Licurici de ianuarie-februarie 2009 (158)
Raspunsuri - Pagina 4
asparagus spune:
Am venit si noi de la ecografia de 20 de sapt. Totul in regula, 270g, aproape 20cm din crestet pana la picioruse...toate organele ok, inimioara perfecta, nici un motiv de ingrijorare siiiiii.... e 98% fetita
Sunt asa de fericita, nici nu pot descrie...normal ca ne-am fi bucurat si de baietel, dar pereche e asa frumos, sper sa ramana asa pana la sfarsit.
Pentru Arek a fost un soc, eram amandoi setati pe baietel, eu asa simteam, dar uite ca m-am inselat. Cred ca se bucura si el tare, ramasese fara grai
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 19+
http://www.foto-la.de/Lucas/
crisspy spune:
Ioana felicitari pentru fetita . De acum trebuie sa va gandit la nume. Felicitari pentru rezultatele bune la echo.
De Anna stie cineva ceva?
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
crisspy spune:
Carmen a inceput Rox un subiect aici poate te inspiri.
Eu sunt cu ochii pe ei si de mama-mama, poate ma bag si eu la un biscuite dar sunt cam antitalent
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
anna-mama spune:
M-am intors acasa, in aceiasi formula , mai asteptam pana joi, daca nu vine, joi de dimineata ma interneaza. Colul este un pic mai deschis ca saptamana trecuta, dar nu prea sunt contractii (sincer, eu dureroase nu am simtit)
Ioana, felicitari, ma bucur foarte tare pt voi! Sa fie o fetita sanatoasa!
Carmen, poze cu printesa tunsa?
Si Vladut o sa faca biscuiti cu matusa lui, i-am cumparat forme sperciale de Craciun.
Multumesc mult pt gandurile bune si pt urari Va tin la curent!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 40+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
roxanaz spune:
Anna pffff!!!! mandra chiar de Craciun are de gand sa vina???
pune-te si tu de o curatenie. sau un secs
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Anna pffff!!!! mandra chiar de Craciun are de gand sa vina??? pune-te si tu de o curatenie. sau un secs |
sex..n-am cu cine (sotul nu s-ar atinge nici batut), iar curatenie, pe cuvant, de nu am facut in continuu, abia am terminat duminica, dupa o luna de renovari
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 40+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
iuliacris spune:
Felicitari, Ioana! Cred si eu ca esti bucuroasa!
Anna, cred ca vrea mosul sa-i aduca un extracadou lui Vladut...
Crisspy, daca o intreb pe mandra mea ce vrea sa manance zice "nimic" sau "cioco"