Tinere si nesabuite (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Ati trecut de la tufanici la pistruiatu

Ah, mi-a ramas o intrebare de aseara: voi cum faceti masuratorile?

Vacanta cu Laura in Romania

Cu subler interior. Sau la pistrui te refereai?

Io ma duc la nani, ca sunt acasa si ma asteapta cea mica sa o culc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:

Ah, mi-a ramas o intrebare de aseara: voi cum faceti masuratorile?

Stiintific, cu aceeasi unitate de masura. Ne rugam in secret sa nu fi intrat la apa si la andropauza.

In caz de rezultat care nu ne favorizeaza, citam din clasici: "E numai vina ta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Kari.Toata ziua am umblat de nebuna-medici, analize, cuparaturi, pe la socrela-fu ziua ei(50 ani)..

Acu' aveam niste albituri la lighean in Ace(clor) si le-am pus la spalat(erau acolo de doua zile)

Bag un hepisod din Dr.House-mie imi place nea omu'!.Sunt abia la primul sezon

Tanti-ce-i aia andropauza?

Gusta...te asteptam la un ceai

Ema-tu esti ok cu "pisicu' "?

Va pupez....

Rall-spor la adunat multi banuti!Ai niste prieteni minunati de ai strans 600 lei pusi mana de la mana!

Mianna-printre sute de catarge avioane, mai ai timp de stat pe acasa?Unde iti petreci sarbatorile?

nb!

Gagici..varsta desavarseste aprofundarea senzoriala...deci sunteti pe drumul cel bun...cu Kegel la bord..sau nu

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Tanti-ce-i aia andropauza?

Coresponentul masculin al menopauzei. Da si tu un google, sa te lamuresti de ce femeile chiar sunt oprimate. Adica, barbatii nici nu au bufeuri, nici nu ii apuca dracii, ni-mic. Ba mai mult, devin blanzi si lacrimosi ca o fata mare, din cauza scaderii secretiei de progesteron (ala de ii face parosi si agresivi) si cresterii estogenului (ala de ne face pe noi mai neparoase, cu pielea mai fina si zambetul mereu pe buze chiar daca parul e in traista). Cam asa ceva.
Edit: par= ciomag, batz, toiag, obiect contondent- cred ca se califica la ultraj, lovituri cauzatoare de moarte, vatamare corporala, de astea. Acum chiar ca ti-am zis tot ce voiai sa stii, Lady Sa-ti traiasca soacra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Nu prea ma lamurirati, da na, accept explicatile.

Lady, superba fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci sunteti totale, am zis ca lesin de ras aseara cand am citit cum v-ati batut in tufanici! Radeam asa pe infundate ca imi culcasem copilul si mai era si al meu sot pe langa mine si chiar nu aveam chef sa-l pun in tema tufanicii, ca are obiceiul sa ma intrebe ce citesc asa amuzant.
V-as spune ce zic masuratorile mele, dar tocmai am terminat de vazut serialul meu preferat, Medium, care m-a lasat intr-o balta de lacrimi si intr-o mare depresie incat nici cu masuratorile nu ma pot consola.

Zilele astea imi aduc si eu aminte cum e sa ai un singur kinder. Am exilat-o pe fi-mea la socrella, pentru ca Filip are un stagiu de pregatire la aikido peste weekend si nu aveam chef sa ma car cu amandoi dupa mine. E liniste in casa, dar pe de alta parte de unde fi-miu a fost tare necajit ca nu-l lasam si pe el la bunici (ca deh, acolo sunt snitele si ciocolata pe banda si televizor non stop) aseara mi-a zis ca abia asteapta sa vina sor-sa sa-i dea nu stiu ce prostie ca i-a pastrat si ei special si ca ii este dor de ea

Lady, nu te mai necaji. Poate se intoarce prunca. Macar e doar juma de tura daca era chiar cu capul in sus erau sanse si mai putine zic. Iar daca nu se intoarce acum asta e, nu trebuie sa te necajesti, impaca-te cu gandul ca s-ar putea sa fie nevoie de cezariana si asta e. Bine ca ea e bine, e dolofanica tare, fi-miu cam atat a avut la nastere si Doamne ajuta!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Tanti....m-ai lamurit

Androix, multu'

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Androix, si fetele mele tot silfide au iesit. Una de 2.5 kg la 37 de saptamani, si cealalta, la termen cica - 3100. Acuma na, atata pot, atata fac

Voi pe unde faceti craciune/revelioane? Ati terminat operatiunea cadouri?

Io daaaa. Am luat ieri o plasoaie de cosmetice cadou care ar putea spala/ parfuma un bloc intreg . Deci daca ever va trece prin cap sa ma invitati la voi, tineti cont de faptul ca vin cu spray si sapunel, ok?

Mergi la inceput

Citat:

Androix, si fetele mele tot silfide au iesit. Una de 2.5 kg la 37 de saptamani, si cealalta, la termen cica - 3100. Acuma na, atata pot, atata fac

Voi pe unde faceti craciune/revelioane? Ati terminat operatiunea cadouri?

Io daaaa. Am luat ieri o plasoaie de cosmetice cadou care ar putea spala/ parfuma un bloc intreg . Deci daca ever va trece prin cap sa ma invitati la voi, tineti cont de faptul ca vin cu spray si sapunel, ok?

Vacanta cu Laura in Romania

Mop ai luat?

32+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La mine fi-mea a iesit mai voinica desi acum are niste spaghete pe post de picioare...

Am terminat cu cadoaiele, sunt depozitate pe balcon. Mai trebuie sa cumpar pentru colegu' chestii gospodaresti un tuci cu capac si bonus de la mine o masina de paine. Dar inca sunt in depresii, a se citi sunt sucarita pe el si daca nu face nimic sa indrepte situatiunea nu mai cumpar nimic macar ca v-ati prins alea erau cadouri si pentru mine nu numai pentru el...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput