Tinere si nesabuite (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Ura! Am terminat pe anul asta calendaristic. Azi am dat ultimul exam Ma simt dintr-o data capabila si plictisita

Pana pe 6 ianuarie am timp sa ma ocup de altele, cum ar fi curcanul (za curcanul-caut retete), sarmale si prajituri. La prajituri am ceva dubii...

Pe la mine e o atmosfera cam trista, pentru ca cele doua rude apropiate care locuiesc cu mine sunt bolnave. Ruda de gradul 1 mai varstnica a luat virusul de la ruda de gradul 1 mai tanara si acum ambele neamuri behaie, tusesc, lacrimeaza, sunt isterice si certarete, iar cainele se plimba de la unul la altul cu o mutra amarata.

E clar, virusul e de sex masculin, ca eu inca nu am nimic... Poate mai incolo, de Craciun. Acum cred ca inca ma incubez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
buflea: A jucat intr-un serial TV pentru copii in perioada '74-'81 - de aia sunt 33 de filme, I mean ... nu sunt chiar filme, sunt episoade.

Sa nu-mi spui ca e Pistruiatul!

Nu, nu ... dar ce Pistruiatul s-a facut in perioada aia ? Ca parca s-a facut mai incoace, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Tanti, felicitatiuni. vezi ca virusii astia nordici sufera mutatii neasteptate. asa ca pune usturoi pe tine si sub perna sa nu se lege ceva.

l-am adus acasa pe "baby puten". e mic si inghetat saracul, va trebui sa mai ramana in starea asta o vreme. pana gasesc timp sa ma ocup de el/ea (nu stiu ce sex are). intre timp astept cu interes reteta ptr prepararea curcanului ce-o va gasi Tanti Z.

mihaela, io n-am citit inca de barbatul perfect. am unul la bucatarie deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Mie mai multe mi se par penibile, inclusiv aia cu capacul de pe WC...ce-i dom'le asa de greu sa lasi capacul jos cand ai nevoie? Doar si barbatii ridica sus capacul .

eh, asta-i din clasici deja pe cand aia cu penseta... unde-i Denizel, sa-i numere pe strada pe aia care-si penseaza barba? (asta doar daca a terminat de inventariat pensatii la sprancene )

daca vi se pare ca vorbesc in dodii: dupa ce s-a retras de pe forum, impreuna cu alti amici de-aici si-a facut un grupulet pe facebook. intamplator am primit link la discutiile lor, si asta era subiectul zilei: pensatii.

pentru cine nu stie cine-i denizel, just ingnore this post, ar fi prea lunga explicatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

buflea, Pistruiatul s-a turnat in aceeasi perioada de zici tu...doar ca a fost regizat de Titus Munteanu. Io am gasit cateva filme ce corespund cu perioada spusa de tine, dar nu am cum stii cine e sotul tau :).

Am gasit brad, sta la racoare inca dar il facem cat de repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

imi e dor de voi tare de tot.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
buflea: A jucat intr-un serial TV pentru copii in perioada '74-'81 - de aia sunt 33 de filme, I mean ... nu sunt chiar filme, sunt episoade.

Sa nu-mi spui ca e Pistruiatul!

Nu, nu ... dar ce Pistruiatul s-a facut in perioada aia ? Ca parca s-a facut mai incoace, nu ?

oleaca mai repede chiar, in '73

Mergi la inceput

Citat:

buflea, Pistruiatul s-a turnat in aceeasi perioada de zici tu...doar ca a fost regizat de Titus Munteanu.

Francisc, nu Titus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:

buflea, Pistruiatul s-a turnat in aceeasi perioada de zici tu...doar ca a fost regizat de Titus Munteanu.

Francisc, nu Titus

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Asa e, i-am incurcat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Ati trecut de la tufanici la pistruiatu

Ah, mi-a ramas o intrebare de aseara: voi cum faceti masuratorile?

Mergi la inceput