Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Probabil n-o sa intelegeti nimic, dar intentia conteaza, nu?

http://www.youtube.com/watch?v=ZFej7_ejWBc&list=UUsSzQexTctUc2Ny4LrvbwYw&index=1&feature=plcp

(am si o filmare mai buna, dar nu am taiat-o din filmul mare)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

wow, ce frumos a spus poezia, a facut si reverenta la sfirsit Bravo!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Si vreau sa ma ofer si eu sa stau tinta la sarmale, ca i-o fi greu pisicii frantuzesti de una singura, si bolnavioara fiind ! Chatoneasca, sa se faca bine repejor!

http://www.lucamic.blogspot.com/

merci, tovarasa mea de suferinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Probabil n-o sa intelegeti nimic, dar intentia conteaza, nu?

http://www.youtube.com/watch?v=ZFej7_ejWBc&list=UUsSzQexTctUc2Ny4LrvbwYw&index=1&feature=plcp

(am si o filmare mai buna, dar nu am taiat-o din filmul mare)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
A-ntaia!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Hola!
Chato cum stai cu tete-ul?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

merci de intrebare, stau inca cu el pe umeri, sa vedem deseara la servici, ca-s denuapte

Mergi la inceput

micsu si ada, multa sanatate si dati cu praf de mers pe crocobauri

Mergi la inceput

io tre sa fac ceva de mincare asa ca fusei la cumparaturi si-am sa pun de-o tocanitza cu brocoli, vinete si carne de miel.

fie-mea e la centru de vacanta (centre de loisirs), sper sa se descurce, erau o mie de pici acolo de dimi si m-a cam busit plinsul cind am lasat-o pe mina unui coordinator... ce inseamna sa fie "mare", nu mai are nevoie de nici un fel de adaptare, de-acum o las pe mina bune si-ntr-o secunda s-a adaptat (ea, ca io... mi-ar mai fi trebuit un pic de timp). Deci sint 6 copii la un adult, erau numai tineri care se ocupau de ei acolo, foarte draguti si profesionali. am vazut program cu circ, patinaj pe gheata si alte minuni, dar la cei mari (de la 6 ani in sus); nu am dibuit programul celor mici. Nici nu stiu daca au siesta in program sau nu, andiaroro, cum e, cu sau fara siesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

foamease foc.
Si Ariel era cat David?
fetelor am ametit de atatea poze..nu fac nimic, ah ba da mananc placinte cu mere si ma uit la pozele voastre; de 2 ori a venit sefu sa ma intrebe de un referatiezista iezista

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">http://www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ce copii frumosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sunt intr-o scurta fereastra la scoala, dar abia astept sa vizionez pozele acasa.
Pisigri, imi cer iertare daca tu asa ai luat-o. Eu chiar am luat-o ca pe o gluma fiindca:
- eu zisesem ca asa m-a dezamagit o persoana prin stilul ei de parinteala incat am incetat sa mai vorbesc cu ea pe forum (n-am timp sa dau in urma sa caut citatul exact); ti se pare tie ca nu am vorbit cu tine in ultimul timp? Ca nu ti-am pomenit numele/ ca nu m-am adresat tie direct etc? Adica am repetat de "n" ori ca pisigri e in grupul meu de favorite, pe care nu m-as putea supara niciodata, ti-am facut ditamai caracterizarea etc. etc- astea ti se par tie premise din care sa tragi concluzia ca TU ai putea fi cea care m-a dezamagit?! Mai ales ca din cate imi amintesc am spus clar de la inceput ca persoana nu e "tehnic vorbind din odiseea noastra". Ei, eu avand in vedere toate acestea nici nu mi-a trecut prin cap sa iau ce ai spus tu altfel decat o gluma si am raspuns in consecintza. Nici nu mi-ar fi trecut prin cap ca trebuie sa-ti scriu un PM:"nu, nu tu esti!" fiindca mi se parea mult prea EVIDENT. Probabil ca nu mi-am dat seama ca ai un grad mai ridicat de sensibilitate, suspiciune si neincredere in oameni/in tine de chiar a putut sa-ti treaca prin cap ce ti-a trecut. Ei, asa un grad de sensibilitate am si eu si iti spun tot pe principiul "ce-i in gusha si-n capusha" ca modul in care ai interpretat tu m-a ranit foarte tare, mi-a oferit cateva zile pline de zvarcoliri si astazi chiar m-a facut sa plang. N-as fi crezut in ruptul capului ca ar putea sa apara asa o neintelegere intre noi, imi dau seama ca ideea ca vai, pe ce lungime de unda suntem noi, ce ne simpatizam, ce multe avem in comun, ce ne mai intelegem noi- era doar in capul meu sec. Nu-i nimic, un shut in kur, ca tot era vorba de asta, e un pas inainte. O sa-mi fie o lectie sa nu ma mai atashez ca proasta de oameni care ma resping sau cel putin se simt prost cu efuziunile mele sentimentale indreptate spre ei.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput