Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

waw alexandra
chiar ca-i super pupacibila si smotocibila amalia

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mersi Alexandra , si eu ma mir de la ce a aparut temperatura ca pana ieri nu facuse deloc, mergem la 16 la pediatra, acum cica s-a culcat , ma gandesc ca pt ca nu si-a facut somnul de dimineata si ieri a dormit tot pe bucatele ca ne-am plimbarit cam mult
V-ati oprit la mall in Brasov ieri? ai gasit ceva ? ca noi la Sibiu in afara de lume multa multa nu am gasit nimic

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

novusel - probabil ada voia sa bifeze dr si la intoarcere
bine ca acum e ok

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Aici serbarile sunt pentru copii...Nu o sa vezi pe unul in fata spunandu-si poezia urmarit de 100 de perechi de oki. Nici la galiganii ca Alex nu se poarta asa ceva. Canta 2_3 cantecele toata clasa, apoi inca unul sau doua cu toata gradinita si asta-i tot. Eventual. au si o mica coregarfie.
Nu stiu, daca-i bine sau rau, dar sigur nu e exista copil, care sa fie stresat sau sa planga.

Apoi se mananca sau bea, se joaca si s-a terminat serbarea.

Am eu o problema cu jocurile lor la petrecerile astea ca mi se pare ca incurajeaza individualismul, dar nu asta-i subiectul discutiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza si multumesc pentru cafea.

Am zis ca trebuie musai sa intru pentru un scurt raport, ca am vazut ca am stirnit panica mare in "paradis". Intre timp am si citit cite ceva din ce s-a scris si daca tot spuneti voi ca in cazul meu "ce e-n gusa...", am decis sa nu ma dezmint.

Nu am iteles faza cu absenta "unora". A mai "disparut" si altcineva?

Da, am editat mesajul ala pntru ca nu am avut chef sa stirnesc vreo disputa si da, mi-a sarit tandara cind am citit de picioarele-n kur amintite. Poate nu m-as fi enervat, dar eu cu tine, Ilinca, am mai avut o discutie, pe la parinteala nepavloviana cred (dar nu bag mina-n foc), in care m-ai certat ca ma agit prea mult in ce o priveste pe Ilinca, ca e un copil minunat si io-s prea stresata...si printre altele ai spus atunci si ca tu mie nu imi mai raspunzi pe teme de-astea, pen'ca te enervezi cind vezi ca nu vad ce grozava e fiica-mea. Nu am pretentia ca te-am citat exact, nici nu am timp de scormonit prin forum. La vremea la care mi-ai spus-o nu m-a deranjat nicicum, ba am inclinat sa iti dau dreptate intrucitva.
Cind ai adus in discutie aici faptul ca exista o mama careia nici nu ii mai raspunzi pe teme de parinteala pen'ca te enerveaza, intrebarea daca sunt eu aia a venit semi-justificat, avind in vedere discutia noastra anterioara. Sincer, ma asteptam la un da/nu simple sau la un MP in care sa imi spui despre cine e vorba, nu la propuneri suave de suturi in kur. Nici macar cu titlu de gluma.

Ce vreau sa adaug e ca NU am absentat mai bine de o saptamina din cauza asta; am editat atunci mesajul, care ar fi iesit mult prea acid pentru momentul de la topicul asta, tocmai pentru ca am vrut sa il depasesc "pe silentios". Am lipsit pentru ca am avut multa treaba la serviciu, plus stress legat de un rezultat de analiza pe care il astept, plus pregatiri, cumparaturi, incercari de a pregati cite un Mosuletz Craciunel pentru toti bunicii/strabunicii si pisicii din \familie, plus ca nu reusesc sa o las pe Ilinca la mama mea ca sa ajung si eu in magazine fara ea, ca sa pot face cumparaturile pentru intreaga familie fara sa vada ea ce si cum. Nu sunt drame, nu sunt nici macar probleme, sunt insa, pentru mine, motive de agitatie si de calcule si calculele. Combinate cu cele scrise mai sus, mi-au taiat din cheful de a posta.

Asadar, nu sunt suparata pe nimeni, momentul ala mi-a picat prost si mi-a trecut demult, eu nu ma stresez, Ilinca nu se streseaza, toate-s bune si frumoase si va urez spor la cozonaci :)

In alta ordine de idei ma bucur ca a fost bine la munte si ca toata lumea a fost incintata. O saptamina frumoasa va doresc !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Pai mai fetelor, daca ne luati noi sigur mai venim

Novus, mi-a confirmat barbatul si in masina ca mai vine, n-a spus doar de complezenta Am intrebat-o si pe Amalia daca mai merge la munte cu copii si a zis ca "da!!! cand, acum? "

Amalia

Mergi la inceput

Pisigri
Tinem pumnii sa iasa analiza buna si toate sa se aseze si sa se linisteasca astfel incat sa va bucurati de sarbatori !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Pai mai fetelor, daca ne luati noi sigur mai venim

Novus, mi-a confirmat barbatul si in masina ca mai vine, n-a spus doar de complezenta Am intrebat-o si pe Amalia daca mai merge la munte cu copii si a zis ca "da!!! cand, acum? "

Amalia

Sincer mi-am dat seama si fara sa ne spuneti direct ca v-ati simtit bine si ca o sa mai veniti !!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Mersi Alexandra , si eu ma mir de la ce a aparut temperatura ca pana ieri nu facuse deloc, mergem la 16 la pediatra, acum cica s-a culcat , ma gandesc ca pt ca nu si-a facut somnul de dimineata si ieri a dormit tot pe bucatele ca ne-am plimbarit cam mult
V-ati oprit la mall in Brasov ieri? ai gasit ceva ? ca noi la Sibiu in afara de lume multa multa nu am gasit nimic

Ne-am oprit, dar n-am gasit mare lucru, nici rabdare sa caut n-am avut ca era tare multa lume care scormonea hainutele la reducere, asa ca am renuntat.

Bioparox e sprayul care a facut minuni la noi in caz ca Ada are ceva in gat. Nu de alta, dar iti zic acum cat tin minte cum se cheama

Amalia

Mergi la inceput