Tinere si nesabuite (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Alra--io pentru cadoul de ziua soacrei am pus banii la plic-sa-si ia ce vrea,pentru Craciun i-am luat o duzina de pahare misto-din real.unei matuse dragi noua i-am lluat un mixer-ca i se stricase.

Acu'-pentru sor-mea ceva subtire-vreun parfumel....ca ii fac mancarea de Craciun&Rev...cadou, ca nu le are cu buctareala(21 ani) si maica-mea nu anul acesta acasa...so..sa-mi zica sau-mana

pentru cumnata-nimic...si nu spun public de ce..insa m-a super mega higa dezamagit anul acesta

sotului ei..e ziua lui..punem bani la plic, dar nu ma duc la petrecere.pe 25 se sarbatoreste.

finilor tre sa ne gandim-ceva simbolic-din lipsa de fonduri.

ei ne-au luat un Boch-Tassimo...mi-e mai mare rusinea(dar salariile lor din Anglia nu se compara cu ale noastre). mereu se mira ca sunt pordusele prea scumpe in RO in comparatie cu cele din UK si in comparatie si cu salariile noastre de aici.ei sunt in tara caci tatal finului are o forma avansata de cancer in tot corpul, care l-a luat prin surprindere, el neavand nicio simptomatica

sotului ii fac cadou ..suficient

lu' fii-mea i-am mai luat hainute si probabil ii iau o carte cartonata-ii plac la nebunie..

iar mie....nimic, ca deobicei

v-am pupat!

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Bai, uite caree treaba, ma astept ca orice casa decenta sa isi aiba mopul personal. As putea aduce de exemplu niste solutii de curatat in ambalaj sarbatoresc si cu miros de brad!

La mine a fost pe dos cu fetele: cea mare de 2,5 manca cat tancul si crestea asisdera, cu cea mica insa lucrurile nu au stat asa roz, insa din motive practice pe care nu le voi expune in scopul mentinerii bunei dispozitiuni.

Noi in noaptea dintre ani cica mergem la prietenii care ne-au nispit complet casa de am muncit pana la epuizarea ulnarului. Oameni cu mop si casa "ordinata" cum ar zice fiea a mare. Si care sar usurel de pe scaunel cand unu din plozii prezenti in spatiul lor vital pune mana pa vo chestiune din raza lui de actiune. Fun fun fun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

testosteronul e ala de-i face pe barbati agresivi, parosi si cu voce groasa.

In rest nimic de raportat decat ca motanul nu a venit azi noapte acasa si eu nu mai pot dormi...afara ploua si cine stie unde s-a adapostit...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

Bai, uite caree treaba, ma astept ca orice casa decenta sa isi aiba mopul personal. As putea aduce de exemplu niste solutii de curatat in ambalaj sarbatoresc si cu miros de brad!

noi am gasit la Real "limited edition for Christmas"-hartie igienica cu miros de brad!, bineinteles ca am luat

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

In rest nimic de raportat decat ca motanul nu a venit azi noapte acasa si eu nu mai pot dormi...afara ploua si cine stie unde s-a adapostit...

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

poate si-a gasit gagica

32+
Citat:

Mergi la inceput

Eu abia astept sa fiu acasa de Craciun si Revelion, anul asta nu mergem nicaoeri...de obicei mergeam de Rev la Londra sau alta capitala, sau in ianuarie in tarile calde. Acum nu ne permite timpul(eu in kalmar sotul in Stockholm...). Va spuneam ca vine mama si vom fi in familie largita. Poate cu prietenii de aici, la noi sau la ei. Mi-e dor de-o poveste cu ei, nu ne-am vazut demult...

Mergi la inceput

Lady, nu poate . E fara testosteron-adica ccc castrat.

Mergi la inceput

Citat:

Lady, nu poate . E fara testosteron-adica ccc castrat.

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

poate-i plac relatiile platonice

32+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:

Desigur, testosteronul! Am scris o tampenie cat mine-auzi, progesteron! Imi ramasese in creieri dupa ce citisem un subiect la aspirante. Nu ca asta ar fi o scuza, ca tot tampenie am scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

v-am pierdut sirul
kari....s-a amant pe luni vizita mea la stomatolog, am sunat-o ieri si era full...asa ca luni la ora 13 is cu gura cascata in sus, asteptand sa pice ceva
Lady...sunt bineeeee, a trecut perioada aia cand putem sa pic in butoi. adorabila broscuta

am o durere sacaitoare de cap

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput