Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

petrean - ma bucur tare mult ca ai mai intrat pe la noi
pupacim pe toata lumea cu bube sau fara
per ansamblu sunteti bine si asta conteaza

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

gina -
putere multa mamico, din pacate stiu cum este asa ca nu te pot incuraja decat spunandu-ti la LA ANU' va fi muuult mai bine
in primul an la fel ne-am "comportat" si noi iar acum, nu a lipsit decat 1 zi (pe motiv de buniceala) si probabil ca saptamana viitoare stam acasa sa ne punem totusi pe picioare ca ne cam chinuie tusea (din gatuc ce-i drept, dar totusi...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Gianina...suntem ok. La noi s-a avzut ca piticii au intrat in colectivitate odata la 6 luni..cand andrei era primul an de gradi. Drept dovada...acum nu au lipsit decat 2 zile...in 3 luni, si asta pe motiv ca era Andrei bolnav:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Am studiat linkurile cu ceainicele... Dar stiti unde as putea gasi unele mai incapatoare? Adica de 0.8-1l? (Astea aveau 0.5l)

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ceainic mai gasesti chiar la Carturesti, insa pretul este cu mult mai mare (cca 160 lei/buc), nu stiu sa iti spun insa daca e si mai incapator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Da, ma uitasem la puf si carturesti, acum am mai gasit si alte siteuri. Merci.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello dragele!

Am vazut pozici. Incerc sa le pun si eu azi-maine, iertati-ma, dar tare alergata sunt.
Ana ieri a stat acasa, ca tare a behait duminica noapte, iar diagnosticul ieri a fost rosu in gat si suspiciune de otita - adica are o urechiusa rosie si un pic inflamata, dar deocamdata e doar congestiva, de la muci probabil, speram sa scapam de otita. Azi am dus-o la gradi ca deh, e serbarea, si am inteles ca e ok.

Eu stau ca pe ghimpi, am fluturi in stomac, deja de la doua nu imi mai gasesc loc pe scaun, sunt atat de nerabdatoare si emotionata pt serbare, de nu aveti idee. Inutil sa va spun ca eu nu as putea sa stau la TV sa vizionez serbarea copilului, mi se pare ca nu are niciun farmec.

Sa ne tineti pumnii, da?

Va pup

Mami de minune mica

Mergi la inceput

tinem pumnii pisikule, cum sa nu
sa treaca repede otita si tusea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Offf, am vorbit cu Pisicu si muncitorii astia au pus gresia in baie gresit, se pare ca iese apa pe hol. Asta s-a constatat dupa ce chipurile au incheiat. Si ei au zis ca nu mai vin, ca sa le calculam bani in minus, dar ei nu mai vin, ca a fost casa grea. Ca sa nu mai zic ca trebuia sa vina femeia sa faca curatenie ca azi si maine vine mobila si nu a mai putut si s-au dus socrii sa dea putin cu mopul sa nu puna mobila in moloz, dar cu mii de oftaturi si reprosuri. Of, nu mai pot

Gata, trebuie sa imi revin si sa intru in atmosfera de serbare.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Offf Pisik, se pare ca ti s-au aliniat planetele :(( dar lasa ca-ti revii la serbarea fetelor care sunt convinsa ca vor fi la inaltime !! mai asteptam poze si de acolo, da ?!!
Hai du-te si aranjeaza-te si bucura-te de serbare apoi se rezolva si restul !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput