Licurici de ianuarie-februarie 2009 (158)
Raspunsuri - Pagina 15
Leditia spune:
Porumbita si mie aceleasi proteine mi-au iesit mari,asa ca am fost diagnosticata cu sindrom de hipercoagulabilitate.De aceea am pierdut cateva sarcini in trecut,iar in sarcina cu David am luat aspenter..mi-am facut regulat analizele si am mers si la hematolog.Sanatate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
miereamara spune:
In sfarsit am si eu doua maini disponibile:))
La multi ani Andrei! Ciufik sa-ti traiasca baiatul, 3 ani...chiar ca au trecut repede! foarte dragute pozele de pe fb!
Ana, wow ce nastere in viteza ai avut! super! S-a compensat cu nasterea grea de la vladut! Acomodare usoara si asteptam mai multe poze!
Lissa, tare draguta si vorbareata este Ana! O scumpa!
Ingrid imi pare rau pt problemuta voastra, sper sa o rezolvati! eu lui aidan ii dau smoothie facut cu brocoli, spanac, ierburi, kiwi, banana, usturoi si inca alte cateva chestii si asa am rezolvat problema constipatiei pt ca nici el nu mananca legume, fructe mananca dar leguma mai deloc.
La multi ani de Sf Stefan! Sa ne traiasca Stefanii si sa fie sanatosi!
Baby gator
crisspy spune:
Ingrid mersi si sanatate multa lui Alex. La o cautare rapida pe net nu m-am regasit in simptomele prezentate acolo insa cand o sa am mai mult timp liber o sa mai citesc.
Am fost 2 zile singura cu kinderii...Razvi e din ce in ce mai intelegator, un scump...cu Andra mai am meciuri cu mancarea...daca ati mai pomenit asa ceva: singurele dati cand plange este atunci cand ii dau sa manance , in rest este o bomboana.
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
crisspy spune:
gastii de pe 29: SABINA, NADIA, CAROL, KARINA
Sanatate multa si tot ce e mai frumos in viata
Petrecere frumoasa tuturor
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
Leditia spune:
La multi ani sanatosi si fericiti Sabina,Nadia,Carol si Karina.O viata frumoasa,plina de bucurii si impliniri va doresc!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
sdcristian spune:
LA MULTI ANI
NADIA
SABINA
KARINA
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara In sfarsit am si eu doua maini disponibile:)) Ingrid imi pare rau pt problemuta voastra, sper sa o rezolvati! eu lui aidan ii dau smoothie facut cu brocoli, spanac, ierburi, kiwi, banana, usturoi si inca alte cateva chestii si asa am rezolvat problema constipatiei pt ca nici el nu mananca legume, fructe mananca dar leguma mai deloc. La multi ani de Sf Stefan! Sa ne traiasca Stefanii si sa fie sanatosi! |
miere vreau si eu reteta exacta pt amestecul asta!!
Porumbita spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca LA MULTI ANIIIIII
SABINA, NADIA, CAROL, KARIN
Porumbita spune:
ledi ma duc azi sa repet analiza asta; sunt un pic cam debusolata de ce am citit pe net!
ingrid f naspa cu hemoroidul; eu as evita cat se poate operatia; am avut si eu cativa in vara; am facut ligatura ca as se usuce si apoi am descoperit o crema minune (nu stiu dc merge la copii) de la casa herba phytonod
http://www.casaherba.ro/product.php?id_product=881
eu o folosesc o data pe zi (pe prospect scrie 2-3 ori insa imi ajunge ) si nu chiar in fiecare zi uneori; m-a ajutat enorm sa scap de dureri;
apoi dc poate sa ia o lingurita de ulei de masline dimineata pe stomacul gol ajuta super tare;
pe mine nu ma ajuta frutele si cu lichidele sunt cam certata :)
mailisa tare frumusica e ana
in alta ordine de idei am pus multeee poze insa pe FaceBook (sorry imi e mai comod); insa nu am luat decat juma de kil la 9 sapt insa sunt mega balonata (ca la 4 luni cel putin) insa nu vreau sa abuzez de ceaiul antibalonare (doc zice ca e ok sa iau, il folosesc pe ala de hofigal) insa doar la mare nevoie
de rau imi e super rau in continuare, groaznica stare...
lumea in jurul meu ma incurajeaza ca e fata insa eu am asa un feeling ca e baiat;
si ori de la hormoni ori naiba stie de la ce am tot felul de ganduri negreu
ma strfulgera asa un gand ca dc se intampla ceva rau cu robert sau cu sotul sau cu cineva apropiat; nu prea stiu cum sa combat chestia asta; imi vine sa ma asez si sa planggggggg ... stiti voi ca in povestea cu drobul de sare :(((((((((((
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI, Sabina!!
LA MULTI ANI, Carol!!
LA MULTI ANI, Nadia!!
LA MULTI ANI, Karina!!
Porumbita, tin pumnii sa fie totul bine de data asta!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"