Tinere si nesabuite (10)
Raspunsuri - Pagina 9
alra spune:
noua azi operatiunea parcarea in brugge ne-a luat cam 40min. 30 min coada la intrarea in parcare ca era full si dadeau drumul dupa cum ieseau altii - care la ora aia nu prea ieseau, si inca vreo 10 gasirea unui loc prin parcurgerea tuturor celor 5 etaje, unele de mai multe ori, caci in ciuda indicatoarelor luminoase cu nr de locuri, noi nu le vedeam
in brugge iara balamuc total, pe a mica o calcau in picioare. am avut noroc ca coada la carnati s-a format fix dupa noi si coada la cartofi prajiti a fost decent.
cand am plecat spre parcare a inceput sa ploua cu piatra, si cum eram singura cu capanetele gol (da da, stiu bancurile :)) mi-am pus salul pe cap. well, la faza asta am primit niste priviri, brrr, nu as vrea sa fiu in papucii musulmancelor care merg pe strada.
ah, eu la afi merg o data pe an cu o prietena cand sunt in ro. mancam la resto ala cu peste, nord zee parca. ciupercile alea prajite si legumele sotate sunt GENIALE.
Apropos de pescarie. Noi azi voiam sa facem fondue de peste, luasem 3 soiuri de pesti. Am realizat in cele din urma o tava la cuptor cu cartofi mici, mazare, morcov, ciuperci de padure de mai multe soiuri, pestii cu pricina imbucatatiti, cu sos de la plic nemtesc - kari, cand vin in de iau vo 20 de plicuri , smantana si ceva mozzarella pe deasupra.
Arata supeeerrr, ma duc sa mananc!
mianna spune:
chit c-am zis ca nu gatesc, m-a chinuit talentul - sunt pe ultima suta de metri la o oala de ficatei cu sos de rosii si alte chestii in functie de inspiratie. tocmai le-am adaugat vinul rosu acum repar o unghie cazuta pe altarul artei
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc [Presumptia ma jigneste. Cum mama zmeilor sa fiu EU, tocmai eu, Tanzi, ca in Constantza? Sunt Tanti,tantica, Tante in orice limba, matusa, mamaie... Fuck, credeam ca e evident. Se pare ca nu. |
Ma ierti?
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Daca cumva credeati ca mai exista, uitati-l! www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/221493/studiu-nu-exista-barbatul-perfect.html" target="_blank">Barbatul perfect! |
Mihaela, nu am rabdare sa citesc ca au mai scris fetele 8 pagini si zic de acu: am un barbat ideal! Da e adevarat ca in 1000 de ani nu as comenta ca nu se... penseaza
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui kariguld Tl-am adus acasa pe "baby puten". e mic si inghetat saracul, va trebui sa mai ramana in starea asta o vreme. pana gasesc timp sa ma ocup de el/ea (nu stiu ce sex are). |
Ce e baby puten? Oscilez intre brad si curcan de Craciun.
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc [ Stiintific, cu aceeasi unitate de masura. |
Ioana_Pos spune:
Iara nu am citit 3 zile si dupa aia raspund ca nauca de zici ca abia acum am prins spilul.
Vad cu tristete ca ati trecut de la tufanici la bolesnite si parcari. Offf.
Noi am avut un w-e plin de tot - se vede la ce ora am ajuns pe forum. Intre altele am facut bradul spre disperarea noastra, care ne inchipuiam ca bebelincozaura ne va ajuta sa il facem: aka va pune gloabele pe ramurile de jos si/sau ne va da globuri la mana si ne va arata unde sa le punem. Boy, was I wrong! . A desfacut toate cutiile cu globuri si accesorii si le-a imprastiat in casa, a furat globurile de pe poale, de ne miram noi ca gateam bradul si tot chel ramanea, s-a garnisit cu beteala si mai ales cu inslatiile bagate in priza, de arata ea ca un brad si ne-a pus neuronii pe moatze. Noroc ca nu punem dulciuri in pom, ci doar chestii necomestibile, ca altfel acu' era in criza ciocolatistica. Morala: brad + copil 19 luni = bradul se face in min 2 zile.
Tanti Zavaidoc spune:
Ioana, te iert, dar sa nu se mai repete
Ziceai ca oscilezi intre curcan si brad pentru Craciun. Zi-mi te rog cum gatesti bradul, ca despre curcan am deja cateva idei
V-am tzucat, ma duc sa ma lupt cu vremea suedeza pe drumuri flescaita de zapada amestecata cu ploaie si noroi!
Ioana_Pos spune:
Mai Tanti, ce m-ai facut sa rad. Cum sa gatesc bre, bradul? Eu o intrebam pe Kari ce e ala 'little puten' ca ma gandeam ca puten o fi ori brad ori curcan. Tu ma poti 'ilumina'?
mihaela_s spune:
Ioana, io zic ca-i curcan. Ca bradu' nu poate fi decat mascul(in) . Ori Kari se intreba daca puten-ul o fi el sau ea .
Azi ma mut, tineti pumnii sa fie bine dincolo...