Tinere si nesabuite (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Dansati cu mopul, nu? Si eu ar trebui sa fac asta dar in schimb ma tin de prostii. Fac paine! Va anunt pe seara ce a iesit. O sa ma rad maxim, ca am cumparat aceeasi masina si ca s-o fac cadou din partea intregii grupe de la gradi educatoarei si o sa-i spun sotului ca am pus-o la o proba sa vad daca merita sa luam si noi una.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Androix, sa stapanesti masina de paine sanatoasa. bafta la prepararea painilor gustoase. i-am cerut mosului o fripteoza noua.

copii mei au facut mancare, chili con carne eu ma pregatesc sa probez reteta de cozonac ce-am gasit-o La Bucatarie.
http://www.retetecalamama.ro/2010/12/cozonac-cu-aluat-oparit-reteta-silviei.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Kari, multumesc si spor la cozonacit!

Asta seara cred ca avem in meniu pietre de moara in loc de paine frantuzeasca Cred ca am incurcat programele Noroc ca pentru impresie artistica de mirosit miroase a aluat dospit. Pana vine consortul o sa miroasa a paine calda. Nu mai conteaza ca n-o sa fie comestibila

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna
ei bine, azi n-am avut, dar era sa nu mai reusesc sa ies de-acolo - adica sincer vorbind eu nici n-am reusit, s-a oferit un domn sa se urce la volan si sa mi-o scoata de-acolo, ca sa zic asa
ok, am intrat in parcarea interioara - parter si doua etaje. a fost cumplit - mai intai pana am gasit loc (oarecum ilegal, c-am parcat pe marginea unei cai de acces, la fel ca multi alti soferi) si apoi la sfarsit, pana am reusit sa ies. haos total. mai am un pic si ma hotarasc sa nu ma mai urc la volan pana prin 6 ianuarie

Ha, ha, ha ..vezi daca nu ai masina desteapta care se parcheaza / deparcheaza aproape singura ? Sa va spun eu de camionul meu cel nou, care la spate are o camera de luat vederi si imi arata pe un ecran in fata absolut tot ce e in spate ... baiiii, e super, nu ma mai uit in oglinzi, imi arata cu linii dimensiunile masinii - stiti cum o parchez acum cu spatele, mai bine ca cu fatza ... plus ca e foarte avantajos ca nu mai am teama aia ca am vreun copil mic in spatele masinii care nu se vede in oglinzi. Stiti ca asta este unul din cele mai periculoase accidente posibile - cand ai un pitic mic in spate si masina fiind foarte inalta nu se vede ... huh !

Mergi la inceput

Gata - am terminat de citit - invidiile mele sincere pentru cozonacii aia ...eu cochetez cu ideea de a face niste sarmale, dar inca nu sunt sigura ... de Craciun, de sambata pana luni mancam mancarea altora - dupa aia trebuie sa ne descurcam 3 zile si de Revelion plecam la munte, la ski - suntem 10 familii de romani din 3 state + Canada, ne intalnim la hotel, stam acolo 3 zile si facem revelionul impreuna. Sper sa fie bine ca suntem cam multi si am emotii, mai ales ca nu stiu cum am facut dar eu i-am organizat pe toti ... deci ca o recapitulare, nu gatesc nimic de Craciun ca suntem invitati si de Revelion suntem plecati.

Ieri fi-meu a pierdut iar la hockey - bai dar el s-a straduit saracul, era sa bage 2 goluri dar a dat vina pe patine ca ma-sa le-a uitat pe alea personale acasa si a patinat cu mizerii din alea inchiriate de la patinuar. Aveti dreptate, Altzheimer scrie pe fruntea mea - cum sa pleci la patinuar cu 15 kg de echipament pe tine si sa uiti acasa fix patinele ?

Sambata am sarbatorit ziua fetei - 6 anisori, draga mea printesa - swimming party - a fost super - s-au balacit pana li s-au invinetit buzele, apoi au mancat nu mai mult de 5 pizze (18 copii) si tort si a ramas timp si pentru limbo ...a fost asa un suuces ca jumatate din copii au plecat plangand ca cica mai vroiau sa stea . Cu ocazia asta m-a iertat si barbatul care jumatate din petrecere a fost pe drumuri - comanda pizza, cara pizza la bazin, ridica tortul, du cadourile la masina ... a zis ca desi a fost un succes nu mai vrea sa mai faca petrecere decat acolo unde se ocupa cineva de toate astea - ca el vrea sa stea sa filmeze copii - yeah, right, ca sa ne coste dublu ...dar inteleapta cum sunt, l-am apropbat in speranta ca pana la anul mai e mult.

Ieri am fost la alt swimming party - iar balaceala, iar pizza, iar tort ...si apoi am venit acasa si am impodobit bradul - eu cu fata ca barbatii familiei = catastrofa. Al meu s-a dus sus sa se uite la TV si Alex a pus fix 4 globuri - al 5 lea si al 6 lea le-a spart si la al 7 lea s-a intepat in sarma aia cu care se agata in brad si asa m-au apucat niste spume ca l-am trimis sus si pe el. Fetelor, e ceva de groaza copilul asta - ii cad toate alea din mana, invariabil varsa ceva, ori pe jos, ori pe el, da cu coatele, rastoarna orice sta in picioare - trebuie mereu sa stai cu carpa si matura dupa el ...si este asa neatent, ii cad alea din mana si el merge mai departe, nici nu se oboseste sa vada ce a cazut. Bai si are 7 ani, ce Dumnezeu, nu mai are 3 ani sa fie scuzabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Eu puten credeam acum un an ca inseamna ciuperci. Are si en in coada, exact ca pluralele in olandeza. Eu cumpar sosuri la plic din germania, le folosesc ca baza pt diferite mancaruri si luam toate putenurile din magazin ca mie imi plac ciumpercele

Anu asta la resto avusei o revelatie: puten era tradus in nl ca si curcan

Buflea nu stiam ca ai copii asa mici, ramasesem cu impresia ca sunt mai copti. Decoratii de brad eu am de la ikea, poza de la profil e din pomu personal. Globurile sunt de plastic. Cele de sticla s-au selectionat natural. Da nu din cauza copiilor, din cauze de brad cazut sau pompieri care l-au mutat cand ne-au stropit toata casa ca sa nu luam foc de la cea de langa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Gata, va scriu din noua mea camera. Mai intima, cu baie personala...imi place. Maine plec acasa yeeeeee! Si fac bucatareli pentru Craciun yeeeee. Si o astept pe mama yeeeeee!

Buflea sa iti traiasca fata!

Si noi avem globuri de plastic, foarte practice.

Androix, e foarte buna masina mea in continuare. Nu atat pentru paine, dar mai fac si din aceea cat pentru aluaturi de orice: cozonac, melci, cornulete pufoase, etc. Pe mine m-a salvat, e o comoara la casa omului. O aduse Mosul, acum doi ani .

Somn usor, eu sunt obosita ca am strans, mopuit si apoi desfacut lucruri azi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra
Buflea nu stiam ca ai copii asa mici, ramasesem cu impresia ca sunt mai copti.

Aiurea ... 'coapta' am fost eu cand m-am apucat de facut copii ... avantajul este ca ma crede lumea tanara, ceea ce de la o anumita varsta este chiar o placere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Buflea, las ca e bine. Copiii te mentin tanara. Daca deja erau mari si nu mai aveau probleme iti amorteau neuronii. Asa ti-I toaca ei marunt da macar ii tin activi.

Daca va plac sarmalele si nu sunteti in stare sa le faceti incercati "varza imprastiata", adica un fel de musaca de varza cu varza murata tocata (la mine e la punga) si carne in compozitie de sarmale, asezate in straturi cu afumatura. Coaceti bine si e super.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra
Daca va plac sarmalele si nu sunteti in stare sa le faceti incercati "varza imprastiata", adica un fel de musaca de varza cu varza murata tocata (la mine e la punga) si carne in compozitie de sarmale, asezate in straturi cu afumatura. Coaceti bine si e super.

Da, da ... asta se numeste varza a la Cluj, nu ?

Mihaela, sa stapanesti sanatoasa noua camera

Mergi la inceput