Licurici de ianuarie-februarie 2009 (158)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bine ai venit micuta Eva!!!!
Porumbita draga mea, La multi ani si ma bucur enorm, mi s-au inmuiat picioarele cand am citit...te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

va multumesc mult!

DPN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Bee ne rugam si noi alaturi de tine sa ti se implineasca dorintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Felicitari Anna! Bine ai venit pe lume Eva!

La multi ani Porumbita! si felicitari pentru sarcina.

Ioana felicitari pentru fetita!

Asa ce mi-a tihnit sa citesc ultimele pagini de vesti bune ...
Noi am avut prima serbare la gradi unde piticania a stat pe scaun, a cantat, a facut plecaciune frumos si a zis poezia. Eu fugita de la un eveniment de la job am fost lesinata de incantare sa apuc sa vad toate astea. Poze nu am apucat sa descarc dar erau deliciosi oricum. Mi-a trebuit ceva timp sa ma prind care dintre micii Mosi Craciuni imi apartine, noroc de papucei ca l-am recunoscut

Cum nu am apucat sa fac nimic pe acasa si zilele urmatoare vor fi cu siguranta pline profit de ocazie sa va urez:
Craciun fericit si plin de liniste sufleteasca, sanatate, bucurii si sa vi se implineasca toate gandurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

va multumesc mult!

DPN?

30 iulie - 1 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahaaaa, super. un leu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ma chinui de doua zile sa scriu si eu un mesaj:))

In primul rand felicitari Ioana pentru fetita, sa fie sanatoasa si sa fiti fericiti toti patru!

Felicitari Porumbita! Iti doresc o sarcina minunata si un bebe sanatos, ma bucur enorm!

Felicitari Ana-mama (si aici)! Bun venit Eva, wow ce intrare rapida a avut fetita - 5 minute!!! Poate are timp mami sa vina acasa si sa faca si sarmalele pentru Craciun!

Multa sanatate Irinei, Patricia!

Ieri am fost si noi la controlul de o luna. A crescut 10 cm in lungime!!! si are 4 kg, a pus cam 750 de grame luna asta (scazuse la 3230 dupa pierderea fiziologica). Doctorul a zis ca e foarte bine avand in vedere ca e alaptata exclusiv si a mai fost si bolnavioara.

Nu va spun ca juniorul are alta viroza acum...si ieri i-a curs sange din nas o gramada, nu stiu ce s-a intamplat, nu s-a lovit...plangea, statea pe pat si dintr-o data l-a pufnit sangele pe nas.

In rest nu am apucat sa gatesc nimic pt Craciun, noroc ca suntem invitati la masa la niste prieteni. Trebuie sa fac totusi niste cumparaturi azi si sa gatesc ceva. Ma oftic ca nu gasesc varza sa fac sarmale.

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Narcisa, Eva Maria, Daria Julia

Felicitari Ana pentru nasterea rapida. Bun venit pe lume Eva! Multa sanatate si noroc in viata!

Felicitari Porumbita pentru sarcina, sa fie intr-un ceas bun! Acelasi termen l-am avut si eu cu Tudor :).

Patricia, imi pare rau ca ati ajuns in spital. Sanatate!
Crisspy, sanatate multa si printesei tale.

Si Ica are febra. N-am ajuns la dr. azi. Poate reusim maine. M-am cam saturat si eu de boli.
In alta ordine de idei, eu inca astept sa creasca . Am venit acum 2 zile in Ro si am avut un show ca nu vroia centura in avion , urla de ziceai ca o tai.

Va urez tuturor sarbatori fericite, si sa va aduca Mosul exact ce va doriti!

A, uitasem. Am 2 nelamuriri: ce sunt alea zoobles? Si care e soricelul care iti raspunde inapoi (Rox?). Linkuri?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

anna-mama, felicitari pentru nasterea super-rapida! Bine ai venit pe lume, Eva!

Porumbita, felicitari si tie, ma bucur ca ti s-a implinit dorinta! Posibil sa fie fetita, daca zici ca deja iti este asa de rau, asa am fost si eu cu Daria.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miere, Nadia o ia pe urmele lui Aidan. 10 cm intr-o luna e f. mult.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput