Licurici de ianuarie-februarie 2009 (158)
Raspunsuri - Pagina 10
veronica75 spune:
Felicitari! Anna, itidoresc recuperare rapida sa fiti acasa cu totii de Craciun. Bun venit pe lume Eva sa fii sanatoasa si fericita.
Wow Ioana - felicitaripentru fetita nu cred sa se mai schimbe
Patricia - cum mai sunteti?
Porumbita - ce ma bucur felicitari! si la multi ani! sa fii fericita si sa mearga totul bine cu noua sarcinuta
iti mai vine zambetul pe buze citind asa vesti
Andreea - imi pare rau ca si voi boliti , noi nu am reusit sa ne mai vedem sper ca e totul bine la voi.
Miere - felicitari pentru micuta/marea Nadia si pupici pentru bolnavior
Noi toti bolnavi, da bolnavi rau... asa ca s-au dus toate planurile de sarbatori, stam acasa, asta e dar sper sa treaca odata si viroza asta ca nu mai pot....asa bolnava nu am mai fost decat 1 singura data in viata
Aalina - abia astept pozici felicitari pentru serbare
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
bpaula spune:
Sanatate multa bolnaviorilor!! Sa va faceti bine pana vine mosul.
Irina ce mult a crescut Nadia, o sa va depaseasca pe toti .
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronica75 Andreea - imi pare rau ca si voi boliti , noi nu am reusit sa ne mai vedem sper ca e totul bine la voi. |
Din pacate. Dar poate ne vedem prin ianuarie.
Stii ce ma gandeam acu' ceva vreme? Ca fetele noastre or sa fie colege la scoala in 2013.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
Speranta si incredere pentru David
iuliacris spune:
citat din mesajul lui Porumbita va multumesc mult de urari!!! si pt ca azi e ziua mea si pe voi simt ca va cunosc deja de vreo 4 ani vreau sa va impartasesc un secret: : asteptam un bb; sunt in 8 saptamani jumate stiu de vreo 3-4 sapt insa datorita evenimentelor din vara nu am vrut sa spun nimanui pana nu trecem de 12 sapt insa sotul suferea foarte tare ca nu poate spune/vorbi de asta si am zis ca la prieteni o sa spun maine cand imi fac ziua si familiei duminica de craciun; am fost ieri la o eco si arata totul ok |
Vai, felicitari multe, Porumbita! Ce veste minunata! La multi ani!
iuliacris spune:
wow, Miere, ce lungana ai tu acolo!!! Bravo pentru parametrii! Iti arunc eu o varza de-aici, tocmai am cumparat-o (am fost la magazin si am spart o sticla de Kahlua, nu m-au pus s-o platesc, dar acum tre' sa iau alta, plas ca un papuc s-a imbibat complet, bine ca erau unii vechi)
miereamara spune:
Vero, multa sanatate familiei! dar ce virus este?
Iulia trimite-mi varza cu FEDEXul:)))
Baby gator
Daiopri spune:
La Multi Ani pt toti sarbatoritii mici si mari!! Si bun venit Eva. Bravo Anna, asa da nastere.
Porumbita, LMA si felicitari! Sa iti fie cat mai usor iti doresc.
Asparagus, felicitari pt 98%.
Bee sa iti aduca mosul ce iti doresti;)
Irinucule, iata ca papa papa si iar papa ajuta;)
Bebelusi, sa va intremati cat mai rpd.
Sanatate la toti bolnaviorii.
Eu sunt la sv si am lasat copii la niste prieteni. Stau ca pe ace, ca déjà l-am auzit plangand pe acolo. Sa vad daca mai vrea sa mearga si maine. In plus a inceput sa ii curga nasul, si noi sambata ar tb sa mergem la prieteni in vizita ca vine Mosul. Nu stiu cum de vin racelile astea exact cand nu ar fi cazul.
Si pt ca nu stiu daca mai apuc sa scriu, va dorim din toata inima, Sarbatori fericite si multa multa sanatate si liniste sufleteasca.
Cu mult drag ,
trupa
Kora_B spune:
La multi ani, Porumbita! Si felicitari Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
citat din mesajul lui Porumbita va multumesc mult de urari!!! si pt ca azi e ziua mea si pe voi simt ca va cunosc deja de vreo 4 ani vreau sa va impartasesc un secret: : asteptam un bb; sunt in 8 saptamani jumate |
mamica de Iannis (25.02.2009)i + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
Kora_B spune:
Anna, felicitari!!! Sa ai o bebelina sanatoasa si necolicioasa! si sa va aduca nenumarate bucurii!!!
mamica de Iannis (25.02.2009)i + si de bebe Dimitris (21.09.2011)