunt mai mofturoase la mancare, se pregatesc de mici sa fie fotomodele.
A fost bine pentru mine ieri sa ies desi asa mai pe fuga. Am impartit si invitatiile la botez, de acum sa fim noi sanatosi.
O zi buna!

Leditia spune:
neatza.
Ioana,felicitari maxime!
Patricia,sanatate multa,multa.Acum sunteti bine?
Crisspy
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.