Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
Mda, avand in vedere si ca ai mai citit de cazuri asemanatoare, inclin sa-ti dau dreptate
Mi-ai dat o idee grozava cu ceaiurile de la Carturesti, nu stiam ce cadou sa-i iau prietenei mele de la birou si acum mi-a picat fisa, ea e fan ceaiuri asa ca sa vad acum cine mi le cumpara, daca nu m-am gandit mai repede pt ca in Brasov am trecut pe langa o librarie de-a lor . Mersi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Novus, eu am prins oferta de ceainic la 17.5 lei, foarte frumos, din portelan, pictat manual, cu maner de bambus. O sa il dau cadou, langa niste ceaiuri aromate, si eventual o ciocolata mai deosebita. Eu zic ca e un cadou frumos!Cand a facut Eva un an, le-am cumparat nasilor tot asa, cate un ceainic cu un set de ceaiuri, un gem interesant si ciocolata, tot de la Carturesti. Le-a placut foarte mult!
Gina2008 spune:
Buna, buna
Absentez la greu, in unele zile nici timp sa va citesc nu am mai avut! Am reusit sa recuperez azi, sunt la zi cu toate evenimentele, pozele, frumosii, frumoasele si mamicile exceptionale din club. Iar pe mine nu ma poate acuza cineva prea mult de subiectivism: chiar e un club cu mamici de nota 30! Si copii asisderea, evident.
Am vrut sa mai intru, dar nu faceam decat sa ma vait (cam ca de obicei) si am asteptat un moment in care macar sa am creierii toti in cap. Am avut o perioada tare, tare grea cu Calin. Care s-a imbolnavit non-stop. Adica o saptamana sanatos, 2 (sau 3, sau 4) bolnav. Mai serios sau mai usurel, dar pana si nenoricitul ala de Nurofen cred ca i-a fost administrat in exces la cat s-a imbolnavit.
Stiu, toata lumea imi spune ca asa e in primul an de colectivitate... dar... e greu sa-ti pastrezi zambetul pe buze cand mergi de trei ori pe saptamana cu copilul la doctor si cand ti se spune ca ori e suspect de pneumonie, ori are bronsita, ori laringita, ori traheita. Am ajuns sa ma bucur cand mi se spune ca e o simpla viroza.
Dar ne-am revenit putin si asta pentru ca am decis (am zis!) sa intrerupem putin gradinita. Pentru ca sistemul lui imunitar sa-si revina putin. Asa ca in luna decembrie nu frecventam locul "ororilor". Vom merge, din nou, mai pe la jumatatea lui ianuarie. Medicul ne-a recomandat "calduros" intreruperea completa a gradinitei. Dar nu vrem pentru ca, pe de alta parte, gradinita i-a facut si mult bine. Am vazut schimbari mari in compartamentul lui. Asa ca pana in aprilie-mai va merge o saptamana pe luna... Asa, cat sa nu uite...
Nu zic ca eu m-am imbolnavit din septembrie pana acum cat m-am imbolnavit in ultimii 10 ani! Dar asta e...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
novus spune:
Gina chiar ma gandeam ca nu ai mai scris de multisor, imi pare rau ca s-au prins toti crocobaurii de voi, speram ca v-ati creat si imunitatea cu ocazia asta !!
petrean spune:
Buna fetelor, intru si eu sa va urez sarbatori fericite..ca nush sincer cand mai ajung pe aici. Ceva stiri:Andrei a facut varicela exact de ziua lui..acum astept sa vad dc fac si gemenii si eu..off course. In rest, toate bune si frumoase. Va pupacesc pe toate. Poze noi..am pus ceva pe facebook de la serbari.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Novus, eu am prins oferta de ceainic la 17.5 lei, foarte frumos, din portelan, pictat manual, cu maner de bambus. O sa il dau cadou, langa niste ceaiuri aromate, si eventual o ciocolata mai deosebita. Eu zic ca e un cadou frumos! Cand a facut Eva un an, le-am cumparat nasilor tot asa, cate un ceainic cu un set de ceaiuri, un gem interesant si ciocolata, tot de la Carturesti. Le-a placut foarte mult! |
Da, mi-am clatit si eu ochii acum pe site, au multe chestii ff faine !! tu le comanzi on line ?
novus spune:
Petrean, sanatate multa tuturor !!
Gina2008 spune:
Novus nu stiu cum e cu imunizarea, dar trebuie sa-ti spun ca cel mai des m-am gandit in perioada asta la tine (ca ai decis s-o o tii pe Ada acasa pana la anul si ma intrebam daca eu nu cumva am gresit ducandu-l pe Calin asa micutz la gradinita) si la Gianina (care a trecut si ea prin atat de multe cu Micsu si totusi nu se vaicarea pe forum si isi pastra optimismul)!
Anamariame sa stii ca si noi tocmai am terminat un tratament cu Singulair, doar 10 zile e adevarat. Eu nu am observat nimic anormal la Calin, poate doar un fel de insomnie (s-a culcat pe la 2 intr-o noapte) dar nici asta nu stiu daca e de la medicamentul ala. Poate ca atunci cand e administrat pe perioada mai lunga... Eu chiar am intrebat medicul, stiind experienta si temerile tale, iar tipa mi-a ras in nas zicandu-mi ca nu are reactii adverse "contabilizate".
Imi pare rau ca treci prin asta. Si iti doresc multa rabdare. Calin e de felul lui mai "crizat", ca sa zic asa. Adica mai ales cand e obosit face des crize de genul. Cand merge intr-un loc nou (si nu ii place) face asa. Cand nu ii place o persoana. Dar fiindca el nu vorbeste prea mult se manista prin crize de nervisori...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
novus spune:
Gina eu zic ca ai procedat ff bine ducandu-l pe Calin la gradinita pt ca si eu daca nu aveam cu cine sa stea acasa mai mult ca sigur o duceam la gradinita dar asa chiar nu am avut motivatie sa o duc
Pana la urma majoritatea copiilor merg la gradinita la varsta asta, noi suntem exceptia
O si multi pt tine !!
anamariame spune:
Si noi tot exceptia. Din cauza racelilor repetate si complicate!Novus, eu am cumparat vouchere cu reducere de pe site-ul fundeal, dar se pot comanda si online, cred. Poti suna la nr de tel de pe site, sa ii intrebi daca livreaza pana in sarbatori. PE ale mele le va ridica cineva din Bucuresti, de la magazinul lor.Gina, si eu am patit la fel cu dr, mi-a zis ca imi garanteaza el ca Eva nu va avea nicio manifestare iesita din comun in urma administrarii, m-a si facut putin nebuna, ceva de genul:"Doamna, dar nu sunteti constienta de ce copil extraordinar aveti, nu o sa aveti niciun fel de problema cu el!"Adevarul e ca nu cred ca vreo mamica, in urma administrarii medicamentului, merge la dr sa ii spuna: "stiti, parca e mai agitat, mai nervos, se crizeaza des", foarte multi parinti pun asta pe seama varstei. Eu una sunt convinsa ca e de la medicament, mai ales ca am si citit foarte mult pe tema asta.