Tinere si nesabuite (10)
Raspunsuri - Pagina 3
kariguld spune:
ce este Kegel?
boracii mei au pus rufele la uscat si au spalat vasele. acum astept sa ajunga barbatul acasa sa curete la baie.
buflea spune:
Am fost si eu aseara la concertul de Craciun de la scoala ...bai, ce e viata asta, pe masura ce imbatranim devenim mai constienti de prezenta noastra printre altii si asta ne face rezervati si mai uriciosi.
Concertul a inceput cu clasa a 6 a - niste fete tataie aproape cat mine, care au cantat niste colinde plictisitoare din niste intrumente scartzaite ... nu spun, ca o fi greu sa sufli in trompetele alea cand ai inceput sa pupi trompeta doar de 4 luni ... deci am aplaudat cu entuziasm si am incercat sa raspund political corect la intrebarile fetei despre "ce e scartzaiala asta".
Clasa a 5 a a venit cu niste viori - si mai infiorator ...dar de la clasa a 4 a in jos, au venit copiii cu vocea ...COR, COR, COR. Cu cat scadea varsta cu atat erau mai simpatici si fara complexe.
Desigur ca parerea mea este super subiectiva, dar sunt convinsa ca cei din clasa I au fost cei mai draguti. Fiu-meu tzipa cel mai tare, fara voce desigur, dar who cares ... le-a pus niste costume de reindeer si niste coarne pe cap si au avut asa o mica sceneta in care a spus si fi-meu de 4 ori "pardon me" ...m-am prapadit de ras, barbata-meu cica "mvai draga, uite ce natural este, cred ca are ceva talent actoricesc" - hahahahahaha, da, da cu siguranta a mustit talentul din el in acest magnific rol pe care l-a avut - dar mdeh, cioara isi vede deja puiul la Oscar.
Acum ca o mica paranteza, ar fi cazul sa aiba ceva talent, ca barbata-meu a fost actor vedeta cand a fost mic - a lucrat cu Elisabeta Bostan si regizorul ala care a murit la cutremurul din '77 (am uitat cum il chema), a jucat in 33 de filme de TV - nu va spun care ca mi-l deocheati - cariera lui actoriceasca s-a oprit in clasa a 9 a cand l-a scos ta-su de la filme si l-a trimis la liceu. Nah, ca ma laudai ...
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld ce este Kegel? |
Aham ..te-am prins ! ... ai cel putin un muschi relaxat, asa ca sa nu spun fleshcait !
mihaela_s spune:
wow buflea, Alexandru Bocanet e regizorul...eu sunt impresionata! 33 de filme si nu a facut cariera? Hai zi niste titluri, ca io precis l-am vazut in ceva filme in copilarie...
Kari Kegel "e2 cand te tii de pipi dar nu te trece...adica contractarea mushilor aceia importanti de care zice buflea ca se largesc la nastere. Dar nu are dreptate, oricat incearca ea....
mihaela_s spune:
Daca cumva credeati ca mai exista, uitati-l!
www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/221493/studiu-nu-exista-barbatul-perfect.html" target="_blank">Barbatul perfect!
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Aham ..te-am prins ! ... ai cel putin un muschi relaxat, asa ca sa nu spun fleshcait ! |
io? am scos copii prin burta, deci muschii mei sper ca sunt la locul lor. hai'de ca nu-i chiar asa, muschi fleshaiti? pai mamanul meu ne-a dat afara pe toti 4 in mod natural si e bine mersi. de fapt a fost mereu in forma. bine, nu stiu cum s-a facut ca noi fetele am nascut toate cu cezariana. frate'mio se lauda ca el ar naste natural. trebui asa fie si el cocos intre atatea gaini.
buflea spune:
citat din mesajul lui mihaela_s wow buflea, Alexandru Bocanet e regizorul...eu sunt impresionata! 33 de filme si nu a facut cariera? Hai zi niste titluri, ca io precis l-am vazut in ceva filme in copilarie... |
Nu-ti spun ca dupa aia il recunosti si nu mai da autografe de mult timp ...
A jucat intr-un serial TV pentru copii in perioada '74-'81 - de aia sunt 33 de filme, I mean ... nu sunt chiar filme, sunt episoade.
Letitia1 spune:
buflea: A jucat intr-un serial TV pentru copii in perioada '74-'81 - de aia sunt 33 de filme, I mean ... nu sunt chiar filme, sunt episoade. |
Sa nu-mi spui ca e Pistruiatul!
mianna spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Daca cumva credeati ca mai exista, uitati-l! www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/221493/studiu-nu-exista-barbatul-perfect.html" target="_blank">Barbatul perfect! |
huh? "nu isi penseaza parul facial"???? poi daca asta-i criteriu de atins perfectiunea, normal ca n-o atinge nimeni. si daca s-o gasi vreun masochist care sa incerce sa-l indeplineasca si pe asta (ca celelalte mi se par de-a dreptul banale prin comparatie), probabil se vor ridica standardele pretinzand fiintei perfecte sa-si penseze si parul de pe piept
edit: partea miloasa din mine spera c-a fost scris cu google translate, si ca pensatu' asta a rezultat doar ca un echivalent nefericit al barbieritului.
mihaela_s spune:
Mie mai multe mi se par penibile, inclusiv aia cu capacul de pe WC...ce-i dom'le asa de greu sa lasi capacul jos cand ai nevoie? Doar si barbatii ridica sus capacul .