Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

aaaaaa, si io care venisem sa va cint "pace, pace, pace intre doo dobitoate; dobitocul cel mai mare esti chiaaaar tu!"

ilink

pisigix

hai luati-va de mina si spuneti-va TU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

cit despre jucariile cu tona, si io sint complet contra; copilului da-i atentie si invata-l sa se ocupe cu lucruri de virsta lui: decupat, colorat, desenat si e foarte fericit, cel putin fie-mea cinta toata ziua si spune povesti inventate sau nu, alearga prin toata casa, sare in pat, cinta la pianu lui tac-su, butoneaza la PC, numara tot ce prinde, deseneaza peste tot, decupeaza tot; jucariile stau intr-un colt si singura bucurie este sa le insire pe toate, dupa care nu mai prezinta nici un interes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22
Ca sa mai ridicam moralul sa va povestesc ce-am facut noi. Ieri am luat brad si l-am impodobit. Acum simtim si noi ma bine sarbatorile. Azi mergem la Mosul corporatist si am o strangere de inima ca nu stiu cum va arata. Deja Gazulina a vazut 2 Mosi care din fericire aratau realistic si asemanator dar mi-e teama ca s-ar putea prinde ca ceva nu e in regula daca asta din urma va fi mai tinerel si nu foarte bine mascat. Are o intuitie foarte buna si imediat se prinde cand o duci de nas, n-ai zice ca are doar doi ani si n-as vrea sa puna sub semnul intrebarii toata magia si povestea pe care am tesut-o in jurul Mosului. Stiu ca poate e exagerat sa ma gandesc la asta dar nu vreau sa-si piarda elanul pe ultima suta de metri.
[...]
Si intrebare: ce colinde au mai invatat piticii vostrii? ca as vrea sa-i mai cant Gazei cate unul dar nu-mi vine in minte nici unul mai usurel ca sa-l invete ea si sa-i fie placut. Imi sta in cap doar ala cu iepurasul "Domn Domn sa inaltam" care desi e usor mi se pare sinistru.

Si eu ma gandeam ce-o intelege Adela cu atatia Moshi... Pana acum a vazut 2, mai are unul de venit (in carne si oase, plus 2 episoade de cadouri sub brad)... Plus ca pe unde mergem, tot aflam ca a trecut pe-acolo si a lasat... "asta".

Nu am apucat sa vad pozele de la Moeciu, nici sa le descarc pe-ale noastre... ca de incarcat nu-sh unde o sa le incarc, ca nu ne-au deblocat astia contul la picasa... Cred ca ma enervez si pun pe fb. Asta daca nu se enerveaza Motanul si mai tare si ne facem server de poze, ca asa e ultima "amenintare".

Dar am vazut pozele cu Mosh Nicolae care a trecut pe la Olga. Ca Ariel e si "pupusha mica" pe care o vrea Adela de la Mosh Craciun. Are 93cm... deci nu-i mai mare decat David, dar decat Adela da...

Acum canta Vine, vine rokiu!Tz,tz,tz...(We will rock you)

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Si eu ma intrebam ce-o pricepe piticul din tzshpe mosi... Pe vremea mea era unul si bun si tot n-am crezut prea mult intr-insul... Pe de alta parte, nici sa nu-l duc la toate bairamurile moshistice nu pot, ca aude de la colegi si dup-aia se intreaba de ce la el e altfel.

Chiar nu stiu cum il pot feri de isteria asta consumista...

ILINCO, hai, revino la tema tolerantei!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Mutzu meu e mare fan colindat magazine. Asta e de mare ajutor cand e vorba de cumparaturi.... ca oricum e cu noi de fiecare data si macar nu cere sa manance nimic in magazin si nici nu face urat.... decat daca e foooarte obosit.
Azi ii explic eu ca mergem in mall sa cumparam cadouri pentru mamaie si tataie, si-l intreb cum mergi tu? ca un....???? (si astept sa zica: baietel mare!) raspunsul lui: ca un pitziponc!!!!!!!!
Imi amintesc ca i-am zis eu odata asa cand l-am dus in mall.... dar sa tina minte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Gata am reusit sa-mi fac si eu tema de pe mail.

Ilinca:

Nici eu nu sunt adepta multor jucarii, ca se plictisesc foarte repede de ele si apoi zac pe te miri unde.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Explicatia mea:
Mosul e unul singur...Cum nu apuca sa ajunga la toti copii, isi mai trimite si ajutoarele la distribuit cadouri. Anastasia inca n-a comentat problema, dar Alex a concluzionat ca anul asta singurul Mos adevarat e cel de la taica-su de la serv....Aluia de la el de la scoala i-a vazut barba gri pe sub barba alba, iar aia din magazine au fost prea scunzi, prea slbi sau cu burta prea mica, asa ca-s clar ajutoare. Prin urmare, prietenul insarcinat cu rolul de Mos a scapat anul asta, ca sigur il recunoaste, asa ca la noi acasa va veni doar sa-i lase cadoul sub brad, ca doar l-a intalnit deja pe adevaratul si sigur e ocupat cu alti copii in ziua de Craciun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Aaaaa atat mai zic: Alexandra & Amalia & tata = o familie de nota 10 !!!!

Yup! Votat in unanimitate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Cel mai bine am empatizat cu Mada si Costin, ca deobicei, poate si de la legatura dintre fete, dar tare bine ne intelegem cu ei, parca si fara cuvinte si parca de o viata ne stim. Sper sa fie reciproca treaba

La discutia cu serbarea, eu ma situez in taraba "pro". Abia asteptam serbarea de maine (si noi, si pitica), ne spune poeziile ei si ale colegilor (nici macar nu am reusit sa aflam care e a ei... ) si ne canta colide si alte cantecele "tematice". E drept ca nu intotdeauna se intelege textul, dar placerea este evidenta, pt ambele parti.
Imi amintesc bine serbarile de la gradinita si scoala primara si erau o mare placere si pt mine si pt ai mei... Bine... eu mai mult cu poezelele ca la cantece ... cu sonorul oprit
Prima serbare am avut-o de 8 martie, cand Adela incepuse gradinita abia de o saptamana, atunci e adevarat ca nici ea si nici ceilalti nu au prea spus/cantat mare lucru, mai mult cu miscarea scenica... , dar acum sunt sigura ca nu va mai fi la fel (cum s-a afirmat ) Kileritzele sunt deja vedete-pitzipoance de Mall, deci nu cred ca or sa se rusineze de un grup razletz de parinti emotionati. Oricum, emotionate pana peste ureki am fost si la petrecerea de 8 martie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Explicatia mea:
Mosul e unul singur...Cum nu apuca sa ajunga la toti copii, isi mai trimite si ajutoarele la distribuit cadouri. Anastasia inca n-a comentat problema, dar Alex a concluzionat ca anul asta singurul Mos adevarat e cel de la taica-su de la serv....

Cam la o explicatie de genul asta ma gandeam si eu... pt cand s-o ridica problema, deocamdata Adela vad ca e multimita cu cat mai multi moshi si cat mai multe cadouri

Am reusit sa vad pozele puse de Olga si Alexandra. Tare frumos a fost! Tare ne-am mai distrat!!!

Mergi la inceput