Pufi de 2010 (54) - Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 8
simplicity spune:
Buna dimineata,
Sorina multa sanatate ; e bine ca Iris vorbeste asa mult , are personalitate fata
Alexa o sa se reobisnuiasca Dragos sa mearga la gradi ; spor la treaba
Ruxita golden syrop arata ca si mierea(un pic mai inchisa la culoare) , e f gustoasa cu clatite.
Mirela mie nu mi-a placut gingerul, cred ca data viitoare pun numai scortisoara .
Sa aveti o saptamana reusita
Simply,mami de Ariana
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, Sorina multa sanatate ; e bine ca Iris vorbeste asa mult , are personalitate fata Alexa o sa se reobisnuiasca Dragos sa mearga la gradi ; spor la treaba Ruxita golden syrop arata ca si mierea(un pic mai inchisa la culoare) , e f gustoasa cu clatite. Mirela mie nu mi-a placut gingerul, cred ca data viitoare pun numai scortisoara . Sa aveti o saptamana reusita Simply,mami de Ariana |
si goldenul asta se gaseste in comert ca sosul de soia? sau merge si miere miere? Mie imi place ghimbirul! Am si o reteta de pandispan cu mere si ghimbir, mmm, o bunatate! dar cum n-am cuptor
Am observat o schimbare majora la masa... nu se mai pune paine la masa... mancam paine doar la mic dejun (paine prajita) si la miezul noptii tot prajita cu un ceai...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
sorina, sorry de hiper-... te ajuta medicamentul pe care il iei? Si mama are anemie de B12 si lunar apoi mai rar isi punea cate o injectie (acum la 3 luni) dar i-au explicat ca e un tratament pe care il va face toata viata... vrei sa incerci un trat naturist pt hipertiroida?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Ruxita sorina, sorry de hiper-... te ajuta medicamentul pe care il iei? Si mama are anemie de B12 si lunar apoi mai rar isi punea cate o injectie (acum la 3 luni) dar i-au explicat ca e un tratament pe care il va face toata viata... vrei sa incerci un trat naturist pt hipertiroida? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ruxi.....nu prea am ce tratament sa incerc...eu n-am deloc tiroida, so....e useless, orice tratament...Functionez numai pe baza de hormoni din cutie, din pacate. Sunt hiper din pastile cu hormoni, nu din cauze de organism aiurea...am luat o anumita doza, crescator dupa operatia de tiroidectomie, pana am fost ok cu analizele, apoi ...cand am fost gravi am crescut doza, sa acopar si necesarul bebitzei...si am cam uitat de mine, dupa ce am nascut...Trebuia sa merg in scadere cu dozajul...pana imi gaseam iar echilibrul...
sorina_bz spune:
Ale1212xa...spor la treaba sa ai, si "gradineala" usoara lui Dragos!
Simply......nici eu nu prea ma pot obisnui cu gustul de ghimbir...E drept ca n-am mancat in preparate, doar rontzaiam bucatzele de radacina cruda, ca remediu pentru greata, cand eram gravi...
Mire...
ale1212xa spune:
declar balconul si dormitorul curate...restul zilele urmatoare ca nu mai pot
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
ale1212xa spune:
oau suntem pe pagina 2
pe unde umblati fetelor, nici un mesaj de la 13??
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
ana_g spune:
citat din mesajul lui ale1212xa oau suntem pe pagina 2 pe unde umblati fetelor, nici un mesaj de la 13?? ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
pai e lumea prinsa in curatenie, cumparaturi, pregatiri, brad, copil/ copii, fursecuri...din astea
sa avem spor!
_
mama lui Stefan, pui scump si 9+ piersicuta cu coditze
adina_bulina spune:
sunt si eu... salut!
Ies si eu de dupa canapea .... dupa muuuult timp. Vreau neaparat sa felicit gravidutele si proaspata mamaica Bea!!!! Ce sarbatori super trebuie sa aveti. Bravo fetelor!!!! La mai multe burtici pe odiseea pufilor.
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
adina_bulina spune:
Am vazut poze cu pufi care nu m sunt chiar mici mici.... maricei si tare frumosi!!! Am mai citit din cand in cand.... si ce sa vezi... o gramada de pufi la gradi.... ce ciudat mi s-a parut!!!
Tipic perioadei sarbatorilor... melancolia....
Mi-aduc aminte de perioada diversificarii, cand datorita lui cris.dogarel am facut cunostinta cu wholesomebabyfood , multumesc si acum fetei pt share, mi-aduc aminte de cris.mario care tot timpul calca sau facea curat, cum oare putea, frate?! jos palaria anyway... si de toate fetele nu stau sa va enumar pe toate... oricum, toate sunteti suuuper!!! Bineinteles ca noi toate suntem fericitele mame ale unor copii extraordinari, cei mai frumosi, cei mai destepti, cei mai cei... niste adevarate ciori, ce sa mai!
Intru eu rar... dar am grija sa scriu, nu gluma
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)