Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***
Raspunsuri - Pagina 8
chatonel spune:
simply, baga poze cu freza noo!ti-ai gasit cind sa te tunzi periuta, pe frigul asta!!! (azi dimi erau 0°C la noi)
novus, io nu vazui in poze nici o schimbare la freza ta
tre sa ma vopsesc si io si am o leneee...
olishka spune:
Doamne cat de scump poate fi Inji recitandu-si poezia Noi nici la anul nu cred ca vom avea asemenea performante
Simply neaparat sa pui poze cu noua freza. Ce curajoasa esti. Da chiar, ce-ti veni sa te tunzi pe frigul asta?
Gianina va pup pe amandoua, chiar daca sunteti racite. Sper sa va treaca repede, repede si sa fiti in forma de sarbatori
AlexAndra foarte faine pozele Eu as mai fi stat la munte vreo saptamana. Asa de bine a fost, nici o treaba, nici o grija, doar distractie Si lui David i-a placut mult. Se juca astazi cu Andrei
Chato ce activitati faine aveti Suna tare bine ce gatesti tu acolo
Bebe multumesc Lui David ii place foarte mult Ariel, este partenera lui de dans
Pisigri ma bucur ca esti ok.
Ilinca te rog nu mai fi necajita
Am hranit copiii cat am stat pe-aici, fug sa-i culc si merg la copilasi. Sper sa iasa bine si de aceasta data. Am un pic de emotii caci de Mos le-am dus cadouri extrem de frumoase (cu ajutorul vostru ), iar acum ne-au venit din Anglia pachete cam saracacioase de abia am avut ce alege din ele Sper sa nu fie dezamagiti copilasii. Nu stiu ce s-a intamplat anul acesta...De obicei erau asa frumoase lucrurile de-acolo...
Olga, mamica lui David iepurasul si 31+
simonapro spune:
Buna!
Azi la fix am fost un pic mai libera la munca, am reusit sa recuperez si sa vad pozele, m-au incantat ca de fiecare data , totul la superlativ.
Anaan: sa nu mai treceti vreodata prin asa ceva!
Mai am sa recuperez si de pe mail, sper sa reusesc sa-mi fac si eu tema restanta.
A fost super Cristi la serbare
Aseara am facut bradul, nu prea am nimerit momentul ca Luc era cam obosit, nu a dormit la pranz si a alergat si o gramada prin parc. Dar a fost incantat, de dimineata cum a venit mama a dat drumul la instalatie. Tot ieri am reusit sa iau si cateva cadouri, ca in cursul saptamanii, sa ramana sa luam doar de mancare.
Insanatosire grabnica bolnaviorilor mici si mari
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
pisigri spune:
Ilinco, nu am premeditat zile de zvircoliri si da, sunt neincrezatoare in mine si in oameni. Si da, exprimarea forumistica da rateuri, chiar saptamina trecuta am comis o treaba de genul asta fata de o persoana pentru care am toata admiratia si respectul (bine, nu pe forum, dar tot "cu ajutorul" exprimarii scrise...)
De amu ti-s mai putin simpatica, asta este, mi-o asum. De unde ideea ca simpatia si punctele in comun si similaritatile ar fi fost doar in capul tau, nu stiu, dar daca tu asta crezi/simti e ok. Eu nu sunt aici ca sa conving, sa fac lobby, sa imi fac "publicitate", sa imi "vind personajul". Asta-s eu, se crease atita vinzoleala in jurul episodului ala, am venit cu lamuriri si gata.
No, io inca nu-s suparata, Ilinca se pare ca este....deci toate-s bune si frumoase numa' pe jumatate. Ma duc la treburile mele...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
multumesc dragelor pentru gandurile bune
pisigriule - daca mai esti pe receptie, te rog sa-mi mai spui odata numele picaturilor alea care se pot pune in aparatul de aerosoli (ceva cu balm? - ca nu am gasit atunci pe moment si acum vad ca am uitat)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel novus, io nu vazui in poze nici o schimbare la freza ta |
Nu te-ai uitat bine
Pai nu am facut nicio schimbare spectaculoasa, mi l-am intins dar pana a doua zi deja era aproape la loc , m-am tuns si m-am vopsit dar a iesit mult mai deschis decat inainte asa ca trebuie niste suvite inchise tura viitoare
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Inapreda pe unde umbli ?? ca parca nu am mai vazut nicio postare de-a ta nici zilele cat am lipsit
Hai la raport !!
Ilinca_M. spune:
Scuze daca am fost foarte ciufuta si sensibilicoasa. Azi ar fi implinit taica-meu 70 de ani. Ma duc dupa Phiphi la gradi. Sanatate multa bolnavioarelor Ada si Micshunica, partea buna, daca se poate zice asa, e ca daca acum au racit la Rev e clar ca vor fi in forma maxima
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Si pentru cele cu gaura-n buget, un articol sa va ridice moralul in caz ca erati triste ca nu puteti lua multe jucarii copiilor:
http://temepentruacasa.wordpress.com/2011/12/19/prea-multe-jucarii/
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Scuze daca am fost foarte ciufuta si sensibilicoasa. Azi ar fi implinit taica-meu 70 de ani. Ma duc dupa Phiphi la gradi. Sanatate multa bolnavioarelor Ada si Micshunica, partea buna, daca se poate zice asa, e ca daca acum au racit la Rev e clar ca vor fi in forma maxima I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ilinca,
Ma gandeam eu ca parca nu esti in apele tale !!