Tinere si nesabuite (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Nu stiu. Ai mei asa zic o prietena a zis ca nu.

Eu nu am varza frunza murata si varza alba de aici e die hard asa ca pt mine e singura solutie. Mai ales ca fac repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Uite-te, v-ati inviorat. Unii si-au luta masina de paine ( Androix), unii masina cu ochi la ceafa, ca soacrea ( Buflea), altii camera - in primire ( Mihaela). E bine ca nu mai e tonul mohorat de mai de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui mianna
ei bine, azi n-am avut, dar era sa nu mai reusesc sa ies de-acolo - adica sincer vorbind eu nici n-am reusit, s-a oferit un domn sa se urce la volan si sa mi-o scoata de-acolo, ca sa zic asa
ok, am intrat in parcarea interioara - parter si doua etaje. a fost cumplit - mai intai pana am gasit loc (oarecum ilegal, c-am parcat pe marginea unei cai de acces, la fel ca multi alti soferi) si apoi la sfarsit, pana am reusit sa ies. haos total. mai am un pic si ma hotarasc sa nu ma mai urc la volan pana prin 6 ianuarie

Ha, ha, ha ..vezi daca nu ai masina desteapta care se parcheaza / deparcheaza aproape singura ?

daca s-a inventat masina care parcheaza singura chiar si atunci cand nu e niciun loc de parcare liber, vreau si io. altfel nici 10 camere de luat vederi nu m-ar fi ajutat, ca era full, n-avea unde sa ma ghideze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multzam fete! Dar trebuie sa va povestec incurcatura de azi...va spusei dimineata ca ccc cheile nu erau de gasit...la 12.30 vin aici in fata camerei ca cica vine un nene care sa imi dea copiile facute la chei. Nenea vine dar nu are copii la chei. Intre timp eu studiasem usile si pe usa "mea" era scris un alt nume...cand pe tabelul de jos deja era numele meu. Ma gandesc ca nu au apucat astia sa schimbe...si stand si uitandu-ma in jur vad numele meu pe usa camerei de vis-a-vis...mai sa fie! Ii spun lui nenea cand vine cum sta treaba. nenea asta e magic si deschide usile la camere. In camera "mea" pa care statea un alt nume scris, erau lucruri inauntru. Iar camera de vis-a-vis pe care statea numele meu dar nu era a mea, era goala...Suna nenea la birou, ii spune tipului de acolo de ce nu gasisera cheile(erau date altei persoane care isi pusese lucrurile in camera "mea". Nu trec 5 minute cand ma suna tipul de la birou si imi spune ca a aranjat, a sunat-o pe tipa ce luase cheile "mele" si se instalase in camera "mea". Aceasta urma sa ia cheile camerei ei, sa isi mute lucrurile si sa lase cheile mele...la ora 15.30 dupa curs m-am dus si le-am recuperat. Ca scuza, adica sa isi spele pacatele, am primit un prosop si doua cupoane cadou de 100 coroane fiecare(asta in total cam 20 euro). Ma duc maine sa fac cumparaturi .

Acum chiar ma duc la nani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

mianna, ce harnicuta ai fost.

ptui sa nu ma deochi

ce n-am mentionat e ca operatiunea "ficateii" se desfasura concomitent cu operatiunea "vopsit coama blonda", si amandoua au fost urmate de operatiunea "defrisat membrele inferioare".

adevaru-i ca simt nevoia acuta sa ma scoata cineva din priza azi a fost nebunie la serviciu, imi piuia agenda telefonica tot din 10 in 10 minute, ca n-aveam nicio sansa sa ma bazez pe propria-mi memorie la cate aveam de rezolvat urgent. am mai bagat si-o tura rapida cu taxiul pana la un institut, de unde aveam de luat o factura, si pe la 4 jumate am zis "stop!" si-am taiat-o acasa sa-mi iau pe sus mama si s-o duc la festivalul folk "Om bun" care incepea la 6. a tinut mai mult decat ma asteptam, am ajuns acasa dupa 11.

maine cica mi-am luat o zi de concediu. mai inainte faceam pariu care telefon ma va trezi maine dimineata ma astept la vreo 3, sa vedem care castiga competitia (si bonusul injuraturilor printre dinti). dupa care o sa incerc sa nu stau prea mult pe mailul de serviciu si sa nu fac nici un raport. seara bagam iar un concert - de data asta Demis Roussos.

in concluzie chiar ar fi cazul sa vad pe unde-i priza aia in care-am fost bagata fara voia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Demis?Live?La Bucuresti?

Supeeeeeer.Te invidiez!

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

invidiaza-ma de doua ori, fiindca eu l-am mai vazut o data - acum merg mai mult ca sa-l vada si mama (dar sunt convinsa ca-mi va placea si mie la fel de mult ca prima data).

data trecuta ma ridicasem la un moment dat in picioare si ajunsesem la marginea scenei, exact la melodia mea preferata, "Lovely lady of Arcadia". am avut senzatia ca a cantat aproape toata melodia uitandu-se la mine (spre disperarea gagicilor din fan club-ul oficial, care si-ar fi dorit sa beneficieze ele de toata atentia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Mie imi place "my friend the wind" si "forever and ever"

Insa toate melodiile sale sunt absolut superbe!!in orice limba le-ar canta!

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
ei bine, azi n-am avut, dar era sa nu mai reusesc sa ies de-acolo - adica sincer vorbind eu nici n-am reusit, s-a oferit un domn sa se urce la volan si sa mi-o scoata de-acolo, ca sa zic asa
ok, am intrat in parcarea interioara - parter si doua etaje. a fost cumplit - mai intai pana am gasit loc (oarecum ilegal, c-am parcat pe marginea unei cai de acces, la fel ca multi alti soferi) si apoi la sfarsit, pana am reusit sa ies. haos total. mai am un pic si ma hotarasc sa nu ma mai urc la volan pana prin 6 ianuarie

Ha, ha, ha ..vezi daca nu ai masina desteapta care se parcheaza / deparcheaza aproape singura ?

daca s-a inventat masina care parcheaza singura chiar si atunci cand nu e niciun loc de parcare liber, vreau si io. altfel nici 10 camere de luat vederi nu m-ar fi ajutat, ca era full, n-avea unde sa ma ghideze.

Mda ..touche ! Asa ceva nu stie nici camionul meu ... am citit pe diagonala, eu am inteles ca te-ai parcat si ai avut probleme la iesire si nu stiam cum sa ma dau mare cu masina mea si mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mie imi place festivalul ala "Om bun" ... frumu muzica folk contemporana ? Nici nu mai credeam ca exista - pe vremuri veneau greii si cantau - Ducu Bertzi, Alifantis, Vintila, Seicaru, nebuna aia de Ada Milea ...

Mergi la inceput