Pufi de 2010 (54) - Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 9
ale1212xa spune:
hei adina bine ai revenit
ce iti face princesa?
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
adina_bulina spune:
E o dulceata. Ne minunam in fiecare zi de ce perla mai zice sau ce minunatie mai face. Ca noi toti, dealtfel. Azi suntem gardieni.... am facut bradul. Chiar in acest moment incearca sa imi explice ca de fapt ea nu vrea sa traga de luminite, ci si-le pune cercei. E mortala... in fata ei noi suntem niste prosti care merg pacaliti oricand si oricum!!! Asa a facut si cu lumanarile, ca de fapt ea le mirosea, nu le manca... sau cu priza... ca acolo de fapt sunt bani ca sa ii cumpar covrigi... si cate si mai cate!!!
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
alicredo spune:
adina wb
multumesc fetelor de urari!
la party a fost asa: mamici ,tatici, copii...am baut cu taticii vin...m-am ametint putin, apoi am fost de dreptul turta...am inceput sa flirtez cu taticii de pe acolo, de abia ma puteam tine pe picioare,mi-i se ''impulica''(il stiti pe asta?) limba-n gura, copii se uitau la mine cu niste ochii mari, toata lumea radea, noroc ca a venit tati dupa mine sa ma bage la noi in ap fara mare scandal.... Glumesc...sper ca nu ma injurati ca v-am facut sa va pierdeti timpul degeaba....cum sa fie? tzatze(nu sani) , lelici de prin parc, fumuri care mai de care, cra-cra-uri....venit mosu, speriat copiii, plans David+ iubita Aylin+ amanta Beatrice ,le pupa al meu pe amandoua toata searamaai ales pe Aylin...se ascudeau pe dupa usi sa se pupe...dat bani la craciunita ptr cadoul mosului....si hai acasa, sterizeaza sticlute, trezeste taticul sa plece la munca, pregatit copilul de somn si cam atat
fata noua la lucru....zi grea ptr mine, fa-i training...busy,etc...so....sunt destul de obo...fug la somnic...poate mai revin...depinde cum adoarme bighidi
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina E o dulceata. Ne minunam in fiecare zi de ce perla mai zice sau ce minunatie mai face. Ca noi toti, dealtfel. Azi suntem gardieni.... am facut bradul. Chiar in acest moment incearca sa imi explice ca de fapt ea nu vrea sa traga de luminite, ci si-le pune cercei. E mortala... in fata ei noi suntem niste prosti care merg pacaliti oricand si oricum!!! Asa a facut si cu lumanarile, ca de fapt ea le mirosea, nu le manca... sau cu priza... ca acolo de fapt sunt bani ca sa ii cumpar covrigi... si cate si mai cate!!! Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
mie nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva... ce scumpa e!!!!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
simplicity spune:
Neata,
O cafelutza englezeasca doreste cineva?
Alicredo dar ai umor nu gluma
Adina
Eu am facut asta ieri "cu" Ariana si apoi spune bavo bavo la nasul ei (adica uite ce am facut eu )
O zi frumoasa
Simply,mami de Ariana
nyny spune:
Neatza...
Si eu la cafea azi, Simply multumesc. Foarte buna, mai ales cand o savurez linistita acasa (si nu la servici). Pe Marutza am trimis-o cu tati la gradi, iar eu am ramas cu David sa ne facem de cap.
Simply, in legatura cu prolactina marita... nu iei tratament ca sa o aduci la valori normale? Si eu am avut-o asa dupa o sarcina pierduta (inainte de M.) si ma tot chinuiam sa raman insarcinata. Dupa vreo 6 luni ne-am dat seama care este cauza, am luat 2 pastilutze de dostinex si s-a rezolvat problema.
Adina ce smecherica e printesa ta.
Alicredo eu chiar ma gandeam ca ai facut-o lata... bine ca n-a fost asa.
Sa aveti o zi frumoasa!
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
citat din mesajul lui simplicity Neata, O cafelutza englezeasca doreste cineva? Alicredo dar ai umor nu gluma Adina Eu am facut asta ieri "cu" Ariana si apoi spune bavo bavo la nasul ei (adica uite ce am facut eu ) O zi frumoasa Simply,mami de Ariana |
wow, dar aveti activitati "impreuna" nu gluma! felicitari pt inspiratie!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
De azi sunt back on the market! sotul mi-a dat vesti proaste, iarasi dificultati financiare in firma, si nu se stie cand se vor da salariile... si cine e calul-magar cu multe diplome al familie care trebuie sa-si caute un alt job ca sa nu depindem de o singura sursa de venituri? ME!
sa vedem ce iese... la cat mi-e cotata pielea...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui Ruxita De azi sunt back on the market! sotul mi-a dat vesti proaste, iarasi dificultati financiare in firma, si nu se stie cand se vor da salariile... si cine e calul-magar cu multe diplome al familie care trebuie sa-si caute un alt job ca sa nu depindem de o singura sursa de venituri? ME! sa vedem ce iese... la cat mi-e cotata pielea... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Tinem pumnii sa gasesti un job bun si cotatia sa fie cat mai mare!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)