Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***
Raspunsuri - Pagina 11
Anaan spune:
Ela. Ianis e tare dragalas, desi nu cred ca trebuie sa-ti zic eu asta, stii tu prea bine, iar Dan se straduieste sa fie totul in regula si sa nu-ti simta lipsa. Ei au venit cu noi la Brasov, cu masina, asa ca am avut ocazia sa-l vad pe Dan "la lucru" si chiar m-a impresionat. Sa treaca timpul repede-repede si sa ajungi degraba acasa la baietii tai!
AlexAndra_81 spune:
Ela, si mie mi-i tare drag baietul tau si tot respectul pentru Dan, nu-i este deloc usor dar n-a aratat-o in nici un moment
Amalia
olishka spune:
Ela Si eu am toata admiratia pentru Dan. Bravo lui!!! Chiar ziceam ca al meu n-ar face niciodata asa ceva, nu ar rezista. Ianis a fost cuminte tare si s-a jucat cu david tare frumos.
AlexAndra chiar nu stiu ce sa-ti zic...Chiti se bucura de orice jucarie si se joaca foarte mult si cu jucariile lui David. Acum este mare fan de Winx. Este un desen animat cu ceva fete cu puteri. I-am luat de Craciun si eu si soacra-mea (personaje diferite). Si Chiti are 9 ani, este un pic mai mare. la 7 ani avea alta mentalitate. Chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc caci copiii sunt diferiti si au alte preferinte.
Dodo foarte frumoase pozele si copiii tai au fost tare frumosi. Toata admiratia ca te-ai pregatit asa frumos Cred si eu ca ai avut emotii
Eu am fost la copilasi si a fost tare frumos din nou. A fost un pic cam pe fuga de aceasta data, caci vedeta care am dus-o statea prost cu timpul, dar a fost bine. Copiii s-au bucurat f mult de cadouri si mamicile la fel (le-am pregatit si lor de aceasta data cate ceva). Ma doare insa tare sufletul caci sunt multi bebelusi. Vreau sa merg macar la ei lunar sa le duc macar pampersi caci sunt mai amarate mamicile si se descurca tare greu. Le-am pregatit pentru maine o surpriza, o sa vina un mare artist sa le cante (un om minunat cu un suflet mare, m-a impresionat f tare), dar din pacate eu nu pot ajung maine caci am o gramada de treaba, dar o sa mearga fetele de la firma.
Olga, mamica lui David iepurasul si 31+
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Probabil n-o sa intelegeti nimic, dar intentia conteaza, nu? http://www.youtube.com/watch?v=ZFej7_ejWBc&list=UUsSzQexTctUc2Ny4LrvbwYw&index=1&feature=plcp (am si o filmare mai buna, dar nu am taiat-o din filmul mare) CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Foarte tare Injineru' !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Am reusit sa incarc cu chiu si vai cateva poze dar iar s-a blocat asa ca ma duc sa ma culc !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Kea spune:
Pup gasca!
Spun repede "oful". Ca eu mereu am cate unul! Cel putin!
Keutu si-a descoperit puta. In ultimul timp cand schimbam scutecul era mai mereu "vioaie", apoi fugea cand incercam sa-i pun noul scutec si si-a inviora singur, iar de cateva zile bune, in special cand se plictiseste, face o miscare du-te -vino ba langa pat, ba imbratisandu-mi piciorul. La inceput am zis ca-i o faza si nu-l bag in seama, apoi am inceput sa-i mai spun ca nu-i frumos (poate am gresit, nu stiu), dar daca la inceput fazele astea se petreceau in casa, azi mi-a facut figura in magazin, langa mai multi angajati care isi batea capul cum sa optimizze spatiul si care, dupa chicoteli, cred ca n-au ratat faza. V-ati confruntat cu asa ceva? Cum credeti ca ar trebui sa procedez?
N-am apucat sa vad decat pozele Amaliei (ce fete frumoase ni s-au alaturat!), pe Chiti la serbare (o dulceata!) si pe Bogdi bradut.
Am impodobit si noi bradul, de fapt Keutu. Am fost inspirati ca am luat un brad micut, ca a putut ajunge el peste tot sa puna globuri (cate 2 intr-un loc), tare i-a placut!
Eu sunt grasa si nu cred ca ma opresc aici daca nu fac ceva sa stopez procesul. Oare as putea tine disociatul pe mese daca alaptez?
Olga
olishka spune:
Kea si david se joaca intens cu ea daca este fara pampers, dar in rest chiar nu am avut probleme. Poate ar fi mai bine sa nu-l bati la cap cu aceasta problema, adica sa nu pui accent pe situatie atunci cand se intampla. Prefa-te ca nu se intampla nimic si cand se mai repeta treaba incearca imediat sa-i atragi atentia cu ceva interesant, fara sa bagi in seama de ce se intampla. Poate asa uita cu timpul. Eu cred ca asa as face. In nici un caz sa nu-l certi sau sa-l faci sa se simta rusinat.
