Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***
Raspunsuri - Pagina 14
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Denisamada, Pisik, pozele voastre cand apar ?? astazi inteleg ca sunteti in febra pregatirilor Distractie placuta !!! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
pai o data cu cele de la serbare speram
distractie placuta si de la noi!
Amalia
anamariame spune:
Buna dimineataTaaare greu am trezit-o pe Eva astazi si abia am asteptat, caci la noi totul este alb Olga, apropo de ce a zis roro, poti opta pentru un ceanic frumos, pictat manual, eu am luat de pe inpuf.ro, pe langa niste caiuri interesante de la Carturesti, de exemplu. Daca te intereseaza, iti dau mai multe detalii (pe fundeal poti achizitiona vouchere astfel incat sa le iei la pret redus).Sunt trista...nici nu stiu daca sa va mai spun de ce. Eva este un alt copil de cand e pe tratament cu Singulair. Nu trece zi aproape fara o criza de nervi din aia puternica (ma loveste cu toata puterea ei, arunca lucruri prin casa, tipa cat poate ea de tare, se zbate, da din maini si din picioare), si nu pot face nimic sa o linistesc, trebuie sa o las in ale ei si sa astept sa ii treaca. Aveti vreun sfat despre cum ar trebui sa gestionez situatia?Daca va ganditi ca mi se pare, vreau sa va spun ca nu a facut NICIODATA asa ceva pana la tratamentul asta afurisit. Oricum nu il intrerup, am vrut doar sa va spun ca de ce m-am temut, nu am scapat In urma cu vreo 3 saptamani, am fost in Carrefour si era fascinata de atatea jucarii, mi-a spus duios ca vrea si ea o papusica, dr i-am explicat ca ea poate sa isi aleaga una, iar Mos Craciun i-o va aduce. S-a multumit cu raspunsul asta si ne-am vazut de cumparaturile noastre. Duminica am fost cu ea iarasi...nici nu mai povestesc ce reactie a avut intr-un magazin, pentru ca nu am lasat-o sa probeze niste papuci de casa...
pisigri spune:
Ana-Maria, curaj! Te pup si te imbratisez !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Ana-Maria, curaj! Te pup si te imbratisez !http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/http://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Bianca2503 spune:
anamaria, nu cred ca ai nevoie de sfaturi.
incearca sa iti pastrezi calmul cat mai mult cu putinta ca sa nu ii mai transmiti si tu starea ta de stres si nervozitate.
daca asta e solutia ca Eva sa fie sanatoasa si sa n u se mai imbolnaveasca, atunci fruntea sus si nervi de otel.
Gianina34 spune:
of, of
rabdare multa anamariame
starile astea de nervi sunt trecatoare, important e ca respira bine si speram sa nu se mai imbolnaveasca
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
novus spune:
Anamariame, imi pare rau ca de ce ti-a fost frica nu ai scapat :((, cred ca e greu sa-ti vezi copilul schimbat si sa nu poti face nimic
Cred ca doar de multa rabdare ai nevoie !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Va multumesc pentru incurajariAdevarul este ca nu stiu cum sa reactionez la aceste crize ale ei, pentru ca nu m-am confruntat cu asa ceva pana acum. Si da, prima mea reactie este sa ma enervez si eu, dar imi dau seama ca de fapt ei ii este greu, ca are o stare de doi bani. Ma doare sufletul, pur si simplu. SPER sa fie de folos acest medicament si sa ramana doar o amintire urata. De la voi am invatat insa, si va multumesc, desi nu am mai spus-o niciodata, cum sa nu dau atentie privirilor curioase. Duminica era intr-un magazin Leonardo cand a inceput sa se crizeze, era plin, si toata lumea se uita la noi, vedeam o multime de ochi uimiti, dar chiar nu m-a interesat absolut deloc aspectul asta, in mintea mea realizam ca e mult mai important sa gestionez cum trebuie situatia, decat sa imi fac griji ca ceilalti se uita cu repros sau mai stiu eu cum. Din punctul asta de vedere am fost mandra de mine, pentru ca oriunde mergeam cu ea, era mereu admirata pentru cat este de politicoasa si de volubila. Si n-as fi zis ca voi putea sa imi pastrez atat de bine calmul. Nici macar nu stiu daca sa o cert cand se linisteste, pentru ca imediat ce face o criza din asta, o mustra constiinta, vine repede la mine si ma roaga frumos, ma implora sa o iubesc "macal putin", ma imbratiseaza si vrea la pieptul meu. E gresit daca o iubesc atunci? Eu o iau in brate si ii spun ca eu o iubesc oricum, dar ca m-a suparat ca s-a comportat asa, ca o inteleg ca e nervoasa, dar ca nu ne putem manifesta asa. Pe cuvant ca nu stiu altfel cum sa procedez.
novus spune:
Anamariame, eu zic ca procedezi foarte bine, adica nu are rost sa o certi cand ea e crizata oricum pt ca nu faci decat sa inrautatesti situatia, mai bine sa discutati cand se calmeaza
Strange-o in brate chiar daca urla si e crizata si spune-i ca o iubesti ff tare si o intelegi si ii esti alaturi
Dar sa stii ca si Ada are faze din astea mai ales cand e obosita asa ca poate nu o fi toata treaba doar de la Singulair
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Novus, as zice ca nu e de la Singulair, dar nu e suspect faptul ca pana acum 2 saptamani, cand am inceput sa ii administrez medicamentul nu a facut niciodata asa ceva? Si mai e o chestie, eu nu i-am zis bonei de medicament, tocmai sa vad daca ea observa ceva schimbari in comportamentul ei, si cam la 3-4 zile de la administrare a tot inceput sa imi spuna ca se intampla ceva cu Eva, ca parca nu mai este ea...