Licurici de ianuarie-februarie 2009 (158)
Raspunsuri - Pagina 14
bpaula spune:
La multi ani celor ce se sarbatoresc astazi!!!
La multi ani Andrei de Ciufik!!!! Sa fii sanatis si fericit!!
lisssa_ana spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Stefan/ Stefania
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
Aalina spune:
La multi ani Andrei!!!! Ciufik sa iti traiasca baiatul si sa simtiti mereu magia sarbatorilor in preajma sa.
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
crisspy spune:
Andrei de Ciufik
sarbatoritilor de astazi
Anna abia acum am avut si eu 5 minute libere sa citesc povestea nasterii...superb...sa va traiasca fetita si sa fiti o familie fericita
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
veronica75 spune:
Cu intarziere pentru sarbatoritii zilei
Lisa - super filmuleul si Ana e cea mai tare
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
Porumbita spune:
anna mama ti am zis eu ca esti incredibila!! bubulina ta e nascuta in aceeasi zi cu mine....
la multi ani Andrei de Ciufik
la multi ani tuturor celor care au sarbatorit azi de Sf Stefan
Ciufik spune:
Multumim tuturor pentru urari.
Am trimis cateva poze de ieri si pe mail-ul comun (pt cei anti-facebook :)).
Dark - acelasi lucru ma intreb si eu. Cand au trecut 3 ani> Mai ales ca am tot vizionat in ult timp poze de la nastere si parca a fost ieri...
Porumbita spune:
pentru cele care se pricep
mi-au venit parte din analize si vad ca am
Proteina C = 138 iar intervalul este [70 - 130]
Proteina S = 55 iar intervalul este [70 - 140]
aveti idee ce inseamna?
ingrid70 spune:
Ana, felicitari pentru minunea ta Eva! Am citit povestea nasterii tale si nu stiam ce sa fac: sa rad ca ai nascut asa repede si usor sau sa plang ca tie-ti venea sa nasti si aia de garda statea la telefon, de parca nu stia ce are de facut sau ca este treaba ei, fiind de garda, si-ti astepta neaparat doctorita ta punandu-te pe tine sa-ti mai tii copilul, de parca tineai un pp. Felicitari! Sa va dea D-nezeu sanatate multa la toti!Porumbita, felicitari pentru samburel si sa fie totul bine! De analize nu stiu ce sa-ti spun, cred ca e vorba de coagularea sangelui, dar o sa-ti raspunda alte fete care se pricep. Naty, iti urez sanatate multa acum si mereu.Bpaula, am vazut felicitarile, superbe! Felicitari pt sora ta!Veronica, multa sanatate iti urez si tie si sa treci cat mai repede peste problemele de sanatate!Bee, asteptam o veste cu ochisori cat de curand si de la tine! Sa fii sanatoasa si sa mai ai un bb, asa cum iti doresti!La multi ani la toti licuricii care au implinit deja 3 anisori!Si eu sunt anti-fb.Alex a reusit sa faca un hemoroid si pediatrul ne-a recomandat sa-l vada si un chirurg. El nu vrea sa bea nici un suc si nici un fruct sau leguma cruda. Face numai kk tare... deci... vom vedea.Acum face o cura de 10 zile cu Biotics si Sirop cu extract de pere, prune si smochine, hemorzom si hepatrombin la fundulet. Vad cu nu mai face kk cu sange, face parca si un pic mai usor si mai colorat (ca el facea cu portiuni din kk galben sprea alb). Asteptam rezultatele de giardia si de la urina. Uf!
ingrid70 spune:
Crisspy
Puteti sa-mi recomandati va rog un dermatolog bun in Bucuresti? De ceva vreme mi se usuca excesiv pielea pe coate si pe genunchi, iar in contact cu frigul si pielea pe maini si ma doare. Asta in ciuda cremelor folosite.verifica-ti simptomele pe net pt tiroidita post-partum, ca mie mi se pare ca suna a tiroidita. Eu am facut (din pacate am ramas cu ea pe viata pt ca nu mi-au descoperit-o la timp) si asta a fost unul din simptome. daca asta ar fi, pentru tine nu e inca prea tarziu si tine-ma la curent, ma intereseaza f tare.