Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga, ma bucur ca o sa ai din nou laptic !!

La cadouri pt fratele tau si cumnata zau ca nu stiu, ce pasiuni au ? ce le place sa faca in putinul timp liber? grea alegerea ...
O sa ma mai gandesc

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza tufete!

Am intrat sa va salut. Nu am chef de multa vorbaraie. Am o stare bleahhh, ca doar vin sarbatorile.

Oli, esti minunata, din ce in ce mai multe minuni faci. Sa iti dea Dumnezeu putere si posibilitatea de a face cat mai multi ochi sa se bucure.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata gagici!

Am dus gaza la gradi si a fost tare fericita

Olga, am pus baterii, functioneaza, copil incantat, all good
Cadou, habar n-am, dvd player au?

Kea am avut si noi o perioada in care cum se vedea fara pampers tusti trecea la analizat zona in detaliu, ma punea sa o duc la oglinda sa-si vada putza M-am conformat, am lasat-o sa-si faca damblaua si a trecut repede de faza asta.

Floric

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Eu sunt cam zombie pt ca aseara Ada s-a culcat pe la 19 si azi noapte pe la 01 s-a trezit si ne-am dragalit pana pe la 04 , dar sunt bucuroasa ca nu a mai facut temperatura, ii mai curge nasul doar dar e tare bine dispusa !!

Poftiti la o cafea !!

Inapreda, pe unde esti ??

Buna dimineata! Zombi si io! Cafea si io! Dar cuprinsa de febra... a Craciunului, desigur!

Astazi avem serbare la gradi! Abia astept!!!! Daca reusim sa ne incadram cu timpul, pe urma ar trebui sa mergem la o petrecere de Craciun... sa vedem... oricum, prioritatea nr 1 e serbarea killeritzelor, desi marturisesc ca as cam vrea si la petrecere

Inaaaaaa, unde eeeeshi!?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

M-am intors, ca mi-a venit o idee de cadou: o rama foto pe care sa le incarci tu poze cu ei, dar si cu voi. Si sa i le mai up-datezi cand ai ocazia. Sunt sigura ca ar fi un cadou apreciat si pe care nu si l-ar face ei...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!
Un pic de fonfaiala am pe nas...sper sa-mi revin pana la 16 ca incepe serbarea.Sper sa nu fie maraita fi-mea, ca ea de obicie se scoala 16.30-17...acum o voi scula la 15.30, numai sa adorama repede la pranz.
De maine n-o mai duc la gradi ca deja incepe tusea, seara si dimineata m-a speriat, pana nu vomita nu o lasa, mititica, mi-e asa mila de ea.
Dodo, foarte mandru era Bogdan in poze
Olga greu cu decizia de cadouas, insa eu as merge pe individual , adika ei o crema si o geanta, ca sigur uita de ele, la cate griji are, si lui niste raiatzi, ceva util. ce zici?
Chiar asa Ina la care camera decorata ai ajuns? gata te incadrezi spre final?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Denisamada, Pisik, pozele voastre cand apar ?? astazi inteleg ca sunteti in febra pregatirilor
Distractie placuta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Olga
Eu as avea 3 sugestii pentru ea:
- daca poarta capul acoperit, Baticuri sau esarfe. "Elegante", "vesele" si "altfel" decat are in mod obisnuit.
- multi copii inseamna multa munca (chiar si cu ajutoare), asa ca sigur are nevoie de ingrijirea suplimentara a mainilor. Un set de ingrijire a mainilor poate i-ar fi util si i-ar face placere
- daca ii plac ceaiul sau cafeaua si i-ar placea sa aiba 10 min de pauza cu o prietena sau sa-si rasfete invitatii cu minunatii, poate ii faci cadou o colectie de ceaiuri sau de cafea.

El ai zis ca e sofer.Daca-i pasionat, poti sa-i iei o chestie simpatica de curatat gemul masinii de gheata.
O geanta usoara, in care sa-si puna cartile bisericesti.
O pereche se manusi si un fular usor de folosit si calduroase, ca are mult de umblat prin frig in periaoda asta.

Eu propun sa nu-i mai zicem lui Cristiu mic "Injineru", ca parca nu se potriveste unui artist ca el.

Dodo- Ai reusit cea mai frumoasa deghizare in pom de Craciun, pe care am vazut-o eu pana acum

Mergi la inceput

Da Dodo nu mai stiu daca am zis dar tare mi-a placut costumatia lui Bogdi !!

Simonapro, citit autocaracterizarea si placut !!

Da' chiar asa tufetele restantiere, cand aveti de gand sa va faceti tema ??

De la Mosu' ce vesti mai avem ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dragelor

in primul rand raportez ridicarea cadoului de la posta(facut bucati in masina, bucurat la maxim tot in masina)

in al doilea rand raportez o stare groaznica: ma dor toate cu frisoane si tot tacamul iar gatul e facut bucatele (si culmea, am ramas si fara voce, de tot)

la serbare a fost super-super, sper sa nu-mi mai dispara pozele pana le descarc (azi nu am incarcatorul la mine)

aaa, si muulta cafea la toata lumea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput