Licurici de ianuarie-februarie 2009 (158)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani!!!
ANDREI
SABINA
NADIA
CAROL
KARINA

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 40+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Multumesc, Miere, din pacate Alex nu bea nimic in afara de apa si lapte, dar nimiiiccc... Nici nu stie ce e ala suc. Am venit odata cu suc de portocale la el si mi-a dat peste mana de mi-a sarit paharul din mana. Si la mancare tot asa e, are 4-5 feluri pe care le vrea si in rest nimic, nici nu vrea sa incerce... plange si scuipa si face ca toate visele. Deh, are cu cine semana, si eu si sotul am fost la fel, copii fiind. Mi-aduc aminte ca mancam doar daca-mi dadea maica-mea monede de 1-3-5 lei si mai si radeam de eforturile ei de a ma face sa mananc...Porumbita, multumesc de link. Vreau sa incerc tot ce se poate inainte de vizita la chirurg. Si chirurgul la care mergem (la el am fost si cand a avut hidrocel si nu l-a operat) nu sare cu bisturiul pe copil imediat. Am avut si eu unul inainte de sarcina (din causa unor ceaiuri diuretice) si am scapat fara operatie (adica in sensul ca il am si acum, dar am grija si nu s-a mai inflamat de cand am nascut, deloc).Au venit rezultatele la kk si pipi. Totul e o.k. acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

LA MULTI ANI, Sabina!!
LA MULTI ANI, Nadia!!
LA MULTI ANI, Carol!!
LA MULTI ANI, Karina!!Sanatate, fericire si tot ce va doriti! Porumbita, sigur e de la hormoni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Acum 2 minute: "Mummy, I want to pee. Don't follow me! Will be back in a minute!"

(jupanul a invatat sa faca pipi "din picioare" si e tare mandru )

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita, smoothie are asa;
suc de mere, banana, kiwi, mango, suc de ananas, spirulina, broccoli, spanac, alge, garlic, barley grass, wheat grass, ginger si patrunjel. Il luam gata facut dar cateodata il fac si eu (nu am chiar toate ingredientele mereu), dar ma ghidez dupa reteta asta.

Gata facut il iau de la Naked, acesta este cel original dupa care m-am ghidat cu reteta (personal mi se pare extrem de scarbos dar lui A. ii place la nebunie)
http://www.nakedjuice.com/our-products/juice/green-machine

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi; Nadia,Carol, Sabina si Karina!Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

Dark ce dragut a fost Mister! si Aidan merge singurel la baie (la gradi o face de multa vreme, acasa doar de vreo 2 saptamani merge singur, fara ajutor) dar ieri s-a dezechilibrat si a cazut direct in cap in spatiul dintre toaleta si perete, ne-m speriat foarte rau pt ca efectiv a venit in cap - el sta pe toaleta si e destul de inalta.

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Sabina
Nadia
Karina
Carol
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Karina, Carol, Nadia, Sabina!
Irina!
Andrei cu putina intarziere

Sa aveti parte de tot ce-i mai bun in lumea asta!
Va doresc Sarbatori minunate si un An Nou fericit, plin de bucurii!

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Multumim mult fetelor ca v-ati amintit si de Irina mea. La multi ani draga mea Irina, sa fii sanatoasa ca e cel mai important lucru

La multi ani Karina, Sabina, Carol si Nadia!!!!!!!!!!!!!!!!

Fetelor carui Andrei ii spuneti La multi ani ca nu imi dau seama?!?!

Irina a ales de pe tava o bratara facuta de mama, un stilou si o seringa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Aoleu, cum de-am uitat! Scuze multe

LA MULTI ANI, Irina!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput