Licurici de ianuarie-februarie 2009 (158)
Raspunsuri - Pagina 11
Kora_B spune:
Seara buna, fetelor!
Eu nu am reusit sa mai intru sa scriu si eu ceva, dar v-am citit cu interes. Sper ca ma mai tineti minte si nu va veti uita urat la mesajele mele intrebandu-va 'cine mai e asta si ce cauta pe aici?'
Acum despre noi, pe scurt. Iannis a fost racit, de la el a racit si Dimitris, din fericire nici unul nu mi-a facut febra. Doar mucisori si tuse. Apoi ne-am imbolnavit si eu si sotul, dar ptr noi e mai usor, ducem altfel racelile astea pacatoase.
Pe 16dec Iannis a avut serbarea. La fel ca la serbarea de acum 1 an, a plans si a fost speriat de spiridusi si de mos craciun, asa ca nu am cu ce poze sa ma laud
Am vazut ca vb de bb1 vs. bb2. Cred ca am mai scris, Iannis cam e gelos, a regresat la unele lucruri (nu mai vrea sa manance singur, plange cam de la orice, nu mai vrea la gradi, etc.) si ii acord lui atentie mai mare decat celui mic. Incerc sa nu-l alint prea mult ptr ca nu vreau sa devina 'baiatul lui mama' si sa ma injure nora dimineata, la pranz si seara
Lasand insa gluma la o parte, face uneori niste crize de plans de parca ne-ar testa limitele Uf, bine ca or sa treaca si crizele astea in curand (cel putin noi asa speram!)
Cat despre bb3, la noi nici nu poate fi vorba. Nu cred ca ne mai tin nervii, ca sa nu mai spun ca nu mai suntem la prima tinerete ah, si am deja 2 cezariene si ajung iar la problema varstei vs. cezariana3. Dar overall, clar nu ma mai tin nervii ptr al3lea
Ioana, felicitari:)Sa dea Domnu sa fie fetita 100%, ca tare fain ar fi o pereche
Crispy, ptr analize la bebelusi iti recomand Medlife, spitalul de pediatrie. Si la Synevo e ok, sunt asistente care stiu cum sa ia sange de la copii, nu-i chinuie. Cel putin pe Iannis nu l-au chinuit De preferat ar fi sa nu ajungem cu ei asa micuti la spital.
Cand am fost cu Iannis la analize acum o luna, cred ca am slabit 2kg in cele 20min cat am stat in cabinet sa-i ia sange
Fetelor, mai avem putin si vine Craciunul si intrucat noi plecam la parinti, iar nu voi intra pe net sa va mai scriu (si iar pic in negura uitarii).
Va doresc de pe acum un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si multa sanatate si iubire!
mamica de Iannis (25.02.2009)i + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
DarkBendis spune:
Anna, felicitari multe multe! Eva, bine ai venit, sa fii mereu sanatoasa, fericita si norocoasa
Porumbita, LA MULTI ANI si multe multe felicitari, sa fie bine pana la capat Ce ma bucur pentru tine!
Veronica, Asparagus, Kora, Crisspy, Andre_ea si restul bolnaviorilor/bolnavioarelor, multa sanatate, sa treaca repede problemele sa va puteti bucura in tihna de sarbatori!
Bebelusi, voi sunteti mai bine acum, nu?
Miere, ce frumos a crescut Nadia!
Flowerbee, fie ca noul an sa-ti aduca ceea ce iti doresti!
Eu mai am maine o programare la o clinica de dimineata, apoi intru direct in concediu pana dupa anul nou - childminder-a are o nunta intre craciun si anul nou, plus nu mai stiu ce probleme, asa ca voi sta acasa cu Mister pana pe 4 ianuarie (voi lucra doar cand voi putea seara la telefon, sau daca au nevoie de mine cand tati va fi acasa sa poata sta el cu jupanul). Dar nu ma supar, ma bucur ca pot sa-mi iau liber "fara sa cer voie de la nimeni" (unul dintre motivele pentru care imi iubesc jobul), am avut si in decembrie o luna buna, mi-am facut "suma" stabilita si chiar un pic in plus, si abia astept sa petrec cateva zile tihnite cu baietelul meu, sa ne jucam, sa citim, sa ne uitam la programele de sarbatori. El deja stie ca "Santa is coming soon, Mummy, and he brings me presents", azi am iesit toti trei la restaurant sa mancam un "christmas dinner" cu curcan si tot ce tine de traditia de aici - ca mancarea de craciun va fi romaneasca anul asta, fac sarmale si carnati. Tot azi am sarbatorit si Yule, Solstitiul de Iarna.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Naty spune:
Anna felicitari! Bine ai venit, Eva!
La multi ani Eva, Daria, Oana si David!
La multi ani, porumbita! Ai PM.
bee
andreea bine ati revenit!
Vin si eu cu o veste destul de buna, mi-au iesit rezultatele de la testul acela repetat (la alt laborator) si sunt bune. Oricum am facut tot restul de analize (inclusiv asta a treia oara) si o sa continui investigatiile. Dar macar stau ceva mai linistita de sarbatori.
Noi am avut marti prima serbare la scoala, tare dragut.
De maine incepand vom avea numai petreceri.
Maine dimi are Ioana spectacol la Opera, apoi mergem la niste prieteni care organizeaza o mare petrecere cu Mos.
Pe 25 si 26 in vizita la cate o pereche de bunici.
Pe 28 petrecerea Nadiei cu copiii, pe 29 dimineata o alta petrecere si seara petrecerea Nadiei cu familia; pe 30 alta petrecere, Revelionul, etc
Nu cred ca mai apuc sa intru asa ca va doresc SARBATORI FERICITE si un AN minunat, mult mai bun decat acesta!
Carmen_Marieta spune:
ANNA Felicitari! Bun venit Eva!
La Multi Ani! sarbatoritilor de pana acum..
Porumbita sa fii sanatoasa, o sarcina usoara si un bebe sanatos. Ma bucur enorm ca Robert va avea o surioara sau un fratior..( sper sa remarci ordinea, da?).
Miere si Elena a crescut mult in inaltime. Oricum important este sa fie sanatoasa.
Roxana mandra mananca ce vrea ea, o las si sa bage manuta, ii dau si in manuta dar, ma repet mananca numai ce vrea ea. Ieri am mers la cumparaturi si mama mi-a zis ca ar manca o pizza, ok plecam sa luam pizza, bineinteles ca Stefan era super incantat iar mandra in carut a mancat jumatate de felie( blat cu sos si putine masline).. nu a plans deloc , iar acasa cand i-a dat mama supa ce se ma jeluia... parca o taia cineva..
Alaltaieri i-am dat la 11 un iaurt, ea plangea si eu ii dadeam sa manance... cam asa este masa la noi... Astept vremuri mai bune..
Naty ma bucur ca ai rezultate bune si ca vei fi mai linistita de sarbatori. Doamne ajuta sa fi fost doar o eroare de laborator. Multa sanatate tie, fetelor si familiei. Un an plin de bucurii si impliniri.
Flowerbee fie ca noul an sa-ti aduca ceea ce-ti doresti!
Un Craciun plin de fericire alaturi de cei dragi!
Porumbita spune:
Multumesc
azi fac party pt ziua mea (vad ca s-au facut 24 de invitati adulti si 8 copii, nu stiu unde o sa incapem in apartamanet)
maine mergem la nasi ca vine mosul pt pitici
duminica vin familiile la noi acasa
si sapt viitoare am planificat multeeee vizite
nustiu cat de des mai intru dar vreau as va urez sarbatori calde, pline de momente frumoase si sa fiti alaturi de cei dragi voua!
crisspy spune:
Seara buna,
Kora mersi de sfat. Chiar azi am fost la Medlife la spitalul de pediatrie si am facut analizele in regim de urgenta. Andra are anemie, dar din aia severa.
La sfatul Irinei ii dau zilele astea lapte Infatrini de la Nutricia, este superior caloric laptelui praf. Asta macar pana se mai intremeaza putin si la inceputul lui ianuarie facem din nou analize sa vedem cum stam.
Laptele asta e deja preparat si o sticluta de 100ml costa 15 ron. Nu pretul conteaza cand vine vorba de sanatatea copilului tau, eu ma bucur ca l-a acceptat din prima. Faza nasoala este ca refuza laptele praf si nu pot sa ii dau la orice masa Infatrini ca ma ruineaza.
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor
Petreceri frumoase tuturor
Nici eu nu stiu daca o sa mai pot intra, asa ca va urez sarbatori fericite cu sanatate si bucurii
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
iuliacris spune:
Crisspy, bine ca ati detectat anemia!Bafta cu laptele!
Petrecere faina, Porumbita!
Craciun Fericit, dragelor, si un an nou plin de bucurii, cu cat mai putine greutati!
cami_antonia spune:
crrispy cate luni are andra ca nu mai tin minte?
si mie imi facea la fel cea mica petra
si acum refuza laptele praf
nu prea iii place
si nici tzatzxa nu a agreat-o f mult
dar la 4 luni i-am bagat mancarea solida
ca nu se mai putea
si nici nu prea lua in greutate
decat 200gr pe luna
si uite ca agreeaza mancarea solida
e fan
asa incat mananca dpoatr solid
si pt lapte maxim o data pe noapte
si bea de sete mai mult
crisspy spune:
Cami are aproape 4 luni. O sa incepem si noi diversificarea, dar parca as mai astepta un pic. Am inceput sa-i pun cereale in lapte, la prima gustare nu prea i-au placut, sa vedem maine ce mai zice.
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria