Tinere si nesabuite (10)
Raspunsuri - Pagina 2
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Exercitiile le fac din an in Craciun, sa fim in ton. |
Na,bine ca ai precizat, ca devenisem invidioasa
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos pi mini? Sau pe efectul pe care il are un Kegel bine facut? |
Pi situatii, mai, in gienieral
Ioana_Pos spune:
Tanti, te las pentru moment, dar zi-mi si mie, de fapt esti Tanti (as in doamna) sau Tantzi (as in Constanta)? Ca Zavaidoc stiu cine era. Asa, sa nu dorm nestiutoare.
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Tanti, te las pentru moment, dar zi-mi si mie, de fapt esti Tanti (as in doamna) sau Tantzi (as in Constanta)? Ca Zavaidoc stiu cine era. Asa, sa nu dorm nestiutoare. |
Presumptia ma jigneste. Cum mama zmeilor sa fiu EU, tocmai eu, Tanzi, ca in Constantza? Sunt Tanti,tantica, Tante in orice limba, matusa, mamaie... Fuck, credeam ca e evident. Se pare ca nu.
corap spune:
io am intrat numa sa achiesez la parerea lu tanti - si daca n-a patit (tufanica, i mean) nik la 4,5 si 4,25 (fi-mea o fo' mai supla), pot sa zic ca-s basme & legende vanatoresti restul parerilor.
in rest nu zic nic. mi-e somn. nu mai beau cafea.
mihaela_s spune:
mai va faceti de cap tufanica in lipsa mea? Io am calatorit ieri, am ajuns acasa numai bine sa iau mopul in mana si sa ma pregatesc de Craciun. Ma mai duc luni si marti doo zile ca sa ma mut...v-am zis ca plec de langa cei trei crai de la Rasarit? Nah Nord sa fie daca ziceti voi.
Miercuri vine mama si apoi o tinem tot intr-o petrecere.
Håller si eu med adica sunt de acord cu Tanti. Doua nasteri tufaniste, de 3,6 si 4 kg (cora, esti vedeta printre noi!) dar cu Kegel rulz. Schimbari numai in bine .
Is la cafea, la noi e inca semiintuneric si asa ramane toata ziua. Perioada depresiilor...pentru cine are timp de asa ceva .
emanouela spune:
neata
nu pot sa nu fiu de acord cu Tanti
is cam lipsita de chef, afara ploua, tre sa ma deplasez din casa, tre sa ma duc la stomatolog, deci voi avea o zi foarteeeee frumoasaaaaa
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
kariguld spune:
imi place ca am evoluat, de la batrane am ajuns tinere
Tanti Z, frumoasa povestea matusii tale, imi aminteste de bunica. daca amandoi au pensie atunci nu le va fi greu. apoi locuintele sociale sunt faine multe din ele, iar chiria e acceptabila.
lady, cum mai esti?
azi am fost in paradis . la centrul de autism ptr copii cu autism a fost petrecere de Craciun. sa vad atatia copii minunati la un loc cum se joaca si il asteapta pe mos craciun a fost o adevarata incantare. mos craciun a sosit pe un fel de tub-topogan, amenajat special, spre incantarea tuturor. s-au impartit cadouri, copii au dansat fiecare in legea lui, s-au spart o multime de baloane, au fost jocuri.... a fost o atmosfera foarte placuta.
mergand spre casa am plans de fericire.
ema, cum a fost la stomatolog? ti-a mai lasat dinti sau ...?
buflea spune:
citat din mesajul lui corap io am intrat numa sa achiesez la parerea lu tanti - si daca n-a patit (tufanica, i mean) nik la 4,5 si 4,25 (fi-mea o fo' mai supla), pot sa zic ca-s basme & legende vanatoresti restul parerilor. in rest nu zic nic. mi-e somn. nu mai beau cafea. |
Ei n-a patzit ... asa iti spune tie "vanatorul" tau ca te iubeste !
Bai, am inteles acum - eu sunt lenesa, nu misc nici un muschi, decat foarte des pe cel al limbii ... dar recunosc ca dupa cum imi spune numele nu mi-ar strica niste tonus de otzel pe ici pe colo, prin partile esentiale.