Pufi de 2010 (54) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Girls, nu incepeti si voi discutiile despre meniul de sarbatori sa trag si io cu urechea, ca n-am habar si n-am idee si sotul mi-a dat 4 zile sa fac meniu (pt ca am protestat ca nu mai vreau sarmale si salata beof ca in fiecare an)...

nu si pe Mire care are o fata ordonata!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Eu doar desfac "bagaje" toata ziulica. Aseara scormoneam printre resturi de varza, pampersi si ambalaje dupa cardurile de la farmacii. Iar in portbagajul masinutei a inceput sa verse castronul cu prune uscate.

Pai tu ce amotru sa faci daca doar ce te-ai mutat? Pana la urma am dat si eu o mana de var (am luat exemplu de la dece) prin bucatarie, sa acopar picturile murale.

Meniu de sarbatori...cu siguranta vor fi sarmale (n-am mai mancat de un secol si mi-e tare pofta), carnati pt ca ii facem noi si ies super deliciosi, friptura. Astea sigur, pt restul ne mai gandim, asteptam inspiratie si de la voi.
Pt piciutanii ma gandeam sa facem niste chiftelute de pui/curcan, bulete de cascaval, niste sarmalute de pui in foi de vitza....

Si vroiam si eu sa va rog, daca stiti o reteta de prajituri care sa poata fi decupate in figurine (braduti, om de zapada, etc).

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

ca ai zis de carnati...stii ce-mi aduce aminte de tine?

acu 2 ani era zapada mare...se anunta viscol...iar voi mergeati dupa porc si apoi plecati la constanta? asa e sau ma insel....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

intrebare pt doamnele BOLNAVE de curatenie si nu numai...

nu e primadata cand va intreb...dar poate intre timp s-a mai descoperit vreo minune....

am coltarul bej/crem. acum dupa ce am dat cu var alb ( era asa un fel de galben) SE VEDE CA NAIBA

cum sa-l curat?????

uliuma data am fc o combinatie de...clor...vanish....biocarpet..detergent..si am frect cam inutil de mi-au iesit ochii. pernele de burete de la el au huse si le spal...dar restul...si sunt disperta....imi sta pe creier...sau exista o alta modalitate?

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Am citit cam tot ce ati vorbit dar din pacate nu am apucat deloc sa raspund. Am vazut ca v-ati intalnit, am vazut si poze... cele mai frumoase mamici. Relaxate, aranjate, cochete... bravo voua. Va invidiez sincer. Am vazut ca s-a intors si Ayanna... chiar ca ne era dor de tine ... si de Alicredo. Lorex si-a luat examenele. Felicitari ! Mire a facut bradul ... si noi l-am facut de vineri seara ca sa ne bucuram mai mult de el (mie perioada asta dinaintea Craciunului mi se pare cea mai frumoasa, chiar mai frumoasa decat ziua de Craciun). Altceva nu mai stiu ce am mai citit...

Sa scriu 2 vorbe si despre noi. Cum spuneam si mai devreme, in mare parte ne ocupam cu putzareala si rascolitul casei in perioada asta. Ieri am facut parastasul socrului la o manastire... Doamne cati oameni amarati asteapta o farfurie cu mancare.. nici nu va puteti da seama .

In rest suntem cat de cat bine... putin muciosi copiii, David se lupta cu caninii si din cauza asta (cred) are momente cand devine nervos , se trezeste noptea tipand... d-astea.

Cam atat pot sa scriu acum.

Va pe toate.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

aha, genul ala de smotru!!! cand dai la o parte chestii intepenite si stergi speli in locurile pidosnice... pe care eu n-o fac niciodata inainte de sarbatori... geamuri primavara, spalat faianta (in vechiul apart cam o data pe luna) sau cand ma prinde febra curateniei (ma apuca uneori si incep cu o chestie minora si nu ma mai pot opri si de la un kkcel marunt de ex. un aragaz ajung sa spal si vase si pereti si printre calorifere si daca imi mai ramane ceva energie sa dau cu un lavabil)...

am observat si eu efectul schimmbarii unui lucru care induce dorinta de a schimba restul! oalele mele aratau cam nashpa ca le bagam la cuptor si de-acolo le scoteam negre si nu mai puteam sa le fac albe la loc si cand am inceput sa mut dincoace brusc mi-au parut extrem de jegoase si le-am dat cu triumf evident nu s-au curatat nici asa pana la imaculat si m-am linistit zicand ca-mi voi cumpara altele...

mama mea obisnuia sa faca curatenii generale destul de des si reparatii si zugraveli in fiecare an si am urat partea asta cu pregatirile intense de ajungeam sa nu ne putem bucura de nicio sarbatoare...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

nu e primadata cand va intreb...dar poate intre timp s-a mai descoperit vreo minune....

am coltarul bej/crem. acum dupa ce am dat cu var alb ( era asa un fel de galben) SE VEDE CA NAIBA

cum sa-l curat?????

uliuma data am fc o combinatie de...clor...vanish....biocarpet..detergent..si am frect cam inutil de mi-au iesit ochii. pernele de burete de la el au huse si le spal...dar restul...si sunt disperta....imi sta pe creier...sau exista o alta modalitate?

JUCARII PENTRU PITICI...

ai zis si din ce material este colatarul bej/crem? piele, imitatie de piele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

cum sa-l curat?????

JUCARII PENTRU PITICI...

ai zis si din ce material este colatarul bej/crem? piele, imitatie de piele?

banuiesc ca e vorba de material textil, ca imitatia de piele se curata usor, chiar si cu sapun simplu.

_
mama lui Stefan, pui scump si 9+ piersicuta cu coditze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Nyny subscriu cu drag la ce ai zis, perioada asta mi se pare si mie magica, parca dupa noaptea de ajun dispare vraja, asa mi se pare.

Mi s-a pus un nod in gat cand am citit cum asteapta oamenii sarmani o farfurie cu mancare. Dupa campania fetelor si succesul campaniei Pro tv-ului, "Salveaza Craciunul", ma imbatam cu apa rece crezand ca toata lumea e fericita si are ce pune pe masa.

Dece eu eram cu porcul si cu zapada. Maine o luam iar din loc.
Nu stiu sa te ajut cu canapeaua, am aceeasi problema cu covorul crem. Am incercat vanish, bio carpet fara niciun rezultat. Doar dusul la spalatorie a fost rezolvarea, dar nu-l pot duce totusi din 2 in 2 luni. Canapeaua mea are toate husele detasabile, le scot si le bag la masina.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simply de idee. Ce ati facut voi este turta dulce, nu? Eu as incerca altceva, ceva gen cookies.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna seara!

Gataaaa...am terminat curatenia! Ma rog, mai sunt mici chestii de facut. Si am impodobit si bradutul!

_

Numai la noi Craciunul vine abia in 25???

si la noi ruxita ...facem bradul in 24, ascultam colinde, sarmalele sunt pe foc, in cuptor (ler) cozonacii cu nuca....

sper sa reziste 2 saptamani pana la boboteaza

am avut o tentativa cu bradul lui vecina...dar e intr-una calare pe el!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Salut fetele!
Am terminat si eu cu examenele. azi am avut unul...ultimul pe 2o11..ca mai am in februarie.
Sunt si manager de mediu cu diploma acreditata.
Si cum asa am promis, ca intru dupa ce termin cu examenele..uite, am intrat si ce-mi vad ochii prima si prima data???
Ana??? no waaayy!!!
Ana, tu?
e super!!!!! O sa fie bine!

revin..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

felicitari mami!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput