Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
anca-28 spune:
Anda noi la nasi le luam in fiecare an un calendar de la biserica din acela cu cate o fila pt fiecare luna, e frumos si are pe fiecare pagina cate un sfant si ceva rugaciuni sau cuvinte despre sfantul respectiv, e tare frumos si asa isi aduc mereu aminte de noi plus ceva dulciuri pt copii, intr-un an le-am luat o fata de masa in spiritul Craciunului, in alt an le-m luat 2 cani de cafea pe care scria ceva haios, depinde de la an la an de imaginatie, timp si buget. Anul asta inca nu am luat nimic, azi ma duc sa vad daca gasesc calendar la biserica.
minolau spune:
Buna. Ma numesc Minodora si am o printesa mica care ar dori sa se alature grupului vostru de mamicci. Ma primiti?
minolau spune:
V-am citit sfaturile, povestile inca din a treia luna de sarcina dar nu am avut curaj sa scriu si eu.
minolau spune:
Am avut o sarcina fara probleme, Daria Alexandra s-a nascut pe 27 august si a cantarit 3.500 kg si 52 de cm.
v_florina spune:
Neatza fete! Wooow, ce de evenimente de ieri pana azi!
Gliana, vai ce sperietura ati tras! Bine ca a avut caciula pe cap, altfel eu cred ca impactul cu gresia ar fi fost mai rau.
Anca, Ramona si Maria2mami, la fel si la voi, bine ca ati ajuns la timp langa bebe!
Felicia, bravo fata draga, bravo! Cred ca te-ai linistit si tu acum, si te pregatesti sufleteste cum se cade pentru Craciun
Lisssa, mie mi se pare cam grea poezia pentru un copil de 2 ani.
Adra, asteptam cu interes vesti de la pestacolul 2 :)
Miha, n-as stii sa te sfatuiesc in ce priveste alegerea ta. Eu am un blener de la Braun si un storcator de la Philips, ceva mai vechi, dar daca merg, atunci pe astea le voi folosi. Voi mai lua ceva steamer (cred ca sistemul de oale), insa mai incolo.
Anaemi, asa si sfarcurile mele... mai, ma doare unul de simt ca fac pe mine cand ma suge. Copilul asta al meu cere san pt orice. S-a plictisit si nu-i mai prieste nimic? San! Se trezeste in 30 minute si nu mai stie sa adoarma? San! Uite asa toata noaptea. De la 6.30 la 7.30 de dimineata s-a trezit de 3 ori. Stiu, stiu, imi vei spune de Anastasia
Noi ne pregatim sa plecam la pregatirile cu porcul pe care le fac ai mei. Sa aveti o zi buna!
minolau spune:
Acum la 3 luni si 3 saptamani cantareste 6.925 kg si are 66 cm si este alaptata exclusiv.
minolau spune:
O sa vedem ce facem de la jumatatea lui ianuarie cand mami se va intoarce la munca. Sper sa ne ajunga laptele pe care il stocam la congelator.
minolau spune:
Imi pare rau de sperietura pe care ati tras-o cu bebelusii vostri. Daria doarme de 2 luni numai cu mami si tati in pat, nu mai vrea sa stea in patut. Poate ca ar vrea dar e atat de scumpa incat mami si tati nu mai pot dormi fara sa o simta aproape.
minolau spune:
E deja un pic cam rasfatata, dar asta e. Cand simte ca nu e bagata in seama mataie si da sa planga. In rest este sanatoasa si tare energica.
minolau spune:
Cand vine tati de la serviciu rade la fel, gangureste si ii povestete ce a facut toata ziua.