Tinere si nesabuite (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui alra

Bai, uite caree treaba, ma astept ca orice casa decenta sa isi aiba mopul personal. As putea aduce de exemplu niste solutii de curatat in ambalaj sarbatoresc si cu miros de brad!

noi am gasit la Real "limited edition for Christmas"-hartie igienica cu miros de brad!, bineinteles ca am luat

32+

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

nu ma impresionezi absolut deloc :). nu cred ca ai auzit pana acum de asta sau daca e documentata in letopisetele de specialitate, dar mandea e alergica la majoritatea soiurilor de hartia mai sus mentionata - ma ales la cea la rol mare care se pune in locuri publice, spitale si alte institutii. cand ma duc acasa la ai mei isi pun mainile in cap saracii cand ma vad rejectand rol dupa rol din gama larga pe care mi-o ofera.

am avut revelatia acestui fapt dupa ce am nascut a doua ploada cand problemele mai sus mentionate ma deranjau de departe mai mult decat urmarile evenimentului in sine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ai niste cenusa?Sa-mi torn pe sul?

Em, care butoi, cu rom?.Cum e Darius-ginerica?

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

cenusa e antialergen? :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:

Vacanta cu Laura in Romania

nu....e punitiv

www.calendarintercultural.ro/agenda.php?detalii=1318&eventdate=1235512800" target="_blank">miercurea cenusei

32+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:

Em, care butoi, cu rom?.Cum e Darius-ginerica?

32+
Citat:

ei rom....bere. Darius face bine, pozne cat incape....acu devoreaza clementine...eu stau si curat si el baga, e la a 6 a

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

nu....e punitiv

www.calendarintercultural.ro/agenda.php?detalii=1318&eventdate=1235512800" target="_blank">miercurea cenusei

ntzzz eu nu m-as risca. poate e alergen :))

32+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Lady eu cred mai degraba ca e voyeur , motanul nostru . A venit plouat si nemancat pe la 11 dimineata...acum doarme in baie in chiuveta.

Va las, ma apuc de mopuit si gatit. Fac somon in aluat foietaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

am mopuit - nu de alta, da' intr-o ora vine mama. la gatit nu ma bag - o parte aduce ea, restul cumparam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

M-am laudat degeaba. Virusul nu prefera masculii, e absolut nediscriminatoriu. Ma simt rau. Dar rau, surorile mele!

Kari, eu il fac pe za curcanul pur si simplu in tava (vreo 4 ore la cuptor). Cu umplutura deja e mult prea mult pentru cati oameni suntem, iar cainele nu mananca curcan. Adica el ar manca, dar nu ii dam noi, ca altfel vedem cerul innorat al Suediei de vreo 4 ori pe noapte din motiv de caca-caine.

Cand o sa ma simt mai in verva o sa va narez saga cozonacilor mei de Craciun. De vreo 10 ani fac an de an, de regula necomestibili, dupa fiecare tentativa jur ca anul urmator nu mai fac, apoi o iau de la capat.

Anul asta dau cu banul, desi cred ca ma tin de cuvant. Ce ziceti, o Alba-ca-zapada inlocuieste cu oareshce succes cozonacul? Sau/si un tort de ciocolata?

Cine a raspuns da la ultima varianta, sa scrie repede o reteta de crema de ciocolata INCERCATA si cu certificat de garantie. Sunt prea batrana pentru experimente nereusite

Mergi la inceput

Tanti, si pe mine ma indeamna necuratul sa fac briose fara gluteni cu toate ca ele mi se colapseaza cu consecventa. Cozonacii mei au avut gust de paine, m-am lasat de meserie.

Io sunt mestera la diplomat, il fac cu lichior de ou si ananas.

De dimineata am avut 38°, am luat buline, am fost la o petrecere si acu sunt ca noua. Deci du-te in ploaie si apoi bea. Sanatate

Mergi la inceput