Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Am sosit si noi pe acasa si am pus masina la spalat ca avem o tona de haine murdare
Pediatra dupa ce a cautat-o peste tot a concluzionat ca nu are nimic si sa o urmarim in continuare, febra nu a mai facut (bine nici dimineata nu a avut febra s-ar putea zice, la 37,3 ) si gatul nu mai e rosu deci o fi de bine !!

Vizionat si noi pozele si acum ne chinuim sa le incarcam si pe ale noastre care jumatate sunt de proba si au iesit ba prea deschise ba prea inchise

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

aaaaaa, si io care venisem sa va cint "pace, pace, pace intre doo dobitoate; dobitocul cel mai mare esti chiaaaar tu!"

Hahaha, astazi imi venise si mie asta in cap dar am zis ca poate nu-mi gusta fetele gluma
Hai lasati supararile pt la anu' ca e pacat de atmosfera asta faina de sarbatori sa ne batem capul cu probleme din astea

Mergi la inceput

No, nu stiu ce are flickr-ul ca nu ma lasa sa incarc pozele asa ca ramane pe maine ca nu am nervi acum sa ma chinui cu ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...a trecut prima seara de stres...adica serbarea lui Bogdi...

A fost o seara cu multe emotii ,in care nici gurita Isabellei nu a tacut deciu suntem pe drumul cel bun.

Am admirat pozicile/filmul injinerului si de la Moieciu.... all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

A fost o seara cu multe emotii ,in care nici gurita Isabellei nu a tacut deciu suntem pe drumul cel bun.

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

ce frumosi erai copiii imbracati in costume nationale

dupa l-am bvazut pe bogdi in forma de glob, dar pe ceilalti nu prea i-am dibuit in ce erau deghizati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

aaaaaa, si io care venisem sa va cint "pace, pace, pace intre doo dobitoate; dobitocul cel mai mare esti chiaaaar tu!"

Hahaha, astazi imi venise si mie asta in cap dar am zis ca poate nu-mi gusta fetele gluma
Hai lasati supararile pt la anu' ca e pacat de atmosfera asta faina de sarbatori sa ne batem capul cu probleme din astea

ba cred ca au si suris deja, cind au vazut asta... ca se potriveste la fix :))

bravo adei ca nu mai are nik, a fost probabil o febra "de control" :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Bravo Bogdi, bravo mami !!!

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Monn, ai un baietel pe cinste!!! Totdeauna mi-a placut mult de Cristi al tau, dar acum, cand l-am vazut cu cata seriozitate trateaza el totul, mi s-a umplut si mai mult inima de dragul lui!

Dodo, ce frumusel a fost Bogdi!

Ilinca si Pisigri

Noi azi ne-am confruntat cu o veste trista: tatal cumnatei mele este grav bolnav, sper sa nu se confirme pronosticurile medicilor

Pisik, cum mai este Ana?

Sanatate bolnaviorilor (mici si mari)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Hello tufete!

Abia ce-am ajuns si noi de la cumparaturi, de-ale gurii de data asta

Olga , cu ce se mai joaca Chiti la varsta asta? Am cautat cadou nepotelei mele de 7 ani azi si nu m-am putut hotari deloc. As vrea sa-i iau ceva fain de tot ca tare mi-e draga si mititica trece prin niste momente mai grele , ca parintii ei, in speta frate-miu si nevasta-sa, au divortat si ea nu prea intelege ce se intampla, dar se vede clar ca-i afectata.

Dodo, vazut pe Bogdi la serbare, pare tare fericit

Anaan, Doamne ajuta sa se insele medicii

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Olguta, iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa-mi "vad" puiul Tocmai ce am vizionat pozele tale de la Moeciu si vroiam sa zic ca n-am vazut nicio poza cu tine, si am admirat si pozele AlexAndrei si te-am vazut acolo, iti sta foarte bine cu burtica

Novus, imi place mult noua ta freza, se vede ca te-ai vopsit si ti-a crescut mult parul Unde erati in piata cu porumbei?
A! si noi am folososit Bioparox-ul, 2 pasuri in gat si cate unul in fiecare nara, insa nu mai stiu pentru ce era...

AlexAndra, sunteti foarte faine amandoua, si tu si Amalia Poate vor mai fi ocazii sa va cunosc si life...

Mai era o familie pe care nu o cunosc..., sper sa ma elucideze Dan joi cand ajung acasa...

Ce mari au crescut picii nostri... Se vede ca v-ati distrat, tare mi-as fi dorit sa fiu cu voi

Mergi la inceput