Cu kg...disociat nu cred ca as tine. As tine insa o dieta echilibrata, fara pic de paine, dulciuri, paste, orez si fara mancat dupa 7 seara. Asa am tinut dupa prima sarcina si a mers de minune si cu alaptatul. Am slabit foarte mult, dar mi-am pus si ambitie. Tin minte ca nu mancam dulce decat sambata si duminica, dar ff putin. Acum zici ca-s nebuna. Toata ziua bag dulciuri in mine Si desi nu eram mare fan ciocolata, acum daca nu mananc o zi ma apuca tremuriciul, sunt exact ca dragotii, dependenta rau Si ma apuca pofta cea mare dupa masa de pranz.
Ma bucur tare mult ca alaptezi
olishka spune:
Imi strofoc creierii caci nu stiu ce cadou sa-i iau fratiorului meu si cumnatei. Vreau sa le iau ceva pt sufletul lor, sa se bucure, caci eu nu prea-si cumpara nimic, dar nu am idee ce.
Va fac si profilul si poate va vine vreo idee:
Fratele: preot, 8 copii, tinerel (29 ani) locuieste la tara, sofer, nu-si cumpara nimic caci investeste toti banii in biserica, manastirea, casa de copii pe care le construieste singur si copiii lui. Mama ii cumpara de obicei haine, caci el uita sa-si cumpere si deseori ramane "in fundul gol". Dar nu vreau sa-i iau haine ci ceva de care sa se bucure f mult, ceva ce el nu si-ar fi cumparat.
Cumnata mea: sotie de preot, tot 8 copii , tinerica (26-27 ani), sta acasa cu copiii. Habar n-am ce sa-i iau As vrea sa-i iau tot ceva pt sufletul ei. Va rog ajutoooor
olishka spune:
Poze spital
https://picasaweb.google.com/olgagireada/CraciunOncologie?authkey=Gv1sRgCNGxh93pxZzKLw#5687979105321848258
olishka spune:
Sa povestesc si eu un pic cum a fost la munte...
Locatia intr-adevar a fost f faina. Picii au avut mult loc de desfasurare, caldura maxima (de cate ori mi-era cald de nu mai puteam ma gandeam la Ilinca, ce i-ar fi placut acolo), mancarea a fost ok, n-am murit de foame, iar daca mai era si un pic de zapada era totul perfect. Singura chestie care nu mi-a placut au fost pernele imense din patul meu. Dormeai cu gatul tare stramb. Mi-au placut tare mult si gazdele. david a spart o decoratiune si nu s-au suparat deloc.
Participantii au fost si ei tare faini.
Alexandra, nou venita in gasca, dar s-a adaptat tare repede. Imi place de ea ca este vesela si-ti transmite si tie multa veselie. In ultima seara atata am ras cu ea si de rasul ei, caci la un moment dat radeam de chestii de care n-ar fi trebuit sa radem (Anaan sper ca nu te-ai suparat ). Amalia este o cocheta si o dulcica, dar imi place de ea ca pune imediat piciorul in prag si nu lasa pe nimeni sa o supere. O familie tare, tare frumoasa si va asteptam cu drag si data viitoare
Pisik este o fata iubibila si stand seara la povesti cu ea, mi-am dat seama inca o data ca are un suflet minunat. Domnul Pisik a fost la inaltime de aceasta data. I-a distrat si pe cei mici, dar si pe cei mari. Sufletul petrecerii Multumim frumos Ana mi-e draga tare mult si imi place la nebunie cand vad cat de mult se iubeste cu "Adeluta mia". Tot ele se mai cearta, dar se impaca repede caci iubirea este maxima intre ele doua
Novus - o organizatoare de nota 10. Neaparat trebuie sa-si faca propriul business, caci se descurca de minune cand vine vorba de organizare. In rest o cunoasteti...la fel de vesela, bine dispusa si cu glume faine in program Ada este frumoasa si delicata. Imi place la nebunie cum chicoteste!!!
Anaan - este ca painea calda. Pur si simplu imi place tare, tare mult de ea si de familia ei. Sunt de nota 10 cu toii. David a prins mare drag de Andrei, asa ca sper sa ne revedem cat mai curand
Mada - si ea ar trebui sa-si deschida propria afacere, la ce prajituri stie sa faca Cred ca am mancat cele mai multe, asa ca pe mine sigur o sa ma aibe de client Bineinteles ca mai are si alte calitati - tare de gasca si ea. Nu ai cum sa te plictisesti cu ea Multumim si lui Costin ca distrat picii si adultii Adela este delicioasa. O fi ea cea mai micuta, dar nu se lasa deloc intimidata de acest aspect. Stie foarte bine sa-si faca dreptate Am avut o discutie tare faina noi 2. Nu prea am inteles eu tot, dar este haioasa foc
De Dan cu Ianis am mai povestit...sunt 2 baieti tare faini. Dan se descurca de minune, iar Ianis este un cumintel. Ela ai cu ce te mandri
Noi ne-am simtit tare, tare bine. Desi m-am culcat numai pe la 2-3, am plecat cu bateriile incarcate de-acolo. Mi-ar fi placut tare mult sa mai stau si parca prea repede a trecut timpul si nu am apucat sa povestesc destul cu fetele. David a fost chiar cuminte (mai cuminte decat acasa) si Chiti s-a distrat desi a fost doar printre pici. Tare mult i-ar fi placut sa vina si Vero cu Tudor, dar avem norocul ca iubeste si bebeii Daca mai era si Cristi cu noi, ar fi fost iesirea perfecta.
Abia astept urmatoarea intalnire cu fetele