Tinere si nesabuite (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sunt trista...a intrat SAAB in faliment. Desi era pe duca demult, mai speram ca se rezolva, cel putin tot promitea olandezul (nezburator)...pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Mihaela, iti tin pumnii cu mutarea. Saab-ul te afecteaza direct? :(

Mergi la inceput

Nu, financiar nu ma afecteaza, dar avem un SAAB si ne pare rau pentru ca e o bijuterie de masina...apoi e vorba ca nu putem lua alt SAAB cand asta se invecheste...sotul zice ca asa masina comoda si fiabila nu a mai avut.

Am fost sa imi iau cheile de la noua camera...si cheile sunt de negasit! Caraghios e ca si prima data am patit la fel . M-au amanat pana la 12.30 sa faca alte chei...si eu care credeam ca apuc sa car niste lucruri...ca de la 13 am curs. neh, dupamasa o sa am droaie de treaba...sa duc lucrurile si sa fac curat...maine la 10 predau cheile vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo tinerelelor

Ioana, "puten" este curcan. iar baby puten - curcan tanar.

mianna, ce harnicuta ai fost.

Andoix si Tanti Z, sanatate maxima. virusii astia au capatat rezistenta, ce trecea in trei zile azi trece in trei saptamani.

mihaela, bafta cu mutarea . da tu vacanta nu ai?

ieri am fost la piscina, ne-am distrat pe cinste. amadoi copii mei sunt fani apa. ar dormi in apa daca s-ar putea. daca ajungeti la Nurnberg nu ratati piscina asta
http://www.fuerthermare.de/spassbad.html.

sunt in plina campanie de planurire a sarbatorilor. partea neplacuta este ca trebuie sa fac mancare. n-am inspiratie si nici chef. dar musai sa fac ceva sa-mi vina cheful.

Mergi la inceput

Mihaela, imi pare rau pentru masina si pentru chei.
Asta cu cheile am patit-o si eu cand m-am mutat eu la camin in anul 3, ca primii 2 statusem cu chirie. Am carat cu o masina tot ce adunasem in Bucuresti - si era ceva, deh, in 2 ani... Si cand am ajuns in camin: pardon, colega de camera plecase cu cheile, cu ambele!!! Eu stateam calare pe bagaje (care includeau o oglinda si alte chestii casabile ) ca deh, daca le lasam in juma de ora se evaporau, mi-era foame, mi-era sete, offf. Dupa un timp vine si colega cu taica-su. Norocul ei e ca e preot, ca altfel i-ar fi zbarnait urechile de ce ma pregatisem sa-i spun - doar avusesem timp sa imi fac discurs. Sa zic ca in ziua de azi suntem bune prietene?

Mergi la inceput

Kari, multam de lamuriri. Iti trimit o galeata de chef din Ro - sa-mi zici daca ajunge, ca Posta lucreaza cam greu in perioada asta.

Mergi la inceput

Kari, nu am vacanta, teoretic. Sunt numai zilele libere ca pentru toti oamenii muncii. Dar profa cu care avem acum cursul a facut in asa fel incat suntem liberi de scoala(caci avem de facut o lucrare intre timp si de invatat pentru examen care e in 13 ianuarie si nu apucam daca nu incepem imediat dupa Craciun) din 23 dec. pana in 9 ianuarie. Eu plec maine acasa, am venit numai ca sa ma mut ca altfel nu mai veneam...miercuri vine mama si o astept in aeroport. Deci practic am vacanta pana in 26 ca din 27 ma apuc de invatat.

Gata, fug sa imi vad camera, sper ca au rezolvat cu cheile...

Mergi la inceput

Mihaela si Tanti - tot respecul cum am mai zis . Mie acum nu mi-ar arde de invatat nici picata cu ceara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

bufleo tel me pliz cu se numeste serialul ca nu pot dormi noaptea . E Toate pinzele sus?

Tanti sanatate, nu forta cu curcanul ala. Faci si tu cit poti. Eu am cumparat panetone pe post de cozonac si fac celebrul cheese cake cu ciocolata care m-a consacrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am comis-o! M-am dus si am luat masina de paine. Tanti, sanatate! Uite o idee pentur cozonac daca nu ai de unde comanda. Mihaela stie, ca in scrisele ei am crezut cand am plecat la cumparaturi poate de anul trecut de cand se lauda cu masina ei de paine pana acum a descoperit cine stie ce hibe dar cine a avut rabdare sa citeasca pana la capat, sau macar sa puna o intrebare aici ca eu nu
Am reusit cu greu sa-i fac si loc in bucatarie acum ma intreb daca s-o ambalez frumos s-o pun sub brad sau s-o prezint colegului diseara ca tot mi-a ghicit cadourile surpriza, chit ca eu fac in continuare pe proasta.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput