Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***
Raspunsuri - Pagina 12
olishka spune:
Mi-am uitat la munte fondul de ten si abia mi-l cumparasem Tocmai acum cand am nevoie de finante
Olga, mamica lui David iepurasul si 31+
olishka spune:
Si inca o veste...care nu cred ca va intereseaza, dar ipartasesc cu voi bucuria ...mi-a venit colostrul O sa am laptic pt bebe
Maine merg la dr si eu am uitat sa-mi fac analizele. De fapt le-am tot amanat caci am zis ca-s programata mai tarziu si cand m-am uitat in calendar...O merg maine dimineata totusi sa vad daca imi face la urgenta. Abia astept sa-l vad pe bebe, caci nu l-am vazut demulticel. Cred ca s-a facut baiat mare
denisamada spune:
Oli, am vazut pozele... nu esti Alba-ca-Zapada, esti Zana buna.
Tare ma bucur ca te cunosc.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
Salut!
Ceee, poze frumoaseee!!! Si excursionistii mari si mici, si sarbatoritorii de la serbari (Dodo ), si copiii Olgai, si de suflet (mai, dar FRUMOSI copiii astia, bietii si dragii de ei), si de sange , toti niste frumosi!
Freza mea, nu pot nici sa o documentez, ca am um om mic prin preajma, care pandeste aparatul foto, ca sa-l smulga si sa-l butoneze, si nici sa o explic pe vremea asta, pt ca s-a intamplat dintr-o "convulsie" urmatoare episodului meu panicos, dupa care am inceput sa ma tooot tund, cateva zile la rand, tot cate 2mm de par, asa, pana n-am mai avut ce tunde, si am nivelat cu masina. Va trebui sa ma credeti pe cuvant .
Ela, .
Kea , si noi am avut o epoca a putzei, care a coincis mai mult sau mai putin intamplator cu despamperizarea, de se oripilase socrela asta vara, ca "ai ei n-aaaaau facut asa niciodata, nici n-o atingeau", in conditiile in care fiu-sau de mi-e sotz, si acum isi mai odihneste mana prin zona, gen Al Bundy, cand n-are spectatori . Si cand, iritata de atata "vaaaiiii, nuuu-i voieeee!!!!", i-am zis de fiu-sau, a replicat: "pai o fi invatat pe la scoala, pe unde s-a dus...acasa NU!"
Ma rog, ce vroiam sa zic e ca faza a trecut de la sine in cateva luni...sa zic 3-4. Acum n-o mai baga in seama. Eu mai interveneam, cand o chinuia prea tare, cu cate un "nu mai tot pune mana, mami, ca-i faci buba si apoi te doare", dar fara vreun efect. Asa ca, relax!
Olga, ca si cadou pt fratior si cumnatica, imi vin in minte: aparat foto/ceas pt el, robot de bucatarie/masina de cusut pt ea. Numai ca astea ar fi cam prea consistente pt cum cred eu ca e de greu incercat bugetul vostru in aceasta perioada, asa ca...poate un album frumos cu icoane ori Erminia Picturii Bizantine pt el, si o carte de bucate (ori de cusut, ori de gradinarit, ceva ce o pasioneaza sau relaxeaza) frumos ilustrata pt ea?
http://www.lucamic.blogspot.com/
denisamada spune:
Simply, te salut... la ceas de seara!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
Aaaa!! Mada, BU-HU-HU!!!!
N-ai idee de cand imi doresc sa te sperii!!
http://www.lucamic.blogspot.com/
olishka spune:
Mada
Simply nu ma intereseaza, dar sa faci bine sa pui macar o poza, caci eu sunt atre curioasa Multumesc de ideile pt cadou, dar:
- aparat foto pt el: au unul, mai amarat ce-i drept dar face poze bune , dar si unul bun de tot coooostaaaa si depaseste bugetul
- ceas pt el: nu cred ca ar purta, clar nu
-in nici un caz nu vreau sa-i iau nimic gen robot de bucatarie sau alti roboti de casa. ea saraca este satula de atata treaba (imagineaza-ti sa hranesti zilnic 8 copii, sa-i duci la scoala/gradi, sa faci curatenie, sa-i ajuti la teme etc - are ajutoare, dar tot ii este greu). Vreau sa-i iau ceva doar pt ea.
-icoane in nici un caz nu vreau sa-i iau caci de-acestea tot primeste mai mereu, iar eu vreau sa-i iau altceva. Icoane are o gramada si acasa si la biserica
-carte de bucate sau cusut/ gradinarit clar piza caci asta nu o mai relaxeaza pe ea
Greu asa-i? dar iti multumesc din suflet ca ai incercat
olishka spune:
Fug la culcare, caci este o ora cam indecenta, iar maine am atata treaba de nu stiu de ce sa ma apuc mai intai.
Noapte buna!!!!
olishka spune:
Stati ca mai imi sta ceva pe creier
AlexAndra zi-mi te rog ca functioneaza chitara si merge bine. Dar te rog sa nu ma minti
Si anul trecut am dat-o in bara, tot cu bateriile Promit la anul sa fiu mai atenta!!!
Gata, noapte buna!!!
novus spune:
Neata !!!
Eu sunt cam zombie pt ca aseara Ada s-a culcat pe la 19 si azi noapte pe la 01 s-a trezit si ne-am dragalit pana pe la 04 , dar sunt bucuroasa ca nu a mai facut temperatura, ii mai curge nasul doar dar e tare bine dispusa !!
Poftiti la o cafea !!
Inapreda, pe unde esti ??
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